Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 287
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
ирини , Спаси ми събра очите  Crazy Голям сладур и засега май към кулинарията се е насочил   chef А на прощапулката към кой предмет се насочи (може да си споменала вече, но с това кърмене, мозъка ми съвсем изтече  Joy )

# 241
  • София
Ето ме и мен на бързо Simple Smile
Снощи влезнах да ви прегледам набързо и като видях Спаси какво готви и ми се прияде-та да не остана по-назад-днес и ние ще хапнем пържолки. Като бях бременна нищо не ми се прияжддаше, а сега-само да ми домирише на нещо и край...
Цвети, не съм ти изпратила пари, защото Хриси е с ъс силна хрема от събута насам и сме под въпрос с идването. Странното е, че сополките са само сутрин и около обяд, но днес вече се сгъстиха, не е само водичка. Е, ако се оправи до събота ще ти ги дам на место-надявам се не е проблем. Хубавото при Хриси е, ако може да се каже хубаво...че не е вирус, а настинка-в петък му намалих печката да не му се изсушава въздуха, а нашия спал цяла нощ отвит, че и чорапките събул и на сутринта сополките се появиха. Ще пробвам да му капна Виброцил-дано има ефект.

# 242
Доника, бързо да оздравявате, и вие и Румчо на Vesselka, и в събота да сте на линия!
Ако дойдете, ще донесете нещо сладко за хапване за парите, които събирам, тъй като аз днес трябва да поръчам менюто, нали го носят от кетърингова фирма!

# 243
Здравейте!
И на мен ми се приядоха пържолки като видях снимката WinkА как ги приготви Сапси Wink??
Аз съм със заден ринит,стичат ми се едни секрети към гърлото и само покашлям.Ако тръгнат суполи и напред-бай бай парти Confused
Доника,настинката и тя е вирусна Wink
Днес бебо е при баба за половин ден,малко да си почина.Напоследък не беше ходил,имах подозрения че баба му(майката на мъжа ми) му бута храна с ръка в устата,което той мн мрази.2 пъти я видях да го прави пред мен след като 100 пъти мъжа ми и каза да не се опитва. И без това има лек проблем с яденето.Но тя е една особена и като й кажеш нещо почва с детските фасони-ами гледайте си го вие след като не ви харесва как аз го гледам.Ами точно това и ще направим-няма да го носим!
Отивам да похапна bowuu

# 244
  • sofia
Цвети, недей да поръчваш нищо за ядене, най-добре, нали говорихме за максимално изчистен вариант. Няма да имаме време да се почерпим, на края ще стане "тая колко много яде пък аз дори не опитах". Нищо чудно всичко да остане. И е излишно обременяване.
Това е моето мнение.

# 245
Ася, от детския клуб ми направиха отстъпка за толкова дечица, първоначално не ми я бяха обявили. Вчера поръчах тортата, а днес и нещо за нас за хапване, тъй като остават малко парички!

# 246
  • Sofia
Цвети, и аз съм на мнението на assia за храната - няма смисъл наистина, при положение, че няма да се спрем на едно място Simple Smile

# 247
  • sofia
Цвети, щом остават парички нека да отидат за фотограф Wink

# 248
Здравейте мацки!

Много се е изписало тези дни, а времето хубаво и аз нямам време да се включа изобщо.

Набързо от мен:

Аз не виждам проблем Цвети да поръча храна, след като са останали пари. Никога не съм гледала в ръцете и устата на другите и не съм тип човек, който ще си каже "тая..колко много яде, аз не". Кой колкото иска да яде. Наистина assia, vesana няма да имаме време за ядене, но пък например без торта, празника някак няма да е същия нали? В крайна сметка, Цвети се е нагърбила с организацията (нелека задача според мен), нека тя прецени и това. За мен няма проблем каквото и да се реши. Не съм там заради яденето, то е ясно.
Аз ще дам пари за фотограф няма проблем, ще нося и моя апарат също.

Много дечица явно са със сополки, Иги също има, тук при нас в Младост наборчетата и те.
Дано поотшумят до събота, защото много ми се идва на срещатата.

