ДВВ, честити ходещи краченца, на сладкия Ники!

Ох, като чета как се организирате за срещата и на нас още повече ни се иска да дойдеме, ама няма как. Затова бих искала да пожелая на всички, само усмивки и много положителни емоции на 29-ти.
Сега да ви се оплача...Моята калпазанка изобщо не иска да яде, нито сутри, нито на обед нито вечер. какво да я правя вече не зная. По злоядо дете не съм виждала. За нея не е хубаво да прави така, не стига че е слабичка, ами сега и не иска да яде. На 1-на годинка, тежи 8200гр. Иначе върви височка. Ама, то може ли така да не се яде. Мъка ми е вече като дойде времето да я храня. Защото зная че пак ще пада молене, рев , въртене, пищене и др. Не съм чувала друго дете да прави така. Адски много ме изнервя, и мъжо все проблеми и аз вече
. Изпушвам от всякъде, изобщо не се чувствам добре пак и незнам...Колкото се мъча да бъда силна, като няма подкрепа не става. Свеки пак беше тука, за 7 дена след кръщенето тоест след 8-ми септември и пак едни разправии. Какво да разправям, само да ви главоболя с моите проблеми. Няма повече обещавам...
Сега нещо сме и настинали аз и мъжо и дано и Даная да не се зарази, че пак болно дете не ми се гледа.
Да се моля да не се зарази. Ми това е общо взето от нас. Другата сряда ще правим прощапулник. Ще разказвам.Чао!
Както и една огромна част от другите албуми.

Чудя се тези, които са го сторили друга работа нямат ли си?

, днес сме на витамин с, осцилокопциум и капки! Дано не е нещо сериозно и да съм на линия на срещата! Ще бъда много раочарована ако не мога да дойда!