НОЕМВРИйче скача,рита бясно,скоро във корема ще му стане тясно

• 13 978
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Като ходите на педикюр, включват ли ви онези вибриращите и масажиращи ванички?
Мен ме е страх от вибрациите и топлата вода да не получа контракции  Blush /сигурно е глупост, ама защо така съм си внушила/ и поради тази причина все отлагам ходенето.

Да, слагат, но няма страшно - те са съвсем слаби вибрациите, а и водата не е вряла. Аз дори и вкъщи си я ползвам тази ваничка, че много ми отичат краката.

# 166
Сега пък секс, епилации, ние сега гледаме "Грижовните мечета", и нещо фона от филмчето не ми действа тематично Joy.
Но за педикюра и аз от тази седмица съм в ръцете на друг, не успях и това е, иначе как процедирах досега - качвам си крака на бюрото - от стоеж и така...

Просто Аз млякото е Герма, не Герман, виждала съм го по всички магазини, значи опаковката е оранж или синя, без етикет, цвета е в зависимост от маслеността, преди време четох някаква класация и то бе на 1-во място, но така и не съм пробвала, виж по твоя препоръка бих пробвала Боженци.

Хубав ден на всички

# 167
Добро утро! Hug

Ох, тва обезкосмяване ми е гаден проблем...аз, принципно, съм доста "надарена"в това отношение  Crazy и бая бръснене и скубане пада, ама сега си е зор работа. Като се посгъна малко да си оправя краката и беба така започва да ме рита  Heart Eyes Grinning, там долу я карам на магия, ама май ще пробвам с огледало вече.... Mr. Green тъкмо да се опозная, да се обикна  Joy

Педикюра последно ми го прави...свеки Mr. Green Казах ви, че е злато тази жена. Wink

Пък за сеска след раждане - и аз такива съм ги замислила на мъжО, ама все си мисля, че проблемите в секса тогава няма да идват от раждането и шевовете, ами от малкото, плачещо и ангажиращо ни човече... Thinking Ноооо, ще се справим! Peace

# 168
За обезкосмяването - аз нямам по ръцете и краката косми,само мишници и отдолу Wink.Мишниците с епилатора,а отдолу с бръснача.Преди да родя малката бях постоянно на козметик,не ме болеше,не ми пречеше.Обаче откакто забременях направих няколко такива процедури,умрях от болка,стисках зъби и откакто родих не съм стъпила на козметик.Реших че не си струва да ме боли ида стискам зъби и оттогава така мразения от мен бръснач ми е пръв приятел.Мислех че няма да се справя сега като съм слонообразна,ама успявам - банята,напипвайки и си тренирам през ден два и поддържам растителността.
Един метод при октомврийките четох за бръснене отдолу,ако някой иска ще го споделя - на мен сегашният който съм избрала ми е по удобен.

brazilkata,а вие какво бебче чакате?ВИдяхте ли му подробностите Wink?

# 169
  • София
добро утро и от мен  Laughing
ама само какви темички сте почнали рано рано  Wink-дали ще са ни същите и как да си ги оправяме  Joy
по първия въпрос, след проучване сред родилите ми приятелки, се поуспокоих-не открих случай на разлюбила секса  Laughing-надявам се и ние да не сме от изключенията. Embarassed
а за обезкосмяването-аз профилактично се оплаквам понякога, но криво ляво, се оправям засега сама.някои бяха казали, че почти са "оплешивяли" по време на бременността, а при мен е точно обратното-не смогвам, ей!!!!!смешничка съм малко какви пози заемам, ама косми не търпя  Naughty
mishunka, добре че се появи-вчера с тия прогнози, дето пусна...
хайде, лек ден засега и усмивки  Joy

# 170

Един метод при октомврийките четох за бръснене отдолу,ако някой иска ще го споделя - на мен сегашният който съм избрала ми е по удобен.

spodeli Wink))))))))))

# 171
Той не че е нещо особено,ама аз не бих се сетила.Сядаш на ръба на леглото,отдолу едно огледало на пода,едно легенче с вода до тебе и действаш.Било много лесно.
Ама Галакси,ти като търпиш козметични процедури по добре с тях си действай,определено е по-трайно и не боцка Mr. Green

# 172
  • София
Добро утро и от мен, момичета  Hug Аз се претърколих от леглото още в 6, че дребосъчката се беше яко разхълцала и ми подскачаше в корема. Ама досега се занимавах със закуски и кафета...
Чудя ви се и аз като Деската какво сте зе загрижили за тоя секс след раждането. Аз не познавам жена, на която от това да й е пострадал сексуалния живот, даже напротив - казвали са ми, че след това е много по-пълноценен. А пък за младите мами да не говорим - тепърва има да откривате много неща за секса и за себе си, а като ви "поузреят" телата след раждането - още повече. Така че, споко, удоволствията тепърва предстоят.
За космите - аз май съм споменавала, че нямам кьорав косъм по тялото и не знам какво е това кола маска /а дано щерката да ме наследи, майка ми също няма косми/. А за по-нежните места - въпрос на рутина, справяме се все още успешно.
Аз за венците си взех Сензодин Тотал най-вече заради обезболяващия ефект - рекламираха ни я на лекцията в ТК и май наистина има ефект - на мен зъбите ми са адски чувствителни и болезнени от бременността. Кървенето се ограничи леко, но явно няма 100-процентов цяр за него. Ще траем, докато родим, то се е видяло.
Мими, чакаме новини от твоя юнак. На мен микробиологията ми показа наличие на някакви гадинки, ама не са упоменали произхода, та сега профилактично си слагам едни глобули по съвет на доктора. Таман до раждането ще сме чистички, надявам се.
Хубав ден на всички!!! Hug

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 10:15 от tsetseto

# 173
  • София

spodeli Wink))))))))))
И аз очаквам да споделиш - може пък по-удобно да ми е  Laughing

# 174
  • София
Аз докато го напиша и ти си споделила  Simple Smile

# 175
Аз докато го напиша и ти си споделила  Simple Smile
Бързи смели,сръчни нали знаеш Grinning

Ох аз ще изчезвам,след малко имам разговор с шефката да видим дали ще поработя малко през октомври или ще си седя у дома тази година.Честно казано ми се ще първото.

Хайде осовбождавам ви от присъствието си,пазете се всички Hug

# 176
Добро утро!май наистина ни е ударил хормона,от 2-3 дена се вартим се сучем се за секс говорим. Embarassed
вече смятам да взема участие по темата.ние до преди две седмици правехме редовно,на мен ми се иска ,пак на него двоино.Но след един бурна вечер решихме да се поуспокоим.сега сме само на игрички/ако така мога да се изразя/,без сащинската част. Embarassed
И двамата чакаме да родя и да мине онзи гаден период и да си подивеем.  love001
Не смятам че ще имаме проблем след раждането.само да има желание и страст и вси4ко е тип топ. luvbed

# 177
Цеци, какви глобули слагаш?

# 178
Дес, при нас винаги е мъгла и мистерии, предния път в началото бе момче, в 8-ми месец ... мома, предпоследната седмица от бременността купих малко дрешки в бяло, за да няма изненади и така, родих мома.
Сега следващата седмица ще докладвам, ама съвсем сериозно мен ме интересува най вече да сме си ОК и аз и беб, пък каквото дойде, все ще му се радваме, а дрешки в роз и лила колкото щеш у нас. Е и оранжево много обича, но отскоро...

Хайде и аз за кекса/секса/, не го мислете отсега, всичко си се възстановява, само малко време да мине и ще се развихрите, спокойно.

# 179
  • София
Ditta, MACMIROR Complex слагам, действат на всички възможни микроорганизми.

Общи условия

Активация на акаунт