Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 267
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Цвети, аз съм съгласна да има фотограф. Каквото решиш. И за храната също.

# 256
Цвети, аз съм съгласна да има фотограф. Каквото решиш. И за храната също.

Peace

# 257
За партито,аз съм съгласна с всичко Mr. Greenако искате храна,нека има,аз едва ли ще имам време от моя пакостник Mr. Greenако искате фотограф-няма проблеми,но и идеята на Цвети,също ми допада,може и така всяко майка да си ги има снимките и да си ги качи на диск PeaceКаквото решите,от моя страна -няма проблем!Чак сега се включвам,защото нямах нет #Cussing out

За албумчето-просто нямам думи #Cussing outЩо за простотия е това,но аз отдавна ви бях споменала,че не качвам наши снимки там,точно по тези причини-не знам кой с какви чувства ги разглежда,бях попаднала и на коментари,които въобще не ми бяха приятни!Моля,някой да ми изпрати сменената парола! Peace

# 258
Здравейте, септемврийски мами!  Hug

Искам и аз да се включа в дискусията за похапването. Според мен най-добре е Цвети да прецени, защото тя организира всичко, а недоволни винаги ще има! Парите така и така сме ги дали, пък и Цвети е права - направили са ни отстъпка като смятат, че ще поръчаме нещо.
Цвети, ти организираш нещата, направи това, което смяташ за добре!  Peace

# 259
И аз да се включа за малко Wink - да е жив и здрав Чебурашка  - Мия е като хипнотизирана - имам около 10 мин(колкото е серията  Whistling )
Аз също съм за фотограф - не се обаждах,защото мислих,че вече е решено.Ясно е,че ние самоснимачките сме си на линия - но ще е приятно някой да ни отмени.Ще е хубаво да се снимат всяка мама с бебе,да имаме пак голяма комбинирана снимка както всеки път и разбира се милион и една актови снимки на бебешорковците.
За храната - както прецениш, Цвети.Факт е,че и тортата не виждам как ще изядем - като си познавам мойто чудо как не се спира,но тортата е празнична и абсолютно необходима  Mr. Green Главния организатор си ти и ние ти поверяваме всичко в умелите ръце!Аз обещавам да не съм недоволна  Wink
Ние вчера най-сетне направихме прощъпулник - изцяло по семейно,при баба и дядо.Мия си избра все паричните неща - дистанционно -нарочено за шеф,телефон и портмоне  Mr. Green А после си избра и хобитата - фломастри и химикалка.Интересно беше, че много неща директно взе и хвърли на пода без капка интерес..И доволна от себе си нахапа питката накрая, с вече 16-те си зъба..Имам си зъбато дзверче  Joy
Поздрави на проходилите,рожденниците и всички,които имат повод за празник днес!
Чакаме съботата с нетърпение!Целувки от нас!

# 260
Здравейте и от нас!
Ави – много вълнуващ разказ – прекарали сте си приказно(инцидента с парашута ви е приземил, но се радвам, че сте се отървали само с уплахата). Пожелавам още много приятни и вълнуващи пътувания и винаги да те топли любовта на двамата мъже до теб! Прекрасна двойка сте!
Ирини – радвам се, че вече сте добре, защото трудно се издържа болен и с такава натоварена програма. Надявам се, че добре сте си похапнали от пържолите!
Фибичка – страхотни снимки и много хубаво направено клипче. Честито ви християнче!
ДилиПили – радвам се, че вече звучиш по-оптимистично и ти пожелавам скоро да прегърнеш малкото съкровище (много е пораснал)
Щастливка – Оле! От снимките се вижда, че добре си изкарвате. Продължавайте в същия дух!
Чочи – радвам се да те “видя”. Ян ще се пусне, когато му дойде времето.
Марианка – пожелавам ти скоро да се наспиш и да си починеш. Дано скоро да мине този период с нощното бодърстване!
МамаКапи – имаш нужда от почивка. Може да пробваш с някакъв релаксиращ масаж или нещо подобно (видях, че и Ирини ти е препоръчала същото). Ще отнеме 1-2 часа, но ще се почувстваш много по-добре. Подарявай си такива глезотии, защото иначе съвсем ще рухнеш, а малките съкровища имат нужда от теб.
Кузманка – дано да не се разболее мъничето и по-малко ядове с родата!
Цвети - аз също съм за фотограф, но и без него ще направим доста снимки така, че не е проблем - важното е, че ще се видим.
Приятна вечер от нас!

# 261
Ирини - Браво на малкия готвач!!! Страхотен е!!!

Честит Прощъпулник на Цвети Р. и на Бон Есперанс!!!

Ние днес също направихме Прощъпулник - беше много весело, празничко и тържествено. Георги като видя масичката с толкова неща и започна да иска да се добере до нея още преди да съм търкулнала питката. После с много стабилни крачки отиде до нея и си хвана:
1- ГСМ
2 - Пиано
3 - Полицейска кола
както и елка, спинцовка, гаечен ключ, фулмастри, ключове от кола.

