Отговори
# 240
Дес, няма страшно, имаш още малко време, но и да дойде бебо, всичко ще бъде наред, сигурна съм!  Hug Нормално е да те тресе треската, като ти наближи термина само ще викаш Ох, айде бе, няма ли да се раждаш вече, че ми тежиш! Joy
Лелеее, не знам от колко часа съм във форума вече! ooooh! Направо се чувствам като без деца - Максим си кротува в столччето и ме гледа любопитно, няма кой да ми разхвърля и да ми пуска пералнята... hahaha

# 241
Привет от мен Simple Smile
Дес, честита ти племенница.! Радвам се, че всичко е приключило успешно, знам че сестра ти имаше проблеми. Да е много щастлива малката Стефания! Simple Smile А ти стискай още малко Praynig
mom_an и Бояна не заспива преди 23 ч. от десет дни може би. И аз съм се скапала напоследък. Понякога прескача и обедния сън. Добре поне, че сутрин става към 8.
Виличка, разкажи повече за това моминско парти. Какво плануваш?

Поздрави Hug

# 242
Така, в детайли :

Утре съм на пробна прическа. bowuu
В четвъртък имаме среща с DJ в ресторанта - хем ще уточним окончателни менюто, хем ще уточним сценария с DJ  Mr. Green
В петък може да вземем халки най-накрая.
В събота е моминското парти - в клуб Брилянтин 20 момичетааааа  Joy Екстра ще си изкараме. Даже в клуба като разбраха, че е моминско парти, казаха, че може да ни предоставят и стриптизьор  Money Money Money

И така, после малко почивка, после грим, последни приготовления и юхуууууууу  married  bigdance2 Drunk

# 243
mishlentze,  Hug добре че ме подсети за този крем , наистина е хубав  и щом става  и за пиене значи спокойно може и бебче да се маже!

как така тоя крем става за пиене ли ?1? newsm78

# 244
Здравейте момичета, аз да се отчета да не решите, че пак съм забегнала  Mr. Green
Телма, страхотно е усещането да чуеш мъничкото сърчице  bouquet А за Боянка, браво, че се адаптира така бързо. Алекс също си го взех един ден удран, но смятам това за напълно нормално. Все пак те и с децата по градинките не си играят само тихо и кротко  Laughing
Да ви се похваля, засега ще минем без АБ  Grinning Алекс се справи с Т, то вчера няма и утре отива на ясла. Относно сополите, моята педиатърка каза, че няма нищо страшно в сополите и дори леко покашляне стига да не слиза надолу и да няма Т. Така че не се втелясвайте толкова, че пускат децата си със сополи на ясла. Тя ми каза, че този период трае поне 3, 4 месеца, така че да не ми прави впчетление  Wink
Дорит, страхотни снимки   bouquet Ами за спиралата, да с Мирена съм, нямам никакви оплаквания засега да чукам на дърво, а също и цикъл нямам, а някакво едва едва зацапване  Laughing И ти ли си така?
Кали, много неприятно това с алергията Cry Какво стана при алерголога днес?
Виличка, искрено ти завиждам   bouquet особено за моминското парти  Laughing И на мен ми се иска такова, но не бих си направила, защото ще трябва да позволя на мъжа ергенско  hahaha
А и да не забравя да си похваля синчето   #Cussing out Прави всякакви бели - къса тапети, включва печката и котлоните, както и пералнята  Shocked
Явно откачи тези дни вкъщи Rolling Eyes Единственото хубаво е , че от 2,3 дни научи няколко нови думи, на ш-то казва х и е много смешен "Мамо, гух" (демек гуш) , какво яде сутринта - каха  Joy

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 00:33 от Клеопатра

# 245
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет, момичета!

Клео как сте? Алекс вече е добре надявам се!

petenceto - а вие мила?

mom_an - ох, миличкия! и при нас има проблеми с кърпички различни от Памперс и Нивиа, и гледам да ги избягвам, но иначе и ние ги ползваме при липса на вода!

doritt - непременно ще го нацелувам, а ти да направиш същото с малката ти кукла! Мирабел много е пораснала и каква е мадама само! Сигурна съм, че и ти имаш какво да да се похвалиш с нея!

