27 причини да отворим нова Американска тема!

• 19 204
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Имам ужасно главоболие, но не мога да не се изкажа за U2 Laughing. ТЕ са ми най-любимата група Heart Eyes. Не само музиката ми харесва, но и това което правят за Африка. Била съм на 2 техни концерта в Йоханесбург и Бостън. Покрай мен и мъжа ми започна да ги харесва, даже е по-голям фен от мен.
Звезди не съм виждала, ама и те не ходят много по NH...Ще видим сега в Аризона Thinking.
Таndoori, ще ти пиша малко по-късно...

отивам да си легна сега, че ми се пръска мозъка Sick

# 211
За звезди си говорите гледам  Wink Фук фук, аз бях последно на две от пред Оскар партитата тази година Кулуминацията беше, че си говорих 15мин с Леонардо Ди Каприо. На едното парти бяха Бен Афлек,жена му, Хелен Мирен. Другото парти беше в наета къща т.нар Soho House. Чувствах се като във филма Широко затворени очи - всички звезди бяха там. Докато мерихме с приятелката ми едни рокли в помещението преди тоалетната например влезе Пенелопе Круз и се заговори с нас за роклите....други..Дженифър Анистън и останалите от Приятели, Миша Бартон, всички от Departed, и т.н. и т.н. не се сещам...имаше и супер известни лица, на които просто не им знам имената.

Други по-известни, които харесвам или знам-На две партита съм виждала Шарън Стоун. Анди Гарсия, Ники и Парис Хилтон, Харисън Форд, Калиста Флокард, Биорк.. в момента не се сещам кой друг.

Ааа сетих се. Преди месец бяхме на едно парти открито с басейн. Аз си бях взела сок и се разминавах с хора и стъпвах близо до басейна, изведнъж една жена която се запътваше към бара ме заговори "Гледай точно ти да не паднеш там..." Обръщам се - Брук Шийлдс  Laughing И продължи да ми говори и се заговорихме. Бях шашната колко беше мила и естствена и как се заговори с "никой". Взе три чаши питиета и изчезна нанякъде. Стори ми се по-хубава отколкото на снимките и екрана.

По улиците отделно, но то почти не се брои при положение, че си говорих с Леонардо  Laughing Най-много искам да видя Мадона обаче. 

# 212
Ей с тази бих искала да се срещна.   Peace Всички останали, включително и от нагоре изброените, колкото и да ги уважавам ... I don't care. И на екрана ми стигат.  Grinning

# 213
Биорк беше учудващо стилна /поне за представата ми за нея/. Облечена цялата в черно с права коса до раменете, но някак асиметрична прическа. Усмихваше се през цялото време.

# 214
Биорк беше учудващо стилна /поне за представата ми за нея/. Облечена цялата в черно с права коса до раменете, но някак асиметрична прическа. Усмихваше се през цялото време.
Много я обичам.  Heart Eyes Ако бях певица, щях да съм нея.  Peace

# 215
Пумпал е ти просто нищо не каза  Shocked ,сериозно ли - а сега ако кажеш че нямаш някоя и друга снимка .....Лео ми е много любим през последните 2-3 години,приятелката му не дойде ли да те оскубе Laughing, за какво си говорихте newsm17
Как така се озоваваш на партитата,какво работиш или кой те води. newsm09
Елън Деженеръс не си ли я засичала,аз със нея много искам да се срещна- да я нацелуваш ако я видиш,или поне словестни целувки от мен и прати. Blush

Е след всичко това аз няма смисъл май да казвам,имам снимка с Майкъл Джаксън..разменихме си няколко думи-събитието на живота ми (по това време бях луда фенка).Засякох Мел Гибсън в един бар,човека ми кимна щото аз го зяпах Embarassed.Ръкостоскане с J.Z.Едночасов и кусур разговор със сина на Бари Уайт.
Иначе куп други певци но на концерти!

# 216
Ухааа...аз някакви си мяркания ...Пумпал....ти какви ги разказваш....завидях ти Rolling Eyes Би ли споделила по какъв повод се навърташ в тези среди?
 Виктория,и аз върла фенка на Елън...гледаш ли новия сезон вече?