Честито на проходилите Ники и Светли! Да тичат безпроблемно!
В тази връзка да попитам, Иги се пуска вкъщи от мебел до мебел, и за да стигне до нещо много желано, но иначе се придържа към ходенето с опора основно. Проходила ли е или не според вас? Защото тя все още не се разхожда безстрашно и много бърза за да стигне до нещо, за което да се хване? Да правя ли прощъпулник при това положение? newsm78

Нямам повече време момичета, доскоро и целувки от нас.  Hug Heart Eyes

# 249
Аз незнам кога точно се прави прощапулник.Румчо ходи добре,но още не сме стигнали до прощапулника Wink

# 250
  • sofia
Венуш, торта ще има при всички положения. Съгласна съм, че Цвети се е нагърбила и именно за това е добре да и се облекчи един ангажимент като отиването на място да се поръчва излишна храна

# 251
Само да се включа да кажа на Алина здрасти. Питах се къде се загуби, пиши по-често как сте с Мимка.
За злоядите деца - мойто Игличе не щеше да яде като я захранвах, но щом опита готвена храна, проблема изчезна. Явно не е харесвало готовите пюрета детето. А пък детската кухня направо обожава. Иначе, и тя има периоди на намалено хранене и Ави аз правя точно като теб - предлагам два-три пъти и като врътне главата - затваряме столовата. Rolling Eyes
Да видиш на следващото хранене как омита цялото бурканче.

assia - няма проблем каквото и да се реши - аз съм за. Ако Цвети не е поръчала още, тогава наистина не е зле оставащите пари да се дадат за фотограф.

# 252
  • София
Аз също съм на мнението на Ася и Весана за храната...Като знам моето шило как не стои на едно място-аз кафе не мога да пия пък....
Иначе няма проблеми-ще донеса почерпка, само да се оправим.
Днес моя звяр реши да се пуска с главата надолу по пързалката-кога ли ще ме издебне да не го видя и да си осъществи намеренията....
Ох, аз уж чисти и Хриси е при баба му, а след малко ще си дойде....

# 253
По повод на храната имам две причини да поръчам нещичко за хапване и те са следните:
-според мен е хубаво на всяко парти да има някакви хапки и мезета, вярно че ще сме повече в движение, но пък да седим на празни маси Thinking
-освен това, когато ми направиха отстъпката за престоя на децата, се надяват да си поръчаме храна и напитки, за да имат и те някаква печалба от нас/отстъпката  от клуба във връзка с престоя е, че вместо  225лв ще платим само 110 лв за трите часа за всичките около 30 деца/
Отделно поръчах тортата и един допълнителен аниматор!
Макар, че е ясно че две момичета не могат да се справят с всичките бебета, кои пълзящи, кои ходещи!
За фотографа- дори и да дам от парите които остават вместо за храна, за фотограф-значи ще мога да покрия само 50 лв за няколкото часа снимане. След това всеки ще трябва да си плати за диска-8.50лв на човек. Така като гледам до момента, идеята за фотограф май ще отпадне, тъй като се събираме едва половината да сме съгласни.
Ако идеята отпадне-предлагам  да взема фотоапарата, който имам, не е професионален, но изкарва хубави снимки, и да се постарая да снимам всяко детенце по няколко пъти, да направя отделно албумче в snimka.bg, като дам името и паролата на албумчето на всеки на партито  и като кача снимките на следващия ден, всеки може да си ги свали на диск!
Чакам още мнения!
Съжалявам, че пиша хаотично, но и двамата са будни и са около мен, а Алекс току-що падна от холната масичка!

# 254
  • sofia
Цвети, нали на срещата го коментирахме това. Значи то няма да има седене на празни маси, щото няма да има седене  Wink, малките и без друго няма да има как да ги оставим сами без наш надзор. Според правилата на клуб Барбарони деца под 3 години са си грижа на родителите и имат право на достъп до детския клуб само с родител, та в тази връзка и 5 аниматори да има ние си отговаряме за децата. За напитките много ясно, че всички ще си поръчваме.
Нека платим цялата цена на дете. А за фотографа то е ясно, че колкото и парички да остават ти няма как да покриеш всичко пак ще се додава  Wink. Според мен е излишно губене на време да се разкарваш и да поръчваш храна и на края ще има и недоволни каквото и колкото и да поръчаш  Simple Smile, казвам ти го с най-добри чувства и вземайки предвид какво стана на предишното парти, как тъкмо дойдохме и трябваше да тръгваме.  Mr. Green
На края каквото и да решиш за мен водещ е факта, че ще се видим, пък другото е на второ място, разбирам най-добрите ти намерения, но при сбирки с толкова много хора колкото по-изчистено от към детайли е всичко толкова по-малко главоболия.

Общи условия

Активация на акаунт