Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 269
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Включвам се тази сутрин, прочитам ви и установявам, че поста ми от вчера не се е публикувал  Confused
сега ще се опитам да резюмирам

За партито- на линия сме, за фотограф съм, много благодарности на Цвети за организацията!

Честито на проходилите крачета, ние не сме сред тях все още. Марти ходи/тича много стабилно, но не се пуска. Не я насилвам.

Ирини-Спаси е наследил кулинарните ти умения  chef

Бон Есперанс - голяма зъборана е малката Мия. готова е за мешаната скара Wink

За албумчето- подкрепям Алексал - именно това бе причината да не качвам снимки там. Моля за паролата на ЛС.

Хремавите наборчета, бързо да се оправите.

Честит 1-ви рожден ден на Симеон на Doni na Moni!

# 271
Честит 1-ви рожден ден на Симеон на Doni na Moni!

Ох, момичета, днес Алекс се събуди със силна кашлица и хрема. Много ми е мъчно...преди седмица и половина точно се оправи от същото и сега пак. Явно се е заразил от детските клубове в които го водех напоследък.
Няма смисъл да идваме на партито и да заразим някое друго детенце, така че много ще ми е мъчно, бях се настроила да дойдем, дори едно пътуване отложих заради партито, но ето Sad

Денис по повод на валдорфската детска градина, за която бяхме говорили- исках да ти кажа че вече е отворена, май от понеделник този. Това което знам е че е собственост на наследници на Боомил Райнов и се намира в Бояна в тяхна наследствена къща. Цената намесец за детенце е 400 лв., което май е висока цена, незнам как вървят другите детски градини. Мисля че имат сайт.
http://www.aobg.org/waldorf/ тук малко инфо.

От мен поздрави за сега и хубаво парти  Rolling Eyes ще гледам снимки

# 272
Здравейте!

Честит Рожден ден на Симеон на Doni na Moni! Бъди жив и здрав и много щастливо детство! smile3525

Днес времето е чудесно тук в Стара Загора и майка ми почива днес и решихме да прекараме деня заедно! Даная сега пак хапна само половината попарка, която преди обожаваше и ядеше до края, но пак е нещо и половината да изяде. Сега ще видим на обяд как ще е с яденето. Благодаря за съветите за яденето, които споделихте. Мъча я всеки път, то направо омръзва, ама какво да се прави, такова си е детето злоядо. Така ще я караме.Другата сряда ще правим прощапулка и ние. Аз и татко и сме болни все още, дано и Даная да не се разболее, че... Praynig Пак някакъв вирус ли има...
teletabis2 , да се оправя бързо Алексчето! Praynig
steli-ssd , и вие да оздравявате бързо. Praynig
Desssy , много хубав прощапулник... Искам и аз рецептата за питката, ако може. Много е красива. Hug

Това е всичко за сега момичета! Чао и лек ден на всички!  bouquet

# 273
Набързо се включвам само да ви кажа да не водите децата по детските клубове,в момента има много вируси,педиатър от Пловдив ми каза,че детските клиники са пълни Confused
Дано всички болнички скоро да се оправят,сега тръгвам за кухнята чао до после Hug

# 274
Привет моми4ета, ние се завърнахме вкъ6ти...  Hug Hug Отне ми малко време докато ви из4ета и да се вклу4а и аз...
Първо да 4еститя рожденните дни на вси4ки септемврии4ета, бъдете здрави и усмихнати деца...   bouquet

Весело изкарване на об6тия рожден ден, да разказвате и снимки да показвате...
Относно албум4ето на септемврии4етата и аз смятам, 4е много се препълни и разводни. В албум за 1 най-красива снимка се поместват  3 - 4, има безброй ли4ни подалбум4ета. Най-добре е всяки да има отделно албум4е и тук да дава линк към него. В тази връзка и аз моля за сменената парола на ЛС.
Сега за нас, в4ера бяхме на консултация с мерки и теглилки - 10 460 ( +500) и 78 см (+ 2) Биха ни 2 ваксини - Пнеумококи и Менингококи. Филип се храни с голям апетит, като види някои да яде винаги протяга ръ4и4ки и иска да опита. Ако не полу4и хапка, се сърди, дори заплаква. Понякога 4ак ме хва6та срам, все едно не го храня, а го прави  и пред непознати. Има 7 зъба и от един месец ходи самостоятелно. В България правихме про6тапулник и той си хвана кола и фенер4е. Фенер4ето бяхме нарекли за професионален пъте6ественик и откривател.  Mr. Green
За на6ата ваканция - на много места ходихме, с много приятели и роднини се видяхме.  Много пътувахме, за 5те седмици сме минали над 7000 км път. Програмата бе6е претоварена, но пък бе6е много весело, а Филип обожава да играе с братов4едите.. Тук имам снимки...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176851

За сега толкова, 4е попрекалих ...  Heart Eyes

# 275
Мария, какво чудесно пътешествие! Снимките са вълшебни! Забелязвам, че Филип, който ми се струваше копие на татко си, все повече заприличва на теб. Позагубил е малко от бузаните си, но щом ходи от месец - така ще е!

