НОЕМВРИйче скача,рита бясно,скоро във корема ще му стане тясно

• 13 978
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Сетих се да ви питам и друго, някой поръчвал ли е от Кикиморско царство нещо и ако да как стои въпроса с коректността и доставката, защото магазина е в Ловеч, в София няма а в страницата им си харесах сглобяема кошарка.

# 211
  • София
За феталната ехокардиография горещо препоръчвам Д-р. Спасов от Фемина. 50лв. струва.

# 212
marusj,чакам снимчиците да покажеш Grinning
m_jov,защо не видиш за тези кошари по магазините (незнам точно за кои говориш.За тези сгъваемтите ли?)?От Кикиморско царство не съм пазарувала,ама се регистрирах и не ме пуска да влизам в профила,което ме навява на мисъл,че нещо не е много в ред системата newsm78

Ааа да се похваля - от 1ви съм на работа Mr. Green,а на 29 вече съм официялно в 45 дневния болничен преди раждането.Надявам се да съм добре за да мога октомври да поработя.После месец почивка и пак обратно.Малко сметки без кръчмар си правя,ама честно ви казвам ходи ми се на работа и ако е живот и здраве търгвам Grinning

# 213
  • София
Дес     това е кошарката тъмно синята ми харесва повече, на 2 нива с играчките с цип, за да се слагат отдолу разни багажи и с джоб за други дреболии. Тук доста магазини обиколихме същата никъде не видяхме и вече се чудя дали да не я поръчам....http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1911

# 214
m_jov,  аз специално питах моята докторка за спането по гръб, защото и аз така обичам да спя и тя каза, че щом не ми се завива свят, не ми прилошава и не получавам сърцебиене, значи не се притиска тази вена кава ли беше, кво беше... Embarassed да си спя и да не му мисля. Peace

# 215
  • София
m_jov , много е сладурска кошарката! Само една вметка, че не виждам матраче в цената... може и да си го помислила, но да си кажа, че да не стават неприятни изненади в последния момент Hug
Единственото място, от  което съм поръчвала е Пакостник и то имам много поръчки от там. Обслужването беше супер, обаждаха ми се по 100 пъти, намираха ми стока, отстъпки ми правеха...та за там само мога да коментирам (говоря за 2005, де  Rolling Eyes)

Дес, честито  Hug С какво се занимаваш, ако не е тайна? Blush

# 216
  • София
m_jov , супер е кошарката  Peace
и на мен ми хареса много  Embarassed и пуснах на търсене само "hauck"-та излиза и в други магазини.сега ще се поразгледам по-сериозничко.
а матрачетата май винаги се купуват отделно-поне досега не съм виждала  Rolling Eyes

# 217
  • София
Diana-T няма матраче наистина, но ще го поръчам тук отделно, навсякъде ги има.

talyyy действай и ако я видиш някъде свиркай  Simple Smile

# 218
Аз мисля,че има подобни кошарки само марката и разцветката може да са различни.В Илиенци съм виждала,Метро,както и в други онлайн магазини.Но немисля че пречи да си направиш поръчка,щом толкова ти харесва (наистина е хубава).За мен най-неприятното е куриерската такса,която е супер надута.И аз съм поръчвала от пакостник миналата година и всичко беше ок.

# 219

Ааа да се похваля - от 1ви съм на работа Mr. Green,а на 29 вече съм официялно в 45 дневния болничен преди раждането.Надявам се да съм добре за да мога октомври да поработя.После месец почивка и пак обратно.Малко сметки без кръчмар си правя,ама честно ви казвам ходи ми се на работа и ако е живот и здраве търгвам Grinning
аз обаче не разбрах-от 1-ви октомври си на работа? и само 1 мес. ли ще гледаш бебока?

# 220
  • София
m_jov , ето я  и в "пакостник", щом толкова го рекламират Wink
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1650

# 221
Да,както и първият път.Обаче да уточня,работата ще ми бъде 2 дни в седмицата от обяд до 17 ч. следобяд.Майка ми е на линия,надявам се Embarassed Blush

# 222
  • София
Оттеглям си въпроса към Дес  Mr. Green

talyyy, понеже моята си беше с матрачето, та затова ... има и с матраче (дунапренен дюшек да го кажем, че  е по-реално)

# 223
  • София
talyyy, мерси за инфото жалко че я няма само в тъмно синьо, но ще отидем до магазина утре да я видим.

# 224
  • София
Записах си час при доц.Томова  Simple Smile. Часа ми е чак за 11.10 ама поне говорих със самата докторка и тя каза, че няма да е късно тогава. Сега съм малко по-спокойна..., че досега въртях телефони и ми беше едно кофти.
Благодаря на всички за съветите Hug

аз се захващам с работа вече, че от както се върнах от прегледа нищичко не съм пипнала и само за бебка си мислех  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт