БУРГАСка есен пъстроцветно, ще ни обагри неусетно (35)

• 15 946
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
А двойни колички има ли?

# 151
  • Бургас
Ми не ми направи впечатление, но пък имаше две нови колички, едната на пег перего и много ми хареса за 300 лв  Crazy

# 152
  • вкъщи
шушон4е мерси за инфото.а на какви цени са шезлонгите и гимнастиката?и къде то4но се намира оказиона,зад велека ли то4но или  в района?

# 153
  • Бургас
шезлонги 20 лв гимнастика 30 лв
Зад велека между две нови големи кооперации едно от последните павилиончета от навремето дето бяха. Там имаше и много кафета, от към един 8 етажен блок встрани от парка, абе вижда се
Офффф плаччем

# 154
Здравейте, бургаски майчета!   bouquet

Досега тайно ви четях  Blush, но вече искам съвсем явно да се включа и аз в темата   Laughing

Както се вижда от лентичките ми, имам две момиченца. Каката сега ще тръгва на градина, а с бебка ще се гледаме.

А, ако някой се разхожда в Морската ще се радвам и да се видим  Simple Smile

# 155
 Ами дайте тогава да си направим един виртуален оказион - на когото са му пораснали децата - може да предлага това, което вече не му трябва. Нещо като Продавалник, само че за Бургас - и така се спестяват пощенските разходи, а и всичко може да се види "на живо".

# 156
Страхотна идея  Hug

# 157
можем да си направим 1 страница в Дир-а, например /или някъде другаде/ и там да качваме снимки и оферти, телефони за връзка и т.н

# 158
Като ще го удряме на продавалник да кажа, че продавам машинка за кола маска, ако някой се интересува да ми пише :>

# 159
Дайте направо ще направя папка в нашия албум със снимките и там да качваме снимки, и отдолу ще пише цена  Peace

# 160
Супер ще е.
Аз да кажа, че в понеделник малката я пускам на ясла и ми трябват дрешки, подходящи за там. Висока е 85-86 см. Hug
Има ли някои деца, посещаващи ясла № 1?
Трябва ми инфо за там.
Може ли вместо с пантофки да е със затворени сандалки / с пантофки й се запарват крачетата/? Какви да са дрешките и пижамките? Зимата може ли с чорапогащник, или е много топло? Знам, че там не са с парно, а с климатици и не знам колко топло ще е.

# 161
Има ли някои деца, посещаващи ясла № 1?
Трябва ми инфо за там.

Ние сме там - Tanina и малкия Христо. Mmagi и малката Михаела. Veselushka и Дидко. Очакваме и Юлито на Ками.

За инфо - оттам им дават нощнички.

# 162
А иначе доволни ли сте от тази ясла, какви са  - и +?
Много се притесявааааам! Cry

# 163
ЕТО МАГАЗИН.

Албума е в сайта www.snimka.bg

потребител  - burgaski 
 и парола  -  mami  Wink

# 164
Абе плюсове-минуси малко е трудно да се каже. Ясла като ясла. Просто първия месец е доста трудно, докато детето свикне и спре да реве и да се тръшка. А и ти докато свикнеш с мисълта, че го оставяш там. Просто самата "раздяла" е трудна. После вече е по-лесно.

Аз моя още не съм го прежалила съвсем и все гледам да не го давам като мога и не е свикнал съвсем.

А вие записани ли сте там? Подала ли си вече документи. То малко трудно става. Трябва да си я записала в списъка още януари някъде за да ти я вземат. Иначе много трудно.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 12:17 от Танина

Общи условия

Активация на акаунт