НОЕМВРИйче скача,рита бясно,скоро във корема ще му стане тясно

• 13 978
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Амма докато ви изчета,що не сте така активни и нощем,то всички бременни будуват,ама ноемврийките спите,та се късате и аз самичка вечер Laughing
Ах тоя кекс Mr. Greenабе кой каквото ще да пише,вагиналното раждане и е с последствия,интересувала съм  се достатъчно,независимо от какво ествество ще е проблема,той си остава,а друг е въпроса,че както и да раждате тялото вече е узряло и различно и да секса се преоткрива-и това го знам Peace Пак ще спомена една от моите близки приятелки,която има 40 външни и вътрешни общо шева и пак....Та и аз май както ще раждам вагинално изглежда,освен с прословутото влагалище ще си имама проблем и с костите,тая спина не случайно я говорят толкова,ма като не рече таткото да ме води да раждам другаде...
А иначе тия болки в м/у крачието-абе ужаааас!!!!!! Имам чувството,че отсега не мога да си събера краката,и действително не мога!!!
Освен това и най-големите ми стрингове не стават-и това за няколко дни...и краката ми се понадуват вече и това е причината,която ме отказа по принцип да ходя на педикюр,за какво? То дето се вика свинче със звънче.Режа ги навсякъде до дъно,един заздравител отгоре и тва е!
Пък как се обезкосмявам... Laughing трудно Laughingдавам го напосоки малко,но съм решила вече да действам с нула номер,да свиквам за тоалета на болницата Twisted Evil
Vi,чудесни новини за бебенцето ти Peace 1620 г си е повече от нормално тегло за момента,иаз се съмнявам моята да е 900 г,то тогава излиза,че съм голяма аномалия,а всичко друго досега се развива като по учебник и кг ще станат 12 докрая и в еди коя си седмица се поява еди кое си..та така! Не искам да вярвам,че е прав оня мундьо!

# 196
А моите гърди са странно явление Laughing,така бяха наедрели първите месеци,после  спаднаха,сега пак тръгнаха да се уголемяват,кво е това чудо не знам ThinkingКоластра,обаче нямам от известно време,за сметка на това зърната ми са си все така огромни #Crazy,направо са се обособили като отделен орган Joy

# 197
юл4е как се избира педиатър?време е и аз да си избера но не знам по какви критерии.

Най-добрият критерий са препоръките на хора, които водят децата си при този педиатър и са доволни. Иначе - ходиш в кабинета да говориш лично с лекаря или му се обаждаш по телефона. С първата ни педиатърка - обадих й се 2 седмици преди раждането, тя каза че няма проблем да ни вземе, да й звънна пак в деня на изписването и тя ще дойде на другия ден вкъщи. След това се прави посещение всяка седмица веднъж до края на първи месец - значи с първото посещение са общо 3 или 4, след това следва първата консултация вече в кабинета на лекарката. Предната ни педиатърка имаше отделен кабинет за консултации, на различен етаж от кабинета, в който приемаше болни. Това е огромно предимство, сега ще търся същото.

Следродилната депресия не е задължителна, но се случва понякога. Аз я изкарах, не е страшно, сълзявиш се  и се сополивиш за всичко. Хубаво е да има някой с чувство за хумор около вас, дето да не ви казва, че се тревожите за глупости, а да ви разсмива по-често. Така и коремните мускули се стягат по-бързо  Mr. Green

# 198
Добър ден и от мен,половин час немога да ви прочета....супер.
Това с огледалото на мен не ми помага,а от кола маската се въздържам от както съм бременна.
Цеце,ти си щастливка,завиждам ти за липсата на косъмчета Mr. Green
Сладурка,ти защо не смениш доктора,нищо че не остана и при него ли ще раждаш?Аз оставам с впечатление,че този човек много те стресира. #2gunfire
Хайде,аз отивам да чистя и готвя и като се върна,да не сте започнали нова темичка Laughing
Лек и спокоен ден на всички!!!

# 199
  • София
Аз понеже снощи не спах добре, та сега съм дремнала близо 2 часа пред телевизора - по никое време  Simple Smile
За следродилната депресия - и мен ме беше тръшнала, ама не ме държа дълго. То няма и начин де - аз изморена, недоспала, разни баби вкъщи ми дават само съвети...накрая ми изпушиха бушоните и като ги изгоних всички и влязох в ритъм. От сега съм им казала, че не ги искам отново в нас, че повече ми пречат, отколкото помагат.

