Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 297
  • 291
  •   1
Отговори
# 225

Мерси за прекрасните пожелания на всички мами.Ето и почерпката от мен.

Това с албума е ужасно.В Разградската тема така бяха изтрити албуми.За мен това е детинско.

# 226
Това с албумчето е ужасно #Cussing out
Да се хванем ли на бас кой е бил #2gunfire Разбра че няма да ни ядоса с тъпите си изказвания и реши да действа подло Thinking

# 227
Какво правим с фотографката?
Досега 8 човека са съгласни да има фотограф, а останалите? Момичето има намерение да пътува за уикенда и трябва да й кажа навреме, ако ще я ангажираме!
Значи се очертават около 10 лв на детенце за тази услуга- за часовете , през които ще снима, обработката на снимките и записването на диск!
Чакам....

И аз съм ЗА!

# 228
Утре се готвим за прощъпулник - ще се включа с допълнителна информация!

# 229
Честит първи рожден ден на Марти и Миши!

Това с албума е...............нямам думи и снимките на Дари и Ради ги няма.
Днес цял ден се чудя защо ми е позната тази дата,да не съм пропуснала на някой празника и преди малко се сетих,че това беше датата на термина ми Laughing
Иначе ние сме добре,пожелавам на всички болнички бързо да се оправят PraynigИмах днес ядове с комшиите над нас,всъщност с тях си имаме неприятности повече от 10 години.Наводняват ни и не могат да проумеят,че трябва да извикат майстор да види за какво става въпрос.В момента в спалнята на родителите ми капе вода,над леглото ,принудени са да спят в хола на диван.И тази вечер като се качих в комшийката за пореден път да и кажа,че капе и тя като изпадна  в истерия и като взе да крещи......и аз като полудях и както хич не мога да викам и аз...чу ни целия блок.Незам как ще се разпраряме с тези хора,писнало ми е.Покани ме да съм видела,че не пускала вода( на нея там и е кухнята,нас спалнята ни),уплаших се от мизерията там,но най се стреснах като взе един голям нож от мивката и го хвърли на масата .Казах и,че е психично болна да отиде да се прегледа Twisted EvilПосле като се прибрах в къщи разтреперена от нерви и като се замислих,че можеше да стане беля..........ужас.Оплаках ви се,сори за дългия пост,но незнам какво да правим,две семейства живеем в един апартамент и в момента едната стая ни е необитаема и за ремонт #Cussing out

# 230
Какво правим с фотографката?
Аз съм ок, като казах и на срещичката ни.

писах, писах и ...изчезна.

С две думи - страхотно изкарахме днешния празничен ден. Марти се събуди в стаята си пълна с балони и един огромен клоун с хелии, голяма еуфория...Привечр се събрахме с най-близките - всъщност само бабите и дядовците, че нали вуйчото е в б-ца... Confused
Получи много подаръци, стархотно пияно от вуйчо си, колело за бутане и много други кукли, играчки други.

Благодаря ви за честитките и пожеланията  bouquet

# 231
Здравейте момичета   bouquet
Честито на скъпите ни рожденници, на всички които съм пропуснала  Hug Да са живи и здрави и винаги усмихнати  Hug
Няма да мога да пиша много, искам само да ви кажа, че и ние си имаме ходещи крачета  Grinning Много съм щастлива, днес както си стоя прав до секцията и се пусна и прекоси целият хол  Laughing Направо бях на седмото небе от щастие и все още съм (като гледам как несвързано пиша  Blush )

Кузманка , спокойно даже в сравнение с нас вие сте дебелички  Laughing Светли е 7.600кг и 73см  Rolling Eyes Педи каза, че е добре и изглежда добре  Crazy
Пък и децата гладни не стоят, ако е гладна ще яде  Peace Ако я насилваш и се опитваш да я натъпчеш може да я отвратиш съвсем от храната (това е мое мнение) Предлагай и разнообразни храни, ако откаже една, пробвай друга и така. Аз така правя, ако има гадна манджа от кухнята и не иска да я яде давам друго, крайния ми вариант е кисело мляко с бисквити  Peace Него задължително го изяжда, защото го обожава  Grinning

Сега прочетох, че нещо май ни е изтрито някое от албумчетата  Rolling Eyes или всички  Rolling Eyes Сега ще погледна  Confused Това е ужасно  ooooh!