Neda - и при Алекс ги имаше тези корички, като на малко бебе, но вече са много по-малко - почти незабележими! Като бяхме на Сандански от минерелната вода почти всичко падна. Къпя го с Тео бебе.

Дес - много хубаво име си има племенничката, а на теб вярно време не остана! ле-ле как лети ....

Телмичка - я, кажи емоцията да видиш и чуеш тупкащо сърчице отново, същата ли е, като първия път?

Нашето педи изписа на Алекс Имунобор Кидс и витамини, като превантивна мярка срещу вирусите, и май с това ще минем. Каза, че щом не ходи на ясла, няма нужда от друго.

ще си позволя да се оплача, че ми е свито сърцето! Изпокарахме се с мъж ми и ми е много болно ........ просто исках да споделя с някого, защото ще се пръсна!
целувки на всички и лека нощ!  

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 00:02 от lika

# 246
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Клео - радвам се, че сте вече добре! Целувки на Алекс!

# 247
Ох Лика,недей да се измъчваш така.Незнам какво да ти кажа освен едно силно виртуално Hug и до утре всичко да ти е минало,а за мъжо някакво наказание да измислиш Naughty.

Вяра ми скрои гаден номер тази вечер и аз затова седя като сомнамбул тук по нощите.Задърпала ме е от 7ч да я водя да си ляга.Е,изчаках до 8 изкъпах я и хайде в леглото,заспа след около час въртене из косата ми и след още половин час се мяташе из леглото,замалко да падне (не я бях преместила в нейното креватче,нали се приспиваме на спалнята).Баща и скочи да я хване и онова като се ококори,ела да видиш...............Ха сега,ха после та след час и нещо едва затвори очите.аз междувременно се изкъпах тя рева за мен на баща и.Идвам тя обялана в сълзи,вика "ето мамаааа" като че съм се затрила за часове (оххх как ще ме делят с бебето незнам).И после се приспивахме още,накрая аз се разсъних и ей ме на тук Crossing Arms Много се изнервих нещо,а и тези бремнилски хормони в добавка хиич не ми се отразяват добре.

Аааа забравих да се похвала и ние от днес сме със сополи.аз пуснах в оборот вълшебните капчици исе надявам до утре да са се разкарали тия течове,чеее...... Joy

Клео,много сладък твоя сладур с тая "каха" и "гух"  hahaha Joy

Хайде лека от мен ще пробвам да поспя................

# 248
  • София
Телма ,тенкс/както се казва на чист български Grinning/ Тупкащо сърце-прекрасно преживяване! Heart Eyes
Много сте мили всички!
Моят Камен е много по-спокоен,та и аз се кротнах. Най-прекрасно е когато го взимаме.Ходим цялата фамилия,защото всички искаме да го видим -толкова чуствено ни се радва и със силен емоционален заряд. Каката искаше днес да се скрия,за да я гушнел първо нея. Така и направихме,ама на мен ми беше любопитно да ги видя от страни,та той се затичва към нея нахилен и оп,огледа се в движение,видя ме ,направи завой и право се метна в мен. Последва укор,че не мога да се скрия и закана ,че утре ще чакам отвън. JoyМного сърцата кака в стачка си имаме. На всички вас, които имат все още само едно дете,пожелавам да се радват на поне още едно и на такива добри взаимоотношения.
Тук е момента да поздравя за куража бременелките още веднъж.
За 4 дни посещение в яслата платих 8,50 лв. ,което означава ,че във всеки град е различна таксата. newsm78
Лика , на мен скоро мъжа ми ми каза ,че щял да ме уведоми ,когато се наложи да издържам семейството.Така са мъжете ,понякога се засягат на чест.Нямам нищо против мъжа да изкарва парите вкъщи,но не мога да се съглася,че жената трябва да пренебрегва своите професионални потребности и индивидуалност ,заради грижата за деца и дом,колкото и всеотдайна майка и съпруга да е тя. Които може ,да помага в домакинството и никой не трябва да се чуства като жертва.Всичко ще се подреди,само бъдете разумни.Как ще се развиваме ,ако ги няма трудностите в живота.Как ще се радваме на успехите,ако  са лесно постижими. Айде отплеснах се ... Сори Blush

# 249
Здравейте!  Hug

Лика, сигурна съм, че мъжът ти не е мислел какво говори и явно е бил ядосан, за да не помисли, че ще те засегне ... Надявам се всичко бързо да отшуми и да нямате вече такива проблеми  Hug Гушки на Алекс!

Клео, вярно е за ергенското парти - в събота са и двете - и моето, и неговото парти  Mr. Green Но какво - всеки има право да се повесели малко и без половинката  Party

Деска, Алекса ми го врътна този номер едно към едно онзи ден - в 19:00 се размрънка за лягане, в 20:00 я сложих, влезе баща й и тя като се ококори - до 22:30 после откачихме докато я приспим  Mr. Green Ужас!  Joy

Отивам да си допия кафето  Mr. Green

# 250
  • Варна
Здравейте и от мен.

Неда, и аз си имам батко в стачка, но не е проблем. Всичко се наваксва, а пък и аз си го подработвам малко, това е удобството да си имаш личен учител на разположение. Mr. Green Малкият само дебне кои вещи да докопа на батко си и става една боба. Радвам се на хармоничните отношения на твоите дечица, макар моите също много да се търсят, но сякаш в комфликтни ситуации са по-честичко. ooooh! Ообено сега, като са по цял ден.

Лика, мила, сигурна съм, че половиката ти ще съжали за казаното, но понякога са сякаш егоисти и виждат едностранно нещата. За жалост. Аз имах подобен случай. Пролетта имах възможност да кандидатствам за длъжност различна от учителската, и макар мъжът ми също да ме подкрепи, в един момент се оказа, че не само не желае, а дори е и против тази работа. Главни аргументи, че няма да имам толкова време за тях, нямахме никакъв резервен вариант з агледане на децата, ако ме приемат и... какво щял да прави сам с децата лятото (отпуската му е големичка), ако се наложи аз да ходяна въпросната работа. Доста бяха обтегнати нервите и ми беше трудно. В крайна сметка не ме одобриха по независими от мен причини, но проблемът ес разреши. Но не мисля, че ти трябва да правиш компромиси със себе си, още повече че двамата сте взели решението за работа. Това е поредния период и колкото по-голям става Алекс, толкова по-лесно ще е. Силно те подкрепям и се надявам напрежението помежду ви да се изпари. Успех!!!

Вилиии, искам и аз на парти. На моминско никога не съм ходила, та ще разказваш после цветно и снимки ще покажеш!!!

Александър също започна да си изтегля нощния сън. Преди заспиваше около 21-21.30, сега час покъсно, дори повече.

Приятен ден, въпреки намусеното време!

# 251
Лика,  Sad  Hug Много е неприятно, когато не оценяват усилията ти, знам! Това, че ти се скъсваш от работа, за да подпомагаш семейството, а също и че си гледаш детето едновременно с това не е забелязано от най-важният за теб човек... ужасно е. Но може би той е бил нещо изнервен и затова така е реагирал. И моят мъж се е случвало да ми каже, че аз едва ли не нищо не правя по цял ден и ако не били неговите доходи... Но веднага се "освятква", че не е прав и ми се извинява. Според мен трябва да кажеш на мъжа си, че те е заболяло и че това, което правиш, е важно за теб, по една или друга причина. Не бива никой в семейството да пренебрегва и потъпква професиналния път на половинката си! Имаш голяма прегръдка от мен и дано бързо се оправят нещата!  Hug

Вили, аз на твое място щях насред ергенския купон да се изтърся с мацките при мъжката част и да им направя купона още по-весел! Mr. Green

На всички вас, които имат все още само едно дете,пожелавам да се радват на поне още едно и на такива добри взаимоотношения.
Тук е момента да поздравя за куража бременелките още веднъж.
Нали? Много е сладко. Само да няма моменти като при мен снощи - отново бях сама, мъжа дежурен, и двете деца на няколко пъти реваха заедно. Защо, и те не знаят... Crazy

А и да не забравя да си похваля синчето   #Cussing out Прави всякакви бели - къса тапети, включва печката и котлоните, както и пералнята  Shocked
А добре дошла в клуба!  Wink У нас е същата дивотия, добре, че оздравя и пак тръгна на ясла.

Дес, и Стефан напоследък е много странен със спането! Снощи, след като се прибрахме от яслата, беше нещо кисел, рева, мрънка и го взех в скута ми да се поуспокои. Той пък взе, че заспа. Това беше към 6. По-късно стана, вечеря, игра си и т.н. и естествено, пак си легна късно, след като му удари почти двучасов сън по никое време... Аз мисля, че е от възрастта -  преживяват доста емоции сега, всичко ги вълнува и май това им се отразява на съня. Спокойно, ще мине и това, явно просто трябва да го израстат.

Вчера ми стана много смешно, като взимах Стефан от яслата. Чувам, че вътре госпожата пее песничка на децата. Отварям врата да викна Стефан и какво да видя - всички дечица седнали пред сестрата и я слушат внимателно, само мой Стефан и още едно момченце се мотат из стаята, видимо незаинтересовани от програмата. Стефан даже местеше някакъв стол насам-натам. Joy И на всичкото отгоре беше лапнал някакъв биберон! #Cussing out Защо му го дават, не ми стана ясно.
Хайде лек ден от мен!

# 252

Вили, аз на твое място щях насред ергенския купон да се изтърся с мацките при мъжката част и да им направя купона още по-весел! Mr. Green

Хихихи Joy Да де, но нали целта е да купонясваме по отделно  Drunk

Вилиии, искам и аз на парти. На моминско никога не съм ходила, та ще разказваш после цветно и снимки ще покажеш!!!

Хайде де, идвай тогава! Ние сме тук! И чакаме купонджийкииииии  newsm19

# 253
lika Наистина понякога не се усищат какво приказват и обикновено не го мислят точно така я преувеличават в яда си #Cussing out Бил и нещо изнервен и кисел , може на работа да се е ядосал с някой глупак и после като му кипне си го изкарва на който му е пред очите и без особена причина , а за каквото му дойде наум  ooooh! #Cussing outа после както казва  mom_an "веднага се "освятква", че не е прав и ми се извинява" Praynig Ама дето се казва "посред дъжд качулка" като те е ядосал и те е накарал да се почувстваш пренебрегната и неразбрана Sad Ама в живота има и такива моменти , това е неизбежно ... за съжаление... Напомни му , че не е този начина да се отърве от стреса - като си го изкарва върху хората които най-много обича
Обикновенно лошите моменти се редуват с хубавите мигове на щастие , и са долу горе по равно и се компенсират  newsm78 Ако няма трудни моменти не можем за оценим щастливите и пълноценно да им се насладим от сърце Heart Eyes Наслаждавяйте се на всеки миг от живота Hug ,а кофти моментите обсъждайте, за да не се повтарят често Споделяйте -че те е обидил и те е наскърбил -сигурно после е съжалил Blush
"Щастието не е крайна спирка , а начин на пътуване"

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 11:04 от mimito-dobri4koto

# 254
mom_an И на мене Мима ми скрои такъв номер в понеделник , не искаше да спи следобяд и после заспа към 6,30 - 7 часа  ( без са е вечеряла, без да е изкъпана) и аз като мисля, че ще дремне малко и ще стане , и шум вдигаме , не пазим тишина , телевизия гледаме Tired  Ама накрая в 10,30 -11 ч ми се приспа (пък и мъжо и той заспал - уморен от работа) та и аз си легнах ... Tired
и после към полунощ съм я хранила , сменяла памперс , мляко пи , вода пи , и се разсъних , а тя след малко  заспа Tired та и аз легнах , ама се будеще някоко пъти с плач , че я приспивах , а вече тежка е станала .. незнам колко кила е Абе слабичка е  в сравнение с връстниците си , ама инъче добре си хапва... newsm78 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт