Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е лигнин и защо го купувате?
Какви са детските седалки за кола и какви са препоръките за тях?
Какви са препоръките за обличане на бебета и какви комплекти за обличане се препоръчват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е лигнин и защо го купувате?
-
Какви са детските седалки за кола и какви са препоръките за тях?
Детските седалки за кола са устройства, предназначени да осигурят безопасност на децата по време на пътуване с автомобил. Те трябва да бъдат монтирани в посока обратна на движението на задната седалка и да се използват докато детето достигне тегло от около 10 кг или когато краката му вече не опират в седалката. След това могат да се използват по-големи столчета, които могат да се използват и за малки деца. Важно е да следвате инструкциите на производителя и да изберете подходящия модел въз основа на възрастта и теглото на детето.
-
Какви са препоръките за обличане на бебета и какви комплекти за обличане се препоръчват?
За обличане на бебета се препоръчва да изберете комплекти, които включват удобни и подходящи дрехи като бебешки гащеризончета, ританки, чорапки и други артикули. От съществено значение е да вземете предвид времето и сезона. Освен това комплектите за обличане могат да включват допълнителни аксесоари като бебешки чувалчета или дрехи за различни поводи.
-
Какви са препоръките за избор на чорапи по време на бременност?
-
Какво е Infacoл и как да го получа?
, дано да се появи да каже. Аз като се замисля, тя помпата ще ми трябва от самото начало и доста време след това, щото мисля като тръгна на работа, живот и здраве, да се цедя и да съхранявам кърма за мънинкото.

И аз така се репча на моята....но хубавото е, че рядко се пробва да дава съвети.
Много ти завиждам 
Изпсувах на висок глас и подбрах мъжа ми да си ходим! Нямаше други чифтове, единични бройки, ужасно ме е яд!