Отговори
# 180
doritt, ilindi4ka, tanitaia Добре завърнали се сред нас! Радвам се, че сте тук  Hug

Благодаря ви за честитките!

ilindi4ka смелост, смелост, но и аз още незнам ак ще се справяме сами с 2 хлапета  ooooh!

tanitaia честито розово щъркелче - наистина сте се справили перфектно  Peace

Аз пак имам доста работа, а така ми се спи, че едвам издържам през деня, а като тръгна да се прибирам и тогава започва да ми се гади чааак докато си легна вечер  Tired
Бояна тези дни сутрин пак плаче малко, но то е защото пак има нови деца и те плачат и викат мамите си и тя също се натъжава. Иначе лелите казват, че с нея нямат никакви проблеми. Има лека кашлица, оято се проявява сутрин и вечер само, но казаха, че гърдите и гърлото са чистии и си ходи на ясла. Кашлицата я лекувама с мед и масло вече трети ден, но още си я има  Rolling Eyes

А да ви разкажа и една смеша - напоследък Бояна много сънува и по цяла нощ говори за кубчета, мечета, конето и т.н. Тази нощ по едно време започва - калата мамо, искам калата, калатаааа и  аз не зацепвам какво иска щото толкова ми се спи, че едвам гледа и я питам: каква кала бе мамо а тя отговая; калатаа муууу, калата мууу - и се светнах, че си иска кравата  Laughing такъв смях ме напуши - само и подадох едно конче, което беше на близо и заспа  Crazy

Сутрин обаче са такива одисеи докато тръгнем   ooooh! иска да игре с едно, друго, трето, не иска да се облича, това искала онова не искала - не можем по 1 час да се оправим. И като каже за нещо си искам-неикам и ходи разбери иска ли го или не го иска...

Ох отивам да бачкааам  Tired

# 181
  • Варна
Мишленце, ама то страшна система за заспиване. Не можеш ли да се опиташ да я отучиш снахичката, че си е направо... Сашко тъй ли ще й държи ушето, а?!  hahaha Hug

И на мен ми е много интересно да чета писанията ви за яслените ви емоции. Светлин нали тръгна направо на градина... Ще видим юни месец, пони тогава се надявам Александър да го приемат.

Аз леко полудявам, защото съм сама с двамата, нали учителите стачкуват и първокласника си е у дома. Но важното е каузата да успее. Peace

pepi,Лисана,nenepygka,VIVKA,Vili4ka..къде сте?

Къде се, а!? Crossing Arms

# 182
Мишленце, ама то страшна система за заспиване. Не можеш ли да се опиташ да я отучиш снахичката, че си е направо... Сашко тъй ли ще й държи ушето, а?!  hahaha Hug

И на мен ми е много интересно да чета писанията ви за яслените ви емоции. Светлин нали тръгна направо на градина... Ще видим юни месец, пони тогава се надявам Александър да го приемат.

Аз леко полудявам, защото съм сама с двамата, нали учителите стачкуват и първокласника си е у дома. Но важното е каузата да успее. Peace

Ами, като е по-спокойна минава и без да й се държи ушето, ама като се изнерви /нещо, което напоследък често се случва вечер/ не става Rolling Eyes Не знам защо се превъзбуждат преди сън тези моите Rolling Eyes Зетя го чака тежка задача с това ухо Joy Ама то до сватбата има време, може и да се отучи hahaha

За полудяването те разбирам напълно и ти съчувствам Heart Eyes

Вчера - куриоз Laughing Сестрата в яслата ми казва - сигурно ви е трудно с двамата, просто не знам как се оправяте, на мен с едно ми е трудно Shocked Joy Викам - вие с 20-30 се оправяте на ден, аз вас ви мисля как успявате... А тя ми казва - да, ама ние сме за по няколо часа, а вие денонощно.  Laughing То верно за по няколко часа, но най-активните часове са там децата. Вечер за по 3-4 часа е по-приемливо, дори и с концентрираното мрънкане Joy

# 183
  • там където ме зове сърцето!!!
doritt, ilindi4ka, tanitaia -Радвам се да ви видя! Hug Hug

Дес, браво на вас -добре сте  се справили с памперса , дано   не го поиска никога (научи я  да го слага  на куклите и ще ти помага и за бебо Wink)

БОДЛИВКА, голям напредък -браво на Дари! HugСигурно много обича торта-сладурана  ... Hug И моя въпреки , че не ходи на ясла понякога так се вкопчва в мен (това от скоро ), че  се чудя -това моето дете ли е !

