НОЕМВРИйче скача,рита бясно,скоро във корема ще му стане тясно

• 13 727
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
здравейте  Hug

аз чета чета - но да се включа пак с въпросче - гледах че предлагат някакви комплекти - завивка възглавничка и нещо за отдолу - горе-долу като за кошарките- за количката - е необходимо ли е и това да се купува?? или става с одеалца и т.н. а количките отдолу нямат ли си нещо като дюшече?

за спането - аз все още като че ли по корем спя - настрани захлюпена - не знам дали не притискам бебето  newsm78- но и то не показва че му е неприятно. Може щото все още не му е съвсем тясно.

И да ви се похваля - в нашия град направиха колоалея - от единия край на града та до другия. Е все още не е завършена съмсем но се надявам докато стане време за разходка да можем да се възползваме. Край на разбитите тротоари и колички.
И.... слагат асансьори на подлезите - което улеснява ползването им от триколките.

А и добре дошли на новите мами  Hug

# 226
Здравейте момичета!
И аз току що се върнах от преглед. Оказа се, че бебо се е обърнал вече и бил заел много добра позиция. Имах толкова много въпроси, че пак изпуснах да попитам за някои неща-колко тежи например и колко см е и сега ме е яд. Иначе много ме боли таза и ми дадоха болнични, та поне следващата седмица  ще си почивам.
Защо се прави фетална кардиоехография и задължителна ли е за всички. Лекарката не ми е казвала?
А някой знае ли дали в момента има лекции в ТК? Сега дали мога да се запиша?

# 227
  • София
аха, Дес, ще се връщаш толкова бързо на работа - а кака Вяра знае ли, че тя ще гледа бебето  Wink

# 228
то и на мене ми се иска максимално бързо да се върна на работа,ама не знам дали някой ще може да поеме беба newsm78

# 229
  • София
[ Jutoo ти имаше домашна помощница, нали?
Да изчистят, сготвят, изметат двора, простнат прането, изгладят, напазаруват...абее...всичко, което не е свързано с бебето и ме изморява Grinning  На мен да ми остане грижата само за бебока, малкия и мен.

Но посмъртно не бих ги поканила да живеят у нас  Laughing Добре, че са ми комшийки  Laughing Сигурно ще им дойде изненадващо, защото никога нищо не са ми помагали, камо ли пък аз да съм им искала нещо, ноо...сега му е времето да го направя за първи път  bowuu
Да, имам домашна помощница - много нанагорно ми идва иначе. Свекърва ми не може да готви, а да чисти я мързи  Embarassed - така че каква помощ да очаквам - тя ще дойде и само около бебето ще се върти. Майка ми пък все много акъл дава...и като и се изрепчя много се обижда и едни физиономии почват...
Да не говорим, че като дойдат трябва да спят у нас, понеже и двете не живеят в София - е, мисля че аргументите ми са ясни защо не ги искам. Ако имам нужда от някаква помощ предпочитам да викна сестра ми - тя живее в София - може да ми напазарува, да изведе Таня на разходка...

Уф, отидох да си купя кисело мляко като четох че почти всички си похапвате и реших и аз да го въведа като по-редовна практика.
За кошарките - мойта е на Чиполино - желязна е просто, Таня спа в нея до 2 години и малко и не е мръднала.
или става с одеалца и т.н. а количките отдолу нямат ли си нещо като дюшече?
Мотй колика има нещо като дюшече, което се закрепя с лепки и се пере в пералнята, аз слагах пеленка отдолу като беше по-малка Таня.
то и на мене ми се иска максимално бързо да се върна на работа,ама не знам дали някой ще може да поеме беба newsm78
Аз пък мисля този път да не бързам, че може и да нямам трето майчинство. Simple Smile

# 230
мамета,октомврийките се отчетоха с още един бебок на Нигела,и други са на "чалъм",малии почна се вече...

# 231
Ами да, то до октомври 9 дни остават само. След 15-20 дни и при нас ще почнат да се появяват бебета  Laughing

# 232
  • Плевен
Нигела е родила такова голямо бебче да и е живо и здраво,а имаше супер мъничко коремче,виждала съм я в техния албум,да се възтановява бързо и да го гушка силно.
Леле много е наближил и нашия бебевалеж,обаче ние трябва да стискаме поне до 15-20 октомври няма да се излагаме я! Laughing

# 233
  • София
Ами да, то до октомври 9 дни остават само. След 15-20 дни и при нас ще почнат да се появяват бебета  Laughing
леле, то наистина не останало време до октомври...притесних се  Embarassed

# 234
Здравейте момичета извинявам се че се загубих но мойта щерка замина за Испания при зълва ми и ми беше криво тези дни така че само ви четях гледам че всички сте добре.Честито на тези които вече са във болничен и аз вече съм от вчера.Наистина не остана време и при нас скоро ще се започне бебевълежа но трябва да устискаме още малко.Много хубави неща сте си накупили и гледам че повечето от вас вече и сакчето са приготвили но аз ще изчакам другата седмица.Ще се възползваме че сме сами с моя мъж и ще отидем на гости на мамито за една седмица така че до другия понеделник няма да ме има.Надявам се през това време всичко да си върви нормално при всички и да няма изненади.

# 235
  • Варна
 О а аз чак след 15-20 дни ще излизам в болничен за бременност и мойчинство Laughing

# 236
Аз пък неискам помощ от никой,те бабите какво помнят от преди 20-30 години и колко са се променили нещата от тогава,нали затова има интернет,нали затова ви има и вас,нали затова си имаме доктори,за да питаме,а бабите да кротуват.Аз много се ерча,ама и на мен ми е тегаво,защото незнам дали няма да се изпокараме,нали съм ви казвала,че живеем при свеки,тя не е лоша жената,ама да не сме заедно.И като ми каже два пъти "не е ли леко облечено" или нещо подобно и ... #2gunfireЗнам,че не трябва да се настройвам предварително,но немога и затова гледам да чета максимално за всичко,за да съм информирана и да не ми се налага да изпадам в кофти ситуации.Sorry,надух ви главата,но само като си помисля и ме побиват тръпки.
А за работата,нямам никакво намерение да се връщам и без друго след майчинството ще се ориентирам в друга посока.
Искам да ви покажа какво легло съм харесала на беба,ама немога да го открия никъде,продължавам с търсенето.

# 237
  • Плевен
Ние с по късните термини трябва поне до началото на ноември да стискаме,аз чак на 3.11 излизам в 45 дневния болничен.
За работата и аз ще последвам примера на Мерги.

# 238
# 239
  • София
Valenciq, гледай като наближат избори, за какви хубави придобивки се сещат Laughing Със здраве да си ги ползвате у Варна!
Абе момичета, чудя се и се мая дали да вземам целия комплект на Авент със всичките му там шишетии, помпи, подплънки, чантички и прочие...Някой купувал ли е на едро, излиза ли по-на сметка? Май Prosto Az си беше взела такова newsm78, дано да се появи да каже. Аз като се замисля, тя помпата ще ми трябва от самото начало и доста време след това, щото мисля като тръгна на работа, живот и здраве, да се цедя и да съхранявам кърма за мънинкото.

Сладурке, ами то като влезем в октомври месец, вече ще почнем и ние с изненадите сигурно. Дано всички да си ги доизносим докрая, ама като гледам другите, все някой прави сефтето в началото на деветия. Но каквото и да е, вече мисля, че няма да е толкова опасно за бебчетата. Ние щом дотука устискахме, сме си направо майки-героини!

mergi , легълцето е сууупер, хич не му мисли. И цената му е добра, пък си има и скринче и чекмеджета и се преустройва после.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 15:46 от tsetseto

Общи условия

Активация на акаунт