Ето и снимки:

Питката е мое дело. Много вкусна беше!
Ето и масичката:

# 262
  • София
Аууу, Desssy , страхотна питка! Майсторка си ти!

Аз също съм "за" фотограф, за яденето- няма значение. Ние имаме сополки, та незнам дали до събота ще изчезнат, за да дойдем на партито. Не ми се иска да заразяваме другите деца, колкото да ми се идва.
steli-ssd -оправи ли се нослето на Стенли?
venush-браво на Иги. Аз в градинката я видях, че е доста стабилна, нищо че се държи малко за мама. Като гледам , всеки на различен етап си прави прощъпулник. Аз лично ще изчакам още малко.(ти знаеш как ходи Вики).

Днес отидохме за ваксина , но естествено, не ни направиха, защото сме със течащ нос. Излязохме за кратка разходка, но тя беше толкова кисела, че скоропостижно се прибрах. За яденето- и ние не сме от ящните, яде определени неща. С нетърпение чакам понеделника, да видим с детската кухня как ще е. Моите манджи, след като ги яде цяло лято, вече не ги иска. Добре, че баща и все още ги яде  Wink
Лека нощ.

# 263
Деси, супер питка  Peace Може ли рецептата, мисля и аз да направя нашата, но засега търся рецепти  Grinning

# 264
Включвам се да ви кажа следното за партито:
Тъй като е ясно, че всеки има различни предпочитания и винаги ще има доволни и недоволни, ситуацията е следната
От 29 засега заявили и платили/почти/ към 20 за момента са за това да има фотограф, останалите не са се включвали тези дни. Затова от парите , които ми бяха останали ще платя на фотографката 50 лв за часовете, през които ще снима, а в деня на събитието всеки ще си доплати за диска от 8.50лв. Тъй като обработката и записването не може да стане веднага, а следващите дни, след това дисковете ще бъдат в мен и аз ще ви ги давам!
Освен това съм поръчала и нещо за хапване за остатъка от парите!
Парите са похарчени до дупка, сладурчета оздравявайте бързо, че ако някой не дойде как да връщам пари, незнам!

Чакам ви с радост на 29-ти, от 16 часа. Ще има торта, хапване, фотограф, веселие и детски плач! Hug

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 00:50 от tzvety roussimova

# 265
Много благодарим за честитките и черпим виртуално нашите септемврийски приятелчета  по случай първия ни рожден ден

Денят беше много празничен и зареден с много настроение. С баща му сме надували балони и украсявали стаята до 2 през нощта, но определено си струваше. То не бяха възклицания, то не беше радост на балони и подаръци.
За хапването и ние не сме много ящни, единствения начин, по който хапва повече е като му дам нещо да гризка в ръчичка, докато аз го храня с пюрето, обикновенно сухар или бисквитка, но вече сме фенове на хляба. Само като седне на столчето за хранене и първо ми сочи  касетофона да му пусна музика и после към кутията за хляба Laughing
Днес бяхме на консултация и ми е малко притеснено, че от известно време насам нещо хич не растем. Няколко месеца изобщо не мръдна на височина, а и наддаваше по много малко,Сега е едва 70см и 7900 и е точно на долната граница. Май ще ходим по изследвания както върви.
Ние ще допразнуваме рождения си ден в събота, а на вас пожелаваме приятно изкарване на големия купон.
Много поздрави на младостката дружина.

# 266
Честит Рожден ден на Симеон на Doni na Moni! С пожелание за щастливо детство, много усмивки и щастие!

Момичета, ще се включа по-късно с коментар по обсъжданите теми, че Веселушка е до мен. Само да кажа, че за съжаление и ние отпадаме за партито, за което ужасно съжалявам. Confused Веси е болна. Вече втора седмица. Аз все се надявах, че до 29-ти ще оздравее, но нещата даже се влошиха. Освен сополките, коите текат непрекъснато, днес вече е с кашлица и конюктивит (така ли се пише?). Ще я водя на лекар да ни предпише някакви капки за окото, че ужасно сълзи.
Цвети, за паричките не се притеснявай. Ще ти пусна запис. Peace Вчера не се обадихме, защото Мими също е болна и ме достраша да не зарази дечицата ти. Не разполагахме с много време, но имаше възможност да пийнем по кафе. Ситуацията обаче не позволи. Но пак ще имаме път към София.

# 267
Честити първи рожден ден на Мони на Дони! Много здраве, слънчеви усмивки и весели игри!

Бон Есперанс, честит прощъпулник! Миичка голяма шефка ще стане! Пък и вие с толкова много зъбки! Прави ли ти градинки  Wink?

Снежка-Смешка, благодаря за милите думи! Много ни липсвате с Ема! Едвам издържаме вече и искаме да е събота! Надявам се, че Нора се възстановява добре.

Деси, честит прощъпулник и на вас! Питата е много красива. Отдавна съм свалила рецептата от форума и чакаме нашият ден да дойде!

Кариган, весело допразнуване в събота! Жалко, че няма да дойдете!

Веси, Али и всички хремави и болнички мъничета, хайде оздравявайте! Цунки от нас със Сашко!

# 268
Честити първи рожден ден на Симеон на Мони на Дони!  Hug  bouquet

# 269
  • Пловдив
Честит 1-ви рожден ден на Симеон на Doni na Moni!
Щастливо и безгрижно детство!

За съжаление и ние най-вероятно няма да дойдем на партито.... Sad
Стенли е все още хремав и не мисля, че ще е разумно да рискуваме с присъствието си на партито!
Бяхме се настроили вече на празнична вълна, но май ще остане за някой друг път.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт