Отговори
# 135
aneta_al честито и от мен!
Ще сме си заедно в двете темички  Laughing

МАцки къде сте се изпокрили бре. Никакви ви няма да пишете. Аз този следобед реших да не спя, че иначе няма време за форума  Mr. Green
Но от понеделник подозирам как ще се спи на бюрото в офиса.
Ние с Бояна тази седмица си изкарахме сами в къщи без тати и тя милата много страда за него - постоянно го търси, даже вчера го чу по телефона и се разплака  Cry Ама днес се прибира и ще има радост в къщи. Научила съм я да казва "татаи бим чакам те" - тати любим чакам те и днес ще зарадваме татито  Heart Eyes

# 136
Здравейте!

Включвам се слоши новини : Али през нощта пак вдигна Т - 38.8. Отказва всякаква храна и , което е ней-страшното, всякакви течности! Урината й започна много да жълтее и детето има ацетонов дъх.Явно без достатъчно вода организмът започва да се трови  Cry Cry Cry Сутринта ходихме в една частна клиника, от там в лаборатория - дадохме кръв, но не успях да я изпишкам. Пишка чак в къщи и занесохме урината по-късно.Резултатите от кръвта ще са готови към 3ч., а за урината незнам Confused Ох, миличката ми дъщеричка, какво й стана!  Cry Cry Cry Стискайте палци да започне да пие, защото иначе ще я вкарат в болница на системи  Sad Sad Sad

# 137
Пак съм аз.Кръвните изследвания са наред.  Peace Peace Peace Ох, Божееее! Сега чакаме урината...

Аз като чух ацетонов дъх и веднага в съзнанието ми изникна "диабет" - знаете за моята братовчедка, разказвала съм ви... И откачих.Но за щастие кръвната захар е добре, всички показатели са в нормата...Стискайте палци за резултатите от урината ... И как да я накарам да пие??? Оооооох откачам вече   Cry Cry Cry

Минаваме на глюкоза и натриев цитрит (незнам как се пише това) ...

# 138
Виличка пробвай с лъжичка.п нас помагаше.Особено ако седна и се правя,че аз пия така.Веднага се курдисваше до мен и тои искаше.Дано не е нищо сериозно Hug.
честито на всички бременни
Морска ела ако ти стиска на този студ Mr. Green

# 139
Ще пробвам, но лошото е, че тя като види лъжица и почва да пищи  Rolling Eyes #Crazy

# 140
 Hug Hug HugНие сме добре за сега явно е  било от пуканкитеИ аз зех натриев цитат сироп за всеки случаи Peace Peace

# 141
Има кетони в урината, но за сега не е супер тревожно ...

А като й е наред всичко защо вдига Т и защо не приема храна и вода?????

# 142
  • там където ме зове сърцето!!!
Vili4ka, сега върлуват разни вируси , може би е това , в такъв случай за това няма и веднага  промяна  в кръвната картина !Ако в момента организма и се бори с вирус , нормално е да не яде , обаче трябва да пие течности!Пробвай съвета на Лисана,  може и със спринцовката на Панадола като игра да и пробуташ вода, чай , сок, нещо което обича!
Млякото и него ли отказва?????
Аз също си помислих за братовчедката ти като спомена "дъх на ацетон",радвам се , че при Али не е това! Hug

# 143
Привет!
Vili4ka , пробвай с шише с дозатор.На Поли й харесва и с него изпива доста вода.Дано и при Али има ефект Praynig Кръвните изследвания какви бяха?От тези, които сте правили разбира ли се дали има обезводняване някакво?За Натриевия Цитрат-нашата педиатърка препоръча ампула пред сиропа, защото той е сладък.Стискам палци Али да започне да приема течности!!! Praynig Praynig

aneta_al , честита ти бременност!Лека и безпроблемна да е!  bouquet

В сряда поставиха на Паолина 1-вата реимунизация на ДТК.Досега от ваксини сме нямали проблем.Вечерта беше с Т, мястото се поду и зачерви, стана болезнено при допир.Поли ми даваше ръчичката да й я целуна.(Така прави като се удари).Стана раздразнителна и отказва да се храни.Добре, че я кърмя!Освен това вече втори ден не спи през деня.Едва преди 10 мин. заспа Tired.Дадох Панадол и продължавам да давам(по препоръка на педиатърката), въпреки, че от днес няма Т PraynigИ така до утре, когато е 3-тия ден след ваксината.Обаче маймунката не ми позволявада й сложа студен компрес за по-бързо спадане на отока Crazy

# 144
Здравейте!

Много ви благодаря за милите думи, съветите и успокоението!  Hug Hug Hug

Али май е по-добре.Похапна на обяд попара, следобяд половината кремче, вечерта сварен картоф със сирене , мляко и масло, пи малко сок, малко вода - абе доволна съм от всичко това (на фона на нищо вчера).Дадох и 2 ч.л. глюкоза, 2 ч.л. натриев цитрат и така.Така че се надявам да успеем да удържим положението.

Ухххх, сега да видим нощта как ще мине  Rolling Eyes

Благодаря ви , милички!  Heart Eyes

# 145
  • Варна
Ееее, Вили, то това си направо угощение!!! Радвам се на такива новини. Гушки на малката принцеса!!! Спокойна нощ.

Лисанкеееееее, щура ми е кратуната, да не получиш 50-килограмов коледен подарък! Hug Heart Eyes

# 146
Вили4ка, абе да не е зъбче? newsm78 Стефан е в подобно състояние винаги, когато вади зъб. За ацетоновия дъх (особено, ако и урината мирише), знам, че е от високата Т, но само по себе си не е страшно. Милата душичка, дано наистина всичко вече е зад гърба й, радвам се, че ви се разминаха системите!  Hug
aneta_al, ето едно чудесно потвърждение на заглавието! Честито и от мен и лека и безпроблемна бременност!   bouquet
Други бременни да има и да се крият зад заглавието на темичката? Mr. Green

# 147
Виличка, добре че Али се оправя Hug Да не би от някаква храна да се е получило? Дори и да отказва да пие , ако и даваш плодове, ще поема повече течности, отколкото с друга храна.
Ацетоновият дъх /установено с личен опит/ се получава при обезводняване. През бременността повръщах непрекъснато, не ядях .... и изследванията показаха, че имам много ацетон в кръвта и урината. Лекарят ми каза, че ако продължавам да се обезводнявам става лошо...
И двете с Бояна сме болни, няма да правим изключение, разбира се. Тя много се буди нощем, защото не може да диша през нослето, а и една кашлица има, ужас. И аз съм със същите симтоми, но мисля че нещата отиват към оправяне. Нямаме Т.

Телма, голяма е хитруша твоята Бояна, то май с името си идва Simple Smile

Хайде, Лека нощ от мен и дано болестите да оставим в този месец. Simple Smile

# 148
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Вили, радвам се че сте добре! При нас, когато нищо друго не работи, помага четката за зъби - полива я на чешмата и после в устата, или се правя че си мия устата и той разбира се копира и поне малко вода усмява да глътне! Стискам палци!

Роси и вие да се оправяте, мила!

Момичета, я кажете при тези от вас, които още кърмите, давате ли през ноща? Алекс все още се буди да си търси млякото и се чудя дали именно това не му разваля съня /много често се буди и спи неспокойно от доста време/

Лека нощ!

# 149
  • София/Овча купел 2
Здравейте,майчета wavey!
Ние се завърнахме вече в София и ще се включваме вече по-честичко.Няма кога да ви изчета,че моето зверче не ми дава миг покой.Много е непослушна.Не ни приеха в държавните ясли,нищо че в едната бяхме под номер 20,а са приети 44 деца.Ще ходим на Забавачка от 01.10.,но педито ни изкара със супер червено гърло и ще си седим още една седмица в къщи.Къде го видя това червено гърло,като тя почти не кашля,а и Т няма newsm78?Изписа ни даже и хапчета за смучене Shocked,как смуче толкова малко дете хапче не ми е ясно.За сега това от нас.

Общи условия

Активация на акаунт