Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е лигнин и защо го купувате?
Какви са детските седалки за кола и какви са препоръките за тях?
Какви са препоръките за обличане на бебета и какви комплекти за обличане се препоръчват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е лигнин и защо го купувате?
-
Какви са детските седалки за кола и какви са препоръките за тях?
Детските седалки за кола са устройства, предназначени да осигурят безопасност на децата по време на пътуване с автомобил. Те трябва да бъдат монтирани в посока обратна на движението на задната седалка и да се използват докато детето достигне тегло от около 10 кг или когато краката му вече не опират в седалката. След това могат да се използват по-големи столчета, които могат да се използват и за малки деца. Важно е да следвате инструкциите на производителя и да изберете подходящия модел въз основа на възрастта и теглото на детето.
-
Какви са препоръките за обличане на бебета и какви комплекти за обличане се препоръчват?
За обличане на бебета се препоръчва да изберете комплекти, които включват удобни и подходящи дрехи като бебешки гащеризончета, ританки, чорапки и други артикули. От съществено значение е да вземете предвид времето и сезона. Освен това комплектите за обличане могат да включват допълнителни аксесоари като бебешки чувалчета или дрехи за различни поводи.
-
Какви са препоръките за избор на чорапи по време на бременност?
-
Какво е Infacoл и как да го получа?
Пак ще спомена една от моите близки приятелки,която има 40 външни и вътрешни общо шева и пак....Та и аз май както ще раждам вагинално изглежда,освен с прословутото влагалище ще си имама проблем и с костите,тая спина не случайно я говорят толкова,ма като не рече таткото да ме води да раждам другаде...
Коластра,обаче нямам от известно време,за сметка на това зърната ми са си все така огромни
,направо са се обособили като отделен орган

На мен да ми остане грижата само за бебока, малкия и мен.