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 23:39 от ive1ina

# 232
Йоана, това със съседите е направо...  #2gunfire За съжаление в психиката на българина е залегнало, че щом на него не му тече, значи не бива д адава средств аи усилия за каквот ои да е. Изисква се възпитание и култура, за да с ерешиш и д аразбиеш собствената си баня, за да решиш проблем на съсед. /това се наложи и на майка ми и на брат ми, колкото и да е неприятно.../ А на леля ми пък след ремонт едната стая се поду и целия латекс падна, а съседа отгоре продължава да твърди, че няма проблем и не е от него. Дано се оправите някак, че иначе трячва до физическа саморазправа да се стига.  Wink

Тази вечер Спаси готви  Wink

# 233
Ирини, голям готвач този Спаси, не може да не наследи готварски умения от теб! Wink
Йоана, освен да я карате по-спокойно, не виждам друг изход, физическа разправа надали е подходяща и ще реши проблема. Бих те посъветвала, след като си направите ремонт, да си сключите една застраховка на имуществото, премията на година е съвсем минимална, но и покрива такъв риск от наводнения от съседи!
Забравих да ви се похваля най-важното:
В неделя празнувахме рождения ден на Алекс, нали беше болничък в сряда, затова се събрахме с дечица в неделя и решихме да направим и прощъпулник. Питката я омесих аз и за първи път ми стана толкова хубава.  От наредените предмети той си избра микрофон/музикален/ и компютърни слушалки, а след това хвана и чирпака/явно това ще му е хоби/
Снимки не мога да кача сега в албумчето, но ще показвам на партито в събота!

# 234
Добро утро, сладурани-поспалани! Grinning
У дома ухае на кафе. Заповядайте! Grinning

# 235
  • Sofia
Marianka, как поспаланки, знаеш ли откога сме станали newsm62

# 236
Добро утро и от нас!

Мари-анка, ще се насладя на компанията си с удоволствие  Hug
Цвети, много интересни неща си е избрал Алекс, браво на него!
Ирини, страхотен готвач си имаш.
ive1ina, честити ходещи крачета. Емоцията е много голяма наистина.
Йоана, споделям мнението на Цвети за застраховката, иначе с явно неразбрани хора няма как да спориш, безмислено е..
Чакаме срещата с нетърпение  Heart Eyes

# 237
добро утро и от нас, момичета!

ние се завърнахме от Троянския балкан. Сватбите минаха, рожденния ден също (но предстои още едно празнуване тук в Бургас).
всичко беше чудесно, особено едната сватба, на такава не бях присъствала до сега, а и кумата беше една хубава  Rolling Eyes bowuu
по-късно ще ви покажа снимки, че още са във фотоапарата.

Много благодарим за милите пожелания! Честита 1-ва годинка на всички малки сладури! С пожелание за всичко най-най-хубаво!

Венуш,
Цитат
Честито и на Алекс на Яничка - много усмивки и игри днес сладко синеоко момче! Яничка, знаеш, че съм си го набелязала за зет, нали? Не ми го давай там на разни бургаски мадами.
аз ще го пазя, ама и вие да пазите реда си, че колко е дълга опашката ....

Ирини, искам го този готвач, много  е  сладък  Wink

ставам  за сега, че имам да шетам и багажи да разтоварвам!
Лек ден за сега и много целувки от мен и Алекс!

# 238
привет  Simple Smile

и ние сме от 7.00 ококорени... ConfusedА аз от час съм в офиса.

Мамичка Яничка, добрезавърналасе
Ивелинче и ДВВ /със закъснение/, честити припкащи крачета
За храненето - откакто се разболя и Спаси е с понижен апетит и повече претенции... яде по-малки количества и по-бързо му доскучава, някои вкусове отказва, други  - от нашата трапеза  предпочита... Не искам да казвам, че е злояд, за да не се настроя, че има проблем, но определено не е от най-ящните. Действам по описания от Веселка начин!

# 239
Здравейте и от нас със Сашко!

Ивелинче, честити ви проходили крачета!

Цвети, поздравления за избора на Алекс! Голям сладур е той!

Ирини, Спаси ще стане майстор готвач! Представям си го и с бяла шапка!

Йоана, като че ли всеки има по един такъв съсед. Ужасно е!

Мамичка Яничка, добре завърнали се! Толкова веселби, толкова нещо! Все хубави поводи за отбелязване да има. Чакаме снимки!

Сашко общо взето си хапва добре. Има дни, в които не е толкова ящен и изяжда по-малки количества, но го отдавам на зъбоникнене. Ние имаме 7 зъба и 8я май е на път. Давам му до три извъртания на главата и после - която ял, ял!

Ние всяка сутрин ставаме в 7 часа, че Сашко трябва да се изака. Просто не спира да мрънка докато не го сложа на гърнето. Цяла нощ обаче беше неспокоен и се въртеше наляво-надясно (може и от спалния чувал да е, че му ограничава движенията) и в 9 часа почна да търка очички, та си полегнахме двамката и поспахме 2 часа. След малко ще излезем из квартала на разходка и да посвършим нещо.

Общи условия

Активация на акаунт