Мили септемврийски приятелки и приятелчета,
                                                     Имаме за вас изненадка:
                                                     Сашко ще става батко!
  Heart Eyes

# 276
Авиии,радвам се,че съм първата да кажа едно голямо Честито!!!
Честит първи рожден ден на Мони!!!

# 277
Хелоооу и Честит Рожден Ден на Симеон! Да расте здрав и щастлив!

Леле, ама какво става с тези наши сладки септемврийчета, че така са се поразболяли........да се оправят бързичко, всички до едно!
Ех, есен е вече - времето си казва думата..... А аз така обичам есента - гората е невероятно красива по това време...
Авиииииииииииииииииииииии - лелее, това е толкова страхотна новина, че направо ми се насълзиха очите!!!!!!! Пожелавам ти една прекрасна бременност, която да мине бързо и неусетно, с малък, сладък резултат накрая! Hug Hug Hug
MariaF - ама вие наистина много добре сте попътешествали. Филип просто няма начин да не стане един бъдещ пътешественик. Жалко само, че времето е било лошо на Neuschwanstein - сега пак ще трябва да ходите. Mr. Green
Честити прощъпулници на Георги и Мия - смело да крачат от тук нататък в живота!
Много целувки за сладкия помощник-готвач на irinii! Heart Eyes
Поздравявам ви с една моя любима есенна песен и ви пожелавам много весел ден, почти толкова емоционален, колкото на Ави!

# 278
Ави,страхотна новина!Лека и безпроблемна бременност!Да се пазиш и следващото лято чакаме едно момиченце или момченце Heart Eyes
А планирано ли беше?? Sunglasses

Аз съм суполива Confused

# 279
 Mr. Green просто незнам какво да кажа......Ей,голям кеф.Така ме зарадвахте днес.
Ави мила,ужасно съм щастлива от тази новина. Hug  Лека бременост,резултата да е толкова страхотен колкото е Сашето и 2008 да посрещнете с ново сладко бебе,с тати до всички вас и в нова къща/вашата май отесня  Laughing / Имаш моята подкрепа,ще ви нагушим в събота  Hug
Мариафмного се радвам да те "видя" Филип е станал много хубав и е изгубил бебешкият си облик.Порастнало детенце.Наистина е заприличал много на теб.Снимките са ви вълшебни.  Heart Eyes
fibi4ka и ти с тази песен съвсем допренесе за романтиката .Благодаря  Laughing
МОНИ - Честит Рожден Ден и на теб скъпо детенце.Да растеш палав,игрив,засмян и много здрав.
teletabis2   Hug страшно ти благодаря за инфото.Цената е като на всички частни детски градини.Целувки за Алекс.Преместихте ли се?
Целувки отивам да си раздавам вълшебното настроение   bouquet

# 280
4ета набьрзо 4е 4акам свекьрвето да дойде на гости и я виж ти новина  Grinning
АВИ,страхотна новина мила! HugЛека и без проблемна бременност!
Не се стьрпях и драснах няколко реда!
Нямам много време за писане,действаме по зада4ки и другата седмица отивам на по4ивка с Мити,който лудее за двама.
Ирини,Спаси е голям кулинар!
Деннис,благодаря за  Hug
Честит Рожден ден на Симеон на Doni na Moni!
МарияФ,Филип се е променил,няма ги пухкавите бузки,станал е мьж  Simple Smile.Не можахме да се сре6нем,по натам надявам се!
Бьрзо оздравяване на болни4ките де4ица,то в това променливо време е така.
Фиби4ка,в момента слу6ам песента  Simple Smile
Ето го и Митака  Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 13:48 от Sesiliq

# 281
Ави, честитооооо! Hug Прекрасна новина! Накара ме да се усмихна, толкова се радвам!  Grinning

# 282
невероятна романтика и оптимизъм ме заря току що!!!и моите очи са пълни със сълзи от радост -[b] Ави  [/b] - сякаш сме роднини, скъпа - така съпреживявам чудесната новина!!! И тук искам да ти честитя! Да ти кажа, че вярвам в прекрасния резултат и красивите 9 месеца, които ти предстоят! Да те уверя, че ще роя всеки месец и триместър с теб!!! А прекрасния батко ще получи в събота подробни инструкции за това как трябва да се грижи за мама докато тати го няма! Прегръщам те силно и ти пожелавам момиченце - толкова красиви ги правит ебебетата, че си струва и една принцеса да развие генотипа ви! Hug  bouquet Hug
МарияФ, разказа ти и снимките на голямото ти момче също допринасят за прекрасното ми настроение!Страхотни сте и тримата  Heart Eyes Каква крастона и настроение! Не мога да не отбележа, че си снимала с невероятно майсторство!!!
Фибичка, поздравът е...ммммм!!!   bouquet;

По повод повода предлагам заглавие на следващата тема:

Септември - празници най-много има,а Сашко ще е батко  догодина

# 283
  • Пловдив
Ави, ,ЧЕСТИТО......  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Лека и безпроблемна бременост! Ти си невероятно смела жена! Пожелавам ти едно сладко момиченце! Hug

Ние със сигурност няма да дойдем! Ако някоя мама не е дала пари и иска да отиде на партите, може да ползва моя куверт!
Цвети, ти си страхотна организаторка! Съжалявам, че няма да успеем да се насладим наживо на всичко, което си подготвила!
Аз съм много разочарована, но не винаги плановете се осъществяват!
Извинете ме, че не коментирам нищо днес, но просто съм много изморена и без настроение!

# 284
Ей, Ави , страхотна новина, така ме зарадва днес! newsm51
Просто денят ми е ужасно уморителен и недоспал!
Желая ти лека и безпроблемна бременност и една прекрасна малка госпожица догодина!
Честит рожден ден и на Мони!

Да расте здрав и щастлив за радост на всички около него!

Стели, благодаря ти за милите думи, имам нужда от такива окуражителни слова точно в днешния ден!
Ирини, заглавието е супер, и много подобаващоза събитията тези дни!

Общи условия

Активация на акаунт