# 200
sladurka,направих рецептата станаха 4удесни.варнаха ме в детството когато бабаб ни правеше. Party
аз обожавам да ходя на педикур-парво 4е сядаш на масажен стол ,после вана с мехур4ета за краката и накрая немога да си позная крачетата-стават страхотни. Peace
ходя и на кола и сега незнам как да преценя да ми направи такаче на раждането да нямам косми,то неможем да сме сигорни за датата. newsm78

# 201
vi за фетална кардиоехография мога да ти дам тел. на 3-та градска: 921 14 57, записваш се при д-р Павлова или при д-р Велковски, прегледа е в 59-ти кабинет, цена 50лв. - издават и фактури. Оглежда се подробно сърчицето, щом така ти препоръчват. /на централната регистратура тел. е 921 15 82, това за всеки случай/. Успех.

talyyy ама аз нали съм си по магазините, я да си кажа и за още един "Индийски" - намира се на Христо Ботев, след Пиротска, като си с лице към бул. Сливница, страната отляво, веднага до Райфайзен Банк. Обаче да се ходи рано сутрин, за да се рови на спокойствие. Пробните са широки, вземи си и компания. Има много дрехи на известни марки, по един брой, само да ровичкаш и избираш. Незнам как е откъм есенни неща, аз сега до Мами на "Борис" ще се замъкна за панталон, дано има размер за мен - отгоре така ги правят, че с леко преправяне ще си го поднося и после, на вярвам в магичното възвръщане на талиййната обиколка...

# 202
като ги изгоних всички и влязох в ритъм. От сега съм им казала, че не ги искам отново в нас, че повече ми пречат, отколкото помагат.
Подкрепям те напълно. Аз от сега съм ги предупредила, че в началото не искам никой вкъщи. Ако имам нужда от помощ ще се обадя.

# 203
като ги изгоних всички и влязох в ритъм. От сега съм им казала, че не ги искам отново в нас, че повече ми пречат, отколкото помагат.
Подкрепям те напълно. Аз от сега съм ги предупредила, че в началото не искам никой вкъщи. Ако имам нужда от помощ ще се обадя.
аз пък не съм сигурна дали знам какво да правя,така,че първите дни май ще трябва да се изтърпим поне със свекито,трябва някой да ме въведе дето се вика,или зълвата поне.
мами софиянки звиждам ви,че си имате перфектни козметични студия там,тука при мен човек и да иска даде пари(не,че ги имам много) няма къде просто,няма салон,в който да могат да ми определят типа кожа и да се погрижат за нея с дълбоко почистване и да я пообновят малко,същото важи и за косата и въобще,а пък лазерна и не знам каква епилация пък хич Crossing Arms
заблязвам,че Мома Катерина пише във форума,но не и при нас,какво ли сме я обидили?
caramelche проверих кога си била последно активна-14 септември,мини поне се отчети добре ли си!!!

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 13:11 от sladurka

# 204
  • София
brazilkata, точно при Велковси ми каза да ида моя док, но той е в отпуска чак до 15-ти октомври, а сега немога да се свържа с моята Док да ми каже при кого да ходя. Освен при тази Павлова да взема да се запиша  newsm78

# 205
Vi,ако искаш аз мога да ти дам тел.на Мазнейкова,но прегледа там е 70лв.,иначе аз съм доволна.

# 206
  • София
Ви, запиши се и при нея, или при Спасов, но да е кардиолог  Peace

А пък аз този път ще ги експлоатирам всички баби Twisted Evil  За всичко свързано с домакинството ! Jutoo ти имаше домашна помощница, нали?
Да изчистят, сготвят, изметат двора, простнат прането, изгладят, напазаруват...абее...всичко, което не е свързано с бебето и ме изморява Grinning  На мен да ми остане грижата само за бебока, малкия и мен.

Но посмъртно не бих ги поканила да живеят у нас  Laughing Добре, че са ми комшийки  Laughing Сигурно ще им дойде изненадващо, защото никога нищо не са ми помагали, камо ли пък аз да съм им искала нещо, ноо...сега му е времето да го направя за първи път  bowuu

# 207
  • София
sladurka , какво съвпадение-точно вчера гледах мома Катерина, че пише и се зачудих, защо я няма от толкова време  Wink
brazilkata , ако живееш около 3-та градска-става доста от тоя околност  Peace
а ние ноемврийките няма ли да си направим някоя срещичка вече  Rolling Eyes

# 208
  • София
Здравейте, не мога да смогна да ви изчета.

Гледам много деликатни теми сте зачекнали, за обезкосмяването на краката и ръцете действам с епилатора, а долу с бръснача вече наистина много насляпо, май ще опра до огледалото скоро.

За секса след това, ами надявам се само по-готино да става, понеже ще съм секцио, основно ще ме притеснява да нямам болки и придърпвания от шева, но всичко минава надявам се.
Искам да ви питам вие на една страна ли спите, аз преди да забременея най-обичах да спя по корем, сега е невъзможно разбира се и само чувам, че най-добре е на една страна, но аз доста спя и на гръб, и ми казват че не било хубаво заради бебето. Опасно ли е. Не мога цяла нощ да мисля сега на коя страна съм или на гръб, все още гледам да поспя щом ми се отдава.

# 209

правя си един тест тука, картинката е за всички обичащи лалета!
НЕ СТАВА БЕ. КАК КАЧВАТЕ КАРТИНКИ ТУК,А Я НЯКОЙ РАЗБИРАЧ ДА МЕ СВЕТНЕ, PLSSSSSSSSSSS
какво да натисна,4е да се покаве нещо.

Това ли трябваше да се види?
Дай цитат на моя пост и ще видиш как е станало Wink По-добре ще разбереш,отколкото ако ти обяснявам Peace

Общи условия

Активация на акаунт