Така , така  -запазвай места(с изглед към морето , моля) , че де не ни е скучно и да се съберем на стари години .... Joy

mishlentze, дано бързо да се оправят мишлетата  Praynig! А за държането на ухото -лошо няма, Сашко де ще ходи (майка му да не го жали много  Joy), че няма да глези Ели ! Joy Joy Joy

# 184
doritt, ilindi4ka, tanitaia -Радвам се да ви видя! Hug Hug
И аз така!  Peace Отдавна не се бяхте мяркали насам, хубаво е, като сме много.
Ох, момичета, кажете ми, че има и други луди като моето гардже! От сутринта търча след него, полудявам! Последният хит, преди да се тръшне уморен, беше, че пусна пералнята! Shocked Аз бях извадила изпраните детски дрешки и ги бях сложила в коша, за да измия първо терасата и после да простирам. Бандита в туй време пъхнал част от дрешките обратно в машината, затворил вратата (а тя по принцип трудно се затваря), врътнал програматора на някаква програма и натиснал старт-бутона! Rolling Eyes Добре, че чух водата навреме, нямаше какво да изпомпвам. Мъж ми хубаво ми казваше, че е хубаво да я държа постоянно заключена, но аз заради собственото си удобство досега упорствах. Ама вече ще я държа заключена. И колко други бели ми направи откак е станал сутринта... ooooh! ИСКАМ ЯСЛАААААА!!!! Дано поне е прав баща му, че това значи, че оздравява.
И на всичкото отгоре пак съм недоспала. Tired Снощи бяха толкова послушни децата, спаха много добре и двамата, а мен ме цепи една глава, ще умра направо. Че и врата ми схванат, не мога да го завъртя на 45 градуса. Посреднощ ставах да пия парацетамол и чай и да гледам "Гепи" по AXN. Mr. Green
Дес, твоето момиченце поне е дете-мечта! Радвай му се с пълни сили! Hug
Вивка, нашата лудница е с изглед към морето. Аз с единия крак съм там, тази седмица ако не издържа, може и с двата да се озова. Ще си поръчам стая-двойка и те чакам! hahaha
Айде, отивам да си направя кафенце докато и двамата спят и е тихо, че после какво ме чака, не знам...

# 185
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
petenceto, mom_an и на всички момичета  - благодаря ви за подкрепата!

doritt - радвам се, че си сред нас! За проблемите - наистина дано отшумят скоро и да ни проглушат ушите с приказки!

Мишленце - много ми става мъчно като си ги представя малките мишки как тъгуват! Дано скоро свикнат, а като чета ще е скоро!

mom_an  - много се смях на набучената на пръс биба от шише, ама с пералнята ми обра точките! Жив и здрав  да ти е покостника сладък!

БОДЛИВКА  - така се радвам, че Дари вече свиква!

tanitaia - страшно бодро звучиш, чак ме зареди с настроение!

ilindi4ka - благодаря ти, мила, радвам се че ти харесва,  а е и в една от любимите му пози ... съзерцавайки небето и птиците! чакам с нетърпение снимките!

Дес - стискам палци на бъдещето маме! За орехите ... и при нас е същото, но заспиваме с кравичка!

Аз съм на работа и от сутринта пиша постинга! Пускам го, че още колко се натрупа ...
Целувки на всички!

# 186
  • Варна
Ани, аз затова я изключвам от щепсела.

Вивка, нашата лудница е с изглед към морето. Аз с единия крак съм там, тази седмица ако не издържа, може и с двата да се озова. Ще си поръчам стая-двойка и те чакам! hahaha

Нека да е 3-ка! Идвам и аз, ще го таксувам за почивка, пък после ще дойдем и насам...На разменни начала... Crazy

Днес подстригах на фризьор за 1-ви път Александър. Очаквах трилъра "Светлин"2, но с изключение на мрънкане и няколко сълзи, всичко беше под контрол. Мнооого съм доволна. Ще снимам детенце и ще кача в албумчето снимки, че отдавна не съм се отчитала.

Отивам да полегна, че после ще се възползваме от чудесното време. Приятни разходки на всички! Grinning

# 187
Аз се връщам от първата родителска среща в живота си! Joy Освен, че ни "оскубаха" с по 30 лв (наистина има нужда, обстановката е доста скромна, да не кажа подтискаща за детски кът), ни вкараха в спалното помещение на "визита". Освен гардеробчета на едната стена и кошарите (от Първата Световна) в цялото помещение, вътре няма абсолютно нищо друго - никакви украси, картинки и т.н. Направо ми стана жал... Обаче питах къде спи моят Стефан и сестрата ми отговори: "Аааа, в дъното, защото щом легне и е заспал. По-нервните и ревливи деца ги слагаме по-напред, да не будят останалите." Та общото мнение за мойто чаве е, че си хапва и спинка абсолютно добре и освен това си играе с децата. Е добре де, ами у нас що е такова диване, днес луда ме е направил да стържа сух дезодорант от мебелите и какво ли още не, сигурно смъкнах 2 килограма днес...(от себе си, не от мебелите Mr. Green) Crazy

# 188
Oooo Aни само да съм чула да се оплакваш от детето мечта - папка,спинка,пералнята ти пуска Joy Аз съм сигурна,че си го научила да ти домакинсТВУВА ама не смееш да кажеш hahaha Crazy Скоро и Максим като се  включи в домакинството ти направо ще си живееш царски Grinning
Като казваш че ви взели по 30лв,наскоро една съседка разправяше че на детето (на 3г) в детската градина искат да им купуват учебници Shocked,паднах под масата.....

sea woman,честита прическа на юнака Hug

Телма, дано ти отминат бързо неразположенията.С Бояна по същият начин ли ти беше?Защото аз намирам известни разлики.Единствената прилика е че съм здрава като бик и действам на пълни обороти по всички фронтове,че и един повече от преди Wink
Галита,не си писала скоро..Как сте?
Лика,мерси Hug Хубаво че се включваш по-честичко Laughing
ВИВКА,мина ли кашлицата?Че твоя палав шеф май много се изтормози напоследък.Ще мислим варианти за памперси на кукли на бебета,дано не се отрази много на Вяра голяма промяна която ни очаква Praynig
БОДЛИВКА,аз не съм се съмнявала че твоето момиченце ще се адаптира толкова бързо.Ама тва за тортата ме разсмя,каква е дребосъчка ама си хапва детенцето Heart Eyes

Мишленце,как са мишлетата?Дано са минали сополките PraynigМалеее ама у вас наистина е весело Grinning

# 189
  • Madrid
Телма,ти си спокоен и уравновесен човек,ще се справиш.Съчувствам ти за физическите неразположения. Confused
Мишленце,Самуил пък мачка косата ми докато заспива или когато е нервен,това го успокоява-израстват се тези неща.

# 190
  • София
Галита,не си писала скоро..Как сте?
У дома сме цяла седмица, заради сополите с кашлица от храчките. Иначе докторката ни разреши от сряда да ходим на ясла, но аз реших да си я оставя да не си яде там сополите  LaughingДругата седмица дано не е отвикнала много  Praynig Всъщност като се замисля - за септември, за месец ходене на ясла само 3 дни беше болна у дома ... ще видим как ще е октомври (макар че не започва добре).
Вкъщи едвам се справям с нея и с къщата  Tired Телма, дано бързо ти премине неразположението вечер, разбирам те ... мен така ме почна и сега през целия ден ми се гади, вие свят и ми причернява. Вчера си правих узследване - кръв и урина, в подеделник ще ги обсъждаме с доктора. Трябва да ми мине за една седмица, че от 15ти съм на работа ...
Росита, да те питам, знаеш ли колко се почива като се пие Ескимото? Докторката ни подари една опаковка и забравих да я питам за такива подробности ... но и още не съм почнала да давам, де ... Thinking
doritt, ilindi4ka, tanitaia, лика, пишете по-често! Hug
А, и още да ви кажа - започнах да ходя на йога за бременни и много добре се чувствам после ... само дано си завърша курса с повече посещения, че мъжа ми все недоволства, когато трябва д ая гледа особено вечер ... иначе снощи се е справил перфектно - нахранил я, изкъпал я и почти я беше приспал като се прибрах (в 21.30 ч.) и се събуди чаак в 8.00 ч. сутринта Simple Smile отдавна не се беше случвало това!

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 08:58 от galita

# 191
Бисе, честита прическа на Сашко, радвам е, че се е държал достойно на стола Laughing Моите н афризьор още не съм ги водила, Ники е за подстригване, но искам малко да израсте на дължина да може да се оформи някаква прическа, а на Ели косата така се къдри, че все едно изобщо не расте. Цялата е на пружинки Laughing На Ники по-права му седи, обаче като питам Ели къде са й къдриците и тя посочва, обаче и той посочва на неговата глава, та и той имал бил къдрици Crazy

Иначе мишките са си все така, прозрачни сополки и нищо повече, надявам се до понеделник да са ги преодоляли Mr. Green Сега ползвам едни капки Бивацин, които са антибиотични за локално приложение, да видя дали няма да минават сополките по-бързо, да не ми се влачат пак 3 седмици и да не се стига до жълто-зелени секрети и кашлици Crazy

Галита, просто не знам твоята кукла как пие цитросепта, аз вече 2 дни настоявам и си изпиват млякото само наполовина с неистови усилия. Направих и разтвор за капане в носа, но така плакаха след него, че не посмях втори път да ги мъча Cry

Искрено съчувствам на бременните, които се чувстват зле и моята бременност беше такава Rolling Eyes Затова не искам и да си помислям за трето  Laughing

Вчера отивам да ги взимам моите хубостници от яслата и още от вратата чувам, че Ники реве, влизам и какво да видя, той си плаче, Ели пее #Crazy Хванала си една кошница за носене на кукли и даже се клати наляво надясно и пее Joy Никаква съпричастност към брат й hahaha Иначе са поспали малко, яли както обикновено доста Laughing

Я споделете вие водите ли ги някъде вашите след яслата? В нашата ясла имаше ремонт миналата седмица и още не са почистили терасата, на която ги извеждали иначе. Навън на площадката яслените групи не ги извеждали никога Rolling Eyes Така че след ясла ги водя до близката площадка, там играят 2 часа и после ги прибирам. Определено ми прави впечатление, че не са толкова палави сред други деца и също така явно периода със слагане на всичко в устата постепенно отминава Whistling Направо не ми се вярва още. Моите преди ровеха по кофите и всеки фас попадаше в устата. Но напоследък се държат добре. Поне навън Laughing

# 192
  • София
Галита, просто не знам твоята кукла как пие цитросепта,

Я споделете вие водите ли ги някъде вашите след яслата?

Не съм и давала цитросепт, а Есберитокс, ама и той е гаден - давам 10 капки с лъжичка и веднага после пие вода, вика 'гано' (гадно) и се мръщи , но с желание си го пие  Peace Shocked

След ясла обикновено ходим удома за малко - да й дам плод, да съм сигурна, че приема някакъв плод и после хайде в парка.
На всички деца различно им се отразява яслата с нещата, които си посочила, една приятелка се оплаква, че нейната пак почнала да лапа всичко (то и Вики май така, но го преписвам на пробилите втори кътници), и също тя търси в парка място с по-малко деца, за да не реве нейната (постоянно се дърпа за играчни и прави едни истерии по 1/2 час за нещо поне), а иначе в яслата била ангелче Rolling Eyes но те са особен случай, де. При Вики не виждам някаква особена промяна в поведението newsm78

# 193
И нашите не ги водят навън, а само на терасата - там им петя песнички и им разказват приказки. Иначе след ясла го водя на една пързалка и люлки в двора на Пикадили, там чакаме тати да се прибере, после пазаруваме и се прибираме.

У дома сме цяла седмица, заради сополите с кашлица от храчките. Иначе докторката ни разреши от сряда да ходим на ясла, но аз реших да си я оставя да не си яде там сополите  LaughingДругата седмица дано не е отвикнала много  Praynig Всъщност като се замисля - за септември, за месец ходене на ясла само 3 дни беше болна у дома ... ще видим как ще е октомври (макар че не започва добре).
И ние сме горе-долу така. Тези сополи много ме притесняват - не щат и не щат да минават! Да взема и аз ли да спра капките? newsm78 Или ще мина на нов вид. Ох, горкото ми дете, само го тъпча с лекарства, добре, че повечето са хомеопатия.
А аз днес съм многодетна майка! Mr. Green Стефан и бебето са от мен, а една приятелка ме помоли за няк. часа да гледам дъщеричката й (на 4 години), защото тя има неотложна работа, а градината стачкува. Та сега двамата се забавляват в хола (къде си играят, къде се карат за играчки, ама така ще е), а аз имам да готвя две манджи (довечера пристигат нашите от Силистра), да избърша праха, междувременно да се грижа за Максим, който сега спи, а наобяде да нахраня двамата бандити със супата, която още не съм почнала да правя. Crazy Така че следващото ми вклюване може да е чак довечера, да ви кажа как е с три деца! hahaha

# 194
Мойто Януарче още нищо не пее, даже и изречения не казва,но ще се запишем в темата Grinning.

mom_an, благодаря,че ми напомни  bouquet!

Аз така съм се улисала в работа,че оставих предишните си занимания на заден план. А Иван оставих на моите родители. Бабата е пенсионер и е удоволствие за нея да го преспива на обяд Grinning Laughing. Нали и тя почива. Но с разходките е трудна задачата. Направо им взема тока. Да видят те лесно ли ми е било.... hahaha....и така аз изчаквам с яслата. Иначе Иван беше носител на Ешрихия Коли, но последните му изследвания са чисти от всякакви чревни гадинки. Значи при първо негово проявление изхвърча...

Общи условия

Активация на акаунт