Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 312
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, скъпи виртуални приятелки! Heart Eyes

ДВВ, честити ходещи краченца, на сладкия Ники!  Hug

Ох, като чета как се организирате за срещата и на нас още повече ни се иска да дойдеме, ама няма как. Затова бих искала да пожелая на всички, само усмивки и много положителни емоции на 29-ти.
Сега да ви се оплача...Моята калпазанка изобщо не иска да яде, нито сутри, нито на обед нито вечер. какво да я правя вече не зная. По злоядо дете не съм виждала. За нея не е хубаво да прави така, не стига че е слабичка, ами сега и не иска да яде. На 1-на годинка, тежи 8200гр. Иначе върви височка. Ама, то може ли така да не се яде. Мъка ми е вече като дойде времето да я храня. Защото зная че пак ще пада молене, рев , въртене, пищене и др. Не съм чувала друго дете да прави така. Адски много ме изнервя, и мъжо все проблеми и аз вече  smile3515 smile3518. Изпушвам от всякъде, изобщо не се чувствам добре пак и незнам...Колкото се мъча да бъда силна, като няма подкрепа не става. Свеки пак беше тука, за 7 дена след кръщенето тоест след 8-ми септември и пак едни разправии. Какво да разправям, само да ви главоболя с моите проблеми. Няма повече обещавам... Cry Сега нещо сме и настинали аз и мъжо и дано и Даная да не се зарази, че пак болно дете не ми се гледа. Praynig Да се моля да не се зарази. Ми това е общо взето от нас. Другата сряда ще правим прощапулник. Ще разказвам.

Чао!

# 211
Понечих да кача снимки в албума на Румчо,който бях направила в общия-няма го SadКакто и една огромна част от другите албуми.
Някой ВАНДАЛ е изтрил всичко Confused

# 212
Понечих да кача снимки в албума на Румчо,който бях направила в общия-няма го SadКакто и една огромна част от другите албуми.
Това е направо отвратително  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Момичета, предлагам да сменим паролата на албума. А иначе, той така или иначе вече стана много голям и мисля, че ще е най- добре всеки да си качва снимки в личните си албуми и да си ги пускаме тук с линкове... Последната седмица доказва, че виртуалното прострънство е пълно с вякакви безработни психопати, които четат, пишат, гледат, трият и въобще... ooooh!

# 213
  • Sofia
Напълно съм съгласна с вас , момичета!
Да сменим паролата и да си я разменим на срещата в събота! Наистина е безобразие #2gunfire

# 214
Здравеите Hug
Влизам набързо да ви кажа че уредих нещата и ще присъстваме и ние в събота-много съм доволна Wink
В тази връзкаtzvety roussimova -късно ли е вече да се разберем как да ти изпратя паричките-съжалявам че така се получи в последния момент,можеш да ми пратиш адреса си или както кажеш  Wink

# 215
Кузманка - децата са на периоди. И ние сме 8200г и 76см, а Георги си яде всичко и то по около 300мл на ядене. Има около 5-6 хранения за денонощие, ако броим и междинните закуски. Братовчедка му като стана на 1 година и спря да яде и отказваше всичко.

# 216
Кузманка,пробвай да не и обръщаш внимание,като неиска-сваляй я от стола и се опитвай да бъдеш навъзмутима.Почакй я сама да си поиска(ревне).Според една книга децата не обръщали толкова внимание на ядененто колкото възрастните и ако се абстрахира човек от това ядене детето ще започне само да му обръща внимание.Незнам доколко е вярно.И аз немога да кажа че имам много ящно дете,но една позната ми каза че от както взела да маха детето от стола при първите фасони ,то взело вече да се храни по-добре.Майката имала съюзник в борбата с ядененто-естествения глад на детето.Опитай се  ако трябва поне 1 ден да утоляваш желанието й да не яде и да видиш дали на другия дена няма търси ядене..

Има и друго-около година децата ставали доста капризни на ядене,вече осъзнавали че са малко или повече личности и решавали че могат да избират дали да ядат,какво да ядат и т.нИ затова трябва да се внимава точно сега да не се задълбочат проблемите с храненето и най-четсо в този период възникавали такива.Ако детето не яде и майката се нервира-вече има проблем,така че трябва със спокойствие да се отнася към акта на хранене-без молби,викове,ядове ..Нито едно дете не е умряло от глад нарочно.Ако трябва да пие някакв витаминен сироп-аз мисля да взема на Ручмо такъв.

# 217
#2gunfire #2gunfire #2gunfire Факт, че много албуми са изтрити. Онзи ден бях качила няколко снимки на бебо в албумчето "Кръщенета" и сега няма снимки.  #Cussing out Чудя се тези, които са го сторили друга работа нямат ли си?

Смених паролата.. /пишете на лични и ще ви я дам/. Дано иринии да не ме бие.  Praynig  Ако не ви харесва винаги може да я сменим, но нека засега други елементи да нямат достъп до снимките на бебоците ни!