# 217
Е след всичко това аз няма смисъл май да казвам,

Е, хайде и ти сега! Всеки си има своите звездни моменти! А и няма смисъл да сравняваме Майкъл Джексън с Леонардо  Laughing Леонардо Ди Каприо беше с тениска, дънки и шапка, без гаджето   newsm44, а аз на високи обувки сигурно 2метра ставам  Mr. Green и без мъж  Mr. Green Mr. Green Беше съвсем естествен, трезвен /За разлика от по-голяма част от партито, които бяха или пияни или дрогирани или и двете./ и много мил, никаква стойка, никаква свалка. Държа се като истински кавалер, даже ми се видя срамежлив  Shocked Много е сладък, много бях доволна. Аз отдавна съм му фен, но на последните два филма направо....страшен! На това парти ме води приятлка, която е журналистка и покрива Оскарите от 10години за НюЙоркТаймс.

А предишните неща- работех в Enterrtainment PR, организирахме партита, ревюта и т.н. Имахме известни клиенти, канеха ни на интересни неща и партита. Омръзна ми много бързо, страхотна глупост е този бизнес, хората са ужасни и т.н. истории без край.

И не на последно място, все пак е ЛА, като имаш познати и си скитня като нас с мъжа ми, просто попадаш на места и хора... като партито с Брук Шиилдс. Въобще не знаехме къде отиваме, водеха ни.

Елън не съм я виждала. Само Джей Лено /ако се брои  Laughing/ Водеше едина благотворителна вечеря.

# 218
Е, Пумпал, ти просто изби рибата!
Какви са тия партита, на които ходиш??

***явно сме постнали едновременно, гледам ти вече си отговорила.

Да знаеш, че страхотно ти завиждам за Леонардо, на мен той откакто възмъжа, ми стана бая тръпка. Та блазе ти!

А аз съм взела да се хваля с някакъв си ТВ килимар..  ooooh!

Бубка, супер идея за РЕД бебетата!

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 05:09 от MrsG

# 219
Сигурно си права (за омръзването)....но звучи толкова примамливо...а предполагам,че и аз бързо бих се разочаровала от доста известни,ако мога да ги видя в една такава обстановка,или ако се докосна до пошлия им свят...Лео коментирах някъде из темите....имаше един период("Титаник" ерата),когато ме нервеше,и ми беше супер инфантил...но последните някоко години,ми се вижда...как да кажа...порастнал.... в едно шоу на Опра го гледах, видя ми се много земен....

# 220
Бубка, супер идея за РЕД бебетата!
И да...и аз съм за....само ме изчакайте да набавя нова дрешка...бодитата вече са му малки  Rolling Eyes а най-близкия до нас GAP KIDS е в ремонт....

# 221
Леонардо ди Каприо и на мене напоследък повече ми харесва. Но най ми харесваше преди "Титаник" ерата.  Ще си го запомня аз с ролята на братчето идиот в "Защо тъгува Гилбърт Грейп", великолепен беше там, това ми е любимата му роля.

# 222
Леонардо ди Каприо и на мене напоследък повече ми харесва. Но най ми харесваше преди "Титаник" ерата.  Ще си го запомня аз с ролята на братчето идиот в "Защо тъгува Гилбърт Грейп", великолепен беше там, това ми е любимата му роля.
Любим филм!
Все ме е яд за девойката, която му партнираше- тя къде се затри- от Нейчъръл борн килърс също беше?
Задобрява и възмъжава и Леонардо напоследък, спор няма!

# 223
Мале Пумпал,завидях ти!аз никой не съм виждала а имам огромен мерак.Наистина Леонардо откакто възмажа и почна да играе по-сериозни роли и просто ми стана много симпатичен.

# 224
Дааа, и аз съм впечатлена от него от Гилбърт Грейп. Ако ви кажа, че Титаник не съм го гледала, т.е съм пропуснала точно това, което трябва. Много бях разочарована, че не му дадоха Оскар тази година.

Общи условия

Активация на акаунт