Цяла сутрин нищо му нямаше, само покашляше малко, даже му купих сироп и хапчета за смучене. Легна си да спи, след около 2 часа видях, че е отвит, понечих да му преместя крачето и усетих, че гори. Събудих го, измерих му температурата и беше 39.5! Много се шашнах. Той обаче пак не дава вид да е болен - играе си, палува, яде, както по старому. Но много взе да кашля.
Сега спи, уж няма Т, но знам, че цяла нощ ще ми е трудно да мигна. В понеделник ще го задържа у дома, за да не заразява децата.

И така.Надявам се , че сме минали страшното 
galita, mom_an - бързо да се оправят малчовците! Ох имам чувство, че цяла зима ще сме така.
Абе за болно гърло знам една много ефикасна рецепта, но е малко гадничка - сутрин на гладно се прави гаргара с олио за няколко минути и така няколко дни - много помага, но сега с това гадене едва ли ще го изтраеш. На мене не ми се гади много, но като се прояви пия пресни сокчета, лимон със спрайт много хубаво ми действа, водата от киснати шипки също или шипков чай, солетки - виж за киселините незнам
Възползвах се от някои ваши препоръки! 
Виси си на компютъра или пред тв-то и само въздиша като се оплаквам 

пък ще свикне,трябва си време..
Дали защото много обичам сватби или защото това ми е първото излизане/по-така/ от много време,но се забавлявах истински!Ресторанта беше Скай Плаза (ако някой ще се венчава скоро
Ще видим тая работа..
Той все си покашляше по малко, но педито каза, че е здрав. От два дни кашлицата е по-силна (особено нощем). Давам му сироп и се чудя дали не е от него
Те нали са откашлящи...
Калоян също много се будеше нощем и аз се бях отчаяла (и то без да го кърмя), но изведнъж взе да спи по-спокойно. Сега ако не кашля и няма сополи си спи по цяла нощ, само дето се върти и ставам да го завивам. Забелязах, че ако спи друг при него е по-неспокоен, така че нищо чудно да си наваксва липсата ти 
Препоръчани теми