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 15:27 от la estrella

# 218
Привет!
Колко много сте изписали.Разходихме се,Арен поигра в един детски клуб.Спаси има много поздрави от кака Зори  Flutter
 Shocked винаги ме изненадва човешката злоба и още повече силата и когато сме анонимни.
Стелиразбирам как си се почувствала при вида на плачещото човече и тръгвайки си.Постъпила си правилно според мен.Когато излизам и оставям Арен на някого,просто напускам без много обяснения и без да слушам какво става зад мен..Обикновено премрънква при чуването на звука от външната врата и после се заиграва,но като се върна е като ваденка залепен за мен.
Щастливкас огромно удоволствие разгледах снимките.И трите момчета са много сладки.Снимката със сестра ти ми хареса най-много и тази от самолета на двамата разбойници.
Фибичкамного романтично направено клипче  Hug
Мама Капинапълно разбирам усещанията ти за тази ситуация.Ти си направо в пълно изтощение и спешно имаш нужда от каквато и да е почивка.Никой незнае колко време му остава на човек,но и знам  че  подсъзнателно винаги човек се обвинява когато не е бил до този който е имал нужда в труден момент.
Ох за яденето не знам  какво е правилно да се направи.Моето дете за късмет си хапва,но Аз съм била най-злоядото дете на света.Доктора посъветвал майка ми да ме остави без ядене и да ме чака да си поискам сама.Не съм го направила цели 3 денонощия при което са ме отнесли на ръце в болницата.Имам ужасни спомени с това ядене,сиропи,хапчета за апетит,рибено масло.Проядох на 20 години,когато живеех сама и нямаше кой да ме попита яла ли съм или не съм.

# 219
  • Бургас
Кузманка, моята калпазанка е по-слабичка от твоята, а и доста злояда през повечето време. Но откакто започнах да и пускам филмчетата на Бейби Айнщайн, нещата станаха значително по-лесни.   Simple Smile
Знам, че много хора ще кажат, че не е хубаво дете да се прилъгва за хранене, но нека го кажат на майка със злоядо дете  Mr. Green
Момичета, чета ви често, но все не ми остава време да пиша, нещо съм много дезорганизирана  Rolling Eyes
Радвам се ,че дечицата растат щастливи и здрави, а майките стават все по -хубави  Hug
Поздрави от нас    bouquet

# 220
Здравейте, мацки
Обещах да се включа снощи по-късно, но не ми остана време, Алекс беше заспал към 10 и като се събуди в 11, та откарахме до 2 часа, накрая го приспах гушнат на спалнята! Тази сутрин се събудихме едва в 10 , бърза среща с мама Меги, и бързане към консултацията. Алекс е пораснал малко с +300 гр и вече е точно 9 кг, незнам това дали не е малко, като чета повечето от вас са 10 и нагоре. Но той не се спира за секунда, мого е енергичен, иначе за хапването нямаме проблеми, отваря уста още като загребваш с лъжичката!
Толкова неща искам да ви пиша. Първо да пожелая
Честита първа годинка на Мартина на Omnipresent и на Миши на Миши06!
Да растат здрави, весели и с късмет!

Радвам се , че днес имах възможност да честитя лично на Omnipresent!
След малко ще се включа пак!

# 221
  • Пловдив
Честит 1-ви рожден  ден на Мартина на Omnipresent и на Миши на Миши06!

Да растат здрави, щастливи и палави деца!

Снощи и ние имахме проблеми! На Стенли му се запуши носа и съм ставала н-на брой пъти  Tired, днес сме на витамин с,  осцилокопциум и капки! Дано не е нещо сериозно и да съм на линия на срещата! Ще бъда много раочарована ако не мога да дойда! Sad
Алина, Кузманка, аз не съм имала сериозни проблеми с храненето при Стенли, но като бебе в началото и аз имах проблеми! И аз мисля, че решението, за което е писала Веселка е най-удачно! И аз съм била злояда, но когато съм направила 3-4годинки!
Това с албума е ужасно и много незряла постъпка! Naughty

# 222
Това с албумчето е ужасна постъпка! Много ме издразни! #Cussing out
имам вече новата парола, в събота ще си я разменим, с който я няма!
Издирвам  за партито: Асита, Цвети Берова, Лилина, Доника, Телетабис за потвърждение и пари!

Какво правим с фотографката?
Досега 8 човека са съгласни да има фотограф, а останалите? Момичето има намерение да пътува за уикенда и трябва да й кажа навреме, ако ще я ангажираме!
Значи се очертават около 10 лв на детенце за тази услуга- за часовете , през които ще снима, обработката на снимките и записването на диск!
Чакам....

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 18:19 от tzvety roussimova

# 223
Да честитим и рождения ден на Миши! Да порасне голям, умен, силен и красив!

За този дето ни е изтрил албумчетата:  #2gunfire

Лилка, много се радвам, че съучениците от лятното училище Сашко и Дари най-накрая ще се запознаят на живо!

За съжаление никоя от нас не може да бъде сигурна до последния момент дали тя и детето и ще бъдат здрави за партито. Сетих се за Весито, която прояви благоразумие и въпреки, че много ни липсваше, не дойде с Марти на коледното парти, защото баткото беше болен. Пожелавам на всички болнички дечковци и мами скорострелно оздравяване, защото отдавна си точим зъбите - кой колкото ги има - за това събиране!

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СЛАДКА МАРТИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ВОЛНИ ЛЮБЯЩИ РОДИТЕЛИ, ДА ИМАШ ПРИКАЗНО ДЕТСТВО И МНОГО МНОГО ПРИЯТЕЛИ!

Общи условия

Активация на акаунт