Лика, не се притеснявай за неговоренето - момчетата май по принцип по-късно си проговарят (нищо че тук имаме страхотни потвърждения на обратното!

Бодливка, кураж! Още малко и е готова с адаптацията, щом вече сама си влиза, значи е готова. Само да е здравичка!

Галита, на мен много ми помагаше Стопацид - хапчета, които се дъвчат (в началото ги погледнах с тих ужас, защото на големина са колкото аналгина, горе-долу, а аз изпитвам ужас от хапове и винаги настоявам да ме лекуват с инжекции

Вили, много се радвам, че Али вече пие течности и че се оправя! ДАй Боже по-бързо да приключи процеса!

Деско, не се преуморявай!

Стефан все още не е добре. През нощта вдигна температура, добре, че обожава Нурофена, на сън си го изпи. От тогава не е вдигал, но довечера очаквам включване пак. Има ужасно гадни сополи - гъсти и текат много бързо, докато му обърша носа и айде пак! Кашлицата му не е начесто, даже рядко кашля, но все пак кашля. А от днес едното му оче сълзи. Умишлено не го водя на лекар, защото ще му изпише АБ, а аз съм упорито магаре и АБ не ща да давам. Ще го оправя с хомеопатия. Иначе е весел, хапва си, тормози брат си и така - всичко по старому. Тази седмица няма да го пускам на ясла, в резултат от което в края на седмицата ще бъда абсолютно куку (снощи заспах на дивана преди всички, мъж ми само ме помоли да се преместя в спалнята, другите кога са легнали, не знам), но искам да си излекувам детето и да не заразяваме другите деца.
Хайде, че тука някои хора доста понамирисват.....