Лика, не се притеснявай за неговоренето - момчетата май по принцип по-късно си проговарят (нищо че тук имаме страхотни потвърждения на обратното!
), и Стефан не говори много (смислени думи имам предвид) - само отделни думички (най-новото е "икам" = искам и "гооооо" = гоооол!, за изречения и дума не може да става, освена ако "мамо дай" и "тати тао" (чао) не се броят за изречения.Бодливка, кураж! Още малко и е готова с адаптацията, щом вече сама си влиза, значи е готова. Само да е здравичка!

Галита, на мен много ми помагаше Стопацид - хапчета, които се дъвчат (в началото ги погледнах с тих ужас, защото на големина са колкото аналгина, горе-долу, а аз изпитвам ужас от хапове и винаги настоявам да ме лекуват с инжекции
Вили, много се радвам, че Али вече пие течности и че се оправя! ДАй Боже по-бързо да приключи процеса!

Деско, не се преуморявай!
Лека и спорна работа! 
Стефан все още не е добре. През нощта вдигна температура, добре, че обожава Нурофена, на сън си го изпи. От тогава не е вдигал, но довечера очаквам включване пак. Има ужасно гадни сополи - гъсти и текат много бързо, докато му обърша носа и айде пак! Кашлицата му не е начесто, даже рядко кашля, но все пак кашля. А от днес едното му оче сълзи. Умишлено не го водя на лекар, защото ще му изпише АБ, а аз съм упорито магаре и АБ не ща да давам. Ще го оправя с хомеопатия. Иначе е весел, хапва си, тормози брат си и така - всичко по старому. Тази седмица няма да го пускам на ясла, в резултат от което в края на седмицата ще бъда абсолютно куку (снощи заспах на дивана преди всички, мъж ми само ме помоли да се преместя в спалнята, другите кога са легнали, не знам), но искам да си излекувам детето и да не заразяваме другите деца.
Хайде, че тука някои хора доста понамирисват.....

Нищо че като се разболее Калоян аз ще оставам вкъщи или ще идва свекъра
Как е Стефан? Оправя ли се? 

Много добре разбира какво "бИиляяя", но не му пречи по 1000 път ида изгася компа или да прави други щуротии, които знае, че не се правят, ама ...
В петък пристигат нашите, че им домъчняло за децата, та къщата трябва да блести, терасите са в ужасно състояние, мани мани. А на всичкото отгоре си тегля "Дяволът носи Прада", кога ще го гледам, не знам.
Много е палав и белите и синките са му доста (няма да ги изброявам, но имахме доста инфарктни ситуации)

Само сега се чудя като дойде бебето дали и тя няма да посика "папеси" като види че на него слагаме.Чета за такива дето почвали и да се напикават и наакват покрай бебето
Да ти кажа напълно възможно е като се появи бебчо и тя да иска отново "папеси"
Клеопатра сега усетих какво е..
То ужасна работа, казвам ви, такава война за всяко нещо водим и те водят помежду си, че не е истина.