БУРГАСка есен пъстроцветно, ще ни обагри неусетно (35)

• 15 940
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Таничка, ми ти по трудна правиш адаптацията така. Трябва да ходи детето, щото то тъкмо почне да свиква и ти като не го заведеш го настройваш, че може и иначе, а като си ходи ще не ще като види, че няма друг избор, ще свикне.

# 166
mousy Ако искаш пиши на лични или со включи Q to moeto e 163111560Моето Миши ходи от август миналата година и съм почти без възражения.

Цитат
Публикувана от: bubi4ko

Таничка, ми ти по трудна правиш адаптацията така. Трябва да ходи детето, щото то тъкмо почне да свиква и ти като не го заведеш го настройваш, че може и иначе, а като си ходи ще не ще като види, че няма друг избор, ще свикне.
напълно  те подкрепямм

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 12:54 от mmagy

# 167
  • По света и У нас
Дайте направо ще направя папка в нашия албум със снимките и там да качваме снимки, и отдолу ще пише цена  Peace

Чудесна идея  Peace

и [color=orange]Честито на патерици на всички наскоро празнували [/color]     bigdance2

# 168
Абе знам амааа ....  Rolling Eyes То нали бяхме болни три четири дена, после пък таткото ни го пуснаха в отпуска и викам малко време да прекараме заедно ... и то така стана кво да се прави

# 169
Здравейте, Момичета! Да се включа и аз по въпроса за яслите.
Мousy - За дрешки: аз го оставям там по блузка с дълъг ръкав и потник отдолу, панталонче или долнище на анцуг. Не ги искат с бодита и гащеризони, защото не им е удобно да ги слагат на гърнетата! В раничката му слагам един комплект дрехи (за всеки случай и памперс). Сутрин като водиш детето ми слагаш лигавника и така го оставяш (лигавчето си е твое).
За плюсовете: абе в нашата групичка сестрата изглежда свястна, като го взимах първите дни на обед никoй не чувах да реве - незнам какво ги баламосват. Дилян свикна много бързо.
Минусите: гледам да не мисля много, че ми става кофти, ама налага се -почвам работа. Сигурно са повече от плюсовете!
Както е казала Таня - много е кофти за теб първите дни, ама вече се чувствам по-добре, а и Дидко е станал по-послушен!
Ако се сетиш друго - питай! Simple Smile

# 170
  • България
За утре остава ли срещата на УЛТРА? Ще ни приемете ли и нас с Мая? Само че в 10 едва ли ще сме готови.Може по-късничко да наминем ако сте там.

# 171
Само да подметна, че покрай утрешната среща на Ултрата, може да заформим и един протест, който иска да подкрепи исканията на учителите и по-точно исканията за преструктуриране в сферата на образованието. Тука сега като си приказвахме, изникна идеята, че сега - покрай изборите на нов кмет за Бургас, и покрай стачката на учителите е добре да си кажем и ние - майките нашто мнение, защото последните няколко години броят на децата в Бургас значително се е увеличил, има голям прираст, а не се откриват нови ясли и градини, нито се ремонтират старите, нито се увеличават заплатите на учителите - НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ, а проблема си стои - ЕДНА УЧИТЕЛКА И ЕДНА ЛЕЛЯ ГЛЕДАТ ПО 30 и повече ДЕЦА В ЕДНА ГРУПА, ЗА СЪЩИТЕ ПАРИ, ЗА КОИТО СА ГЛЕДАЛИ 20. Лудницата е голяма, а и е трудно да ти вземат детето, все трябва година предварително да го запишеш. Хем госпожите са изнервени от многото деца, хем така не може да се гледат нормално, по трудно им се осъществява контрол и има по-голяма вероятност да се нарани детето, или пък да не му се обърне нужното внимание.

Sesana каза, че има идея как да се включим и да подкрепим техния протест. Ще трябва само да се организираме и да се съберем. Следобяд ще пише повече подробности.

# 172
Здравейте, Момичета! Да се включа и аз по въпроса за яслите.
Мousy - За дрешки: аз го оставям там по блузка с дълъг ръкав и потник отдолу, панталонче или долнище на анцуг. Не ги искат с бодита и гащеризони, защото не им е удобно да ги слагат на гърнетата! В раничката му слагам един комплект дрехи (за всеки случай и памперс). Сутрин като водиш детето ми слагаш лигавника и така го оставяш (лигавчето си е твое).
За плюсовете: абе в нашата групичка сестрата изглежда свястна, като го взимах първите дни на обед никoй не чувах да реве - незнам какво ги баламосват. Дилян свикна много бързо.

усите: гледам да не мисля много, че ми става кофти, ама налага се -почвам работа. Сигурно са повече от плюсовете!
Както е казала Таня - много е кофти за теб първите дни, ама вече се чувствам по-добре, а и Дидко е станал по-послушен!
Ако се сетиш друго - питай! Simple Smile
Нямах представа, че с бодита не може newsm78 То от една страна наистина ще им е трудно да ги слагат на гърне, но пък поне с боди няма как да се разпаше и да му настине кръста

# 173
[[/quote]Нямах представа, че с бодита не може newsm78 То от една страна наистина ще им е трудно да ги слагат на гърне, но пък поне с боди няма как да се разпаше и да му настине кръста
[/quote]
Купуваш по-дълги потничета и така ще я пускаш. Аз отдавна така карам, защото Дилян е без памперс.

# 174
Веси, как го научи без - браво на вас!!!
Танина, аз исканията на учителите няма да подкрепя, те искат 100% повишаване на заплатите, а моята я актуализират с 2%, как става тая работа. Освен това взимат достатъчно пари за половин ден работа!!! А колко вадят на частно, от това че само половин ден работят не е истина, а ако не вадят поне имат възможност, за разлика от тия дето работят по цял ден! а питай ги данъци плащат ли.....
но съм ЗА с две ръце - ЗА ремонт на градините и яслите и откриване на нови такива. така пък и на учителите работата косвено ще се облекчи. Те просто не знаят за какво да стачкуват. И аз искам 100%, че си слагам подписа на милиони евро, ама никой не ми дава.

# 175

Веселушка, много ме заинтригува. как го постигна Дилян на тази въздраст. Моите поздравления!
По моите наблюдения, тенденцията при момчетата за махане на памперс е към и след втората година.

# 176
Абе и аз не ги подкрепям чак толкова за заплатата, колкото за преструктурирането. Сесана каза, че имало идея да се назначат още учителки, така повече хора ще гледат децата. Каза, че това е най-добрия вариант, защото иначе преди като искали да отворят още градини били казали от общината, че чак след три години евентуално можело да стане. И че затова вместо да се протестира за откриването на нови места, можело да се иска преструктуриране - т.е. назначаване на още хора, което пък от друга страна няма да позволи увеличаване на заплатите ...  newsm78 абе работата е много омотана, обаче все пак с нашия протест ще покажем, че нещата не са наред и трябва да се измисли нещо. Не става така толкова деца в една група, те нямат даже къде да спят, на походни легла ги слагат в на майка градината.

# 177
Цитат
Не става така толкова деца в една група, те нямат даже къде да спят, на походни легла ги слагат в на майка градината.
Ех тва вече е груба селска проява #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 178
Ех тва вече е груба селска проява

Няма начин просто. Няма място за повече легла. Представи си както са леглата в яслата и да трябва да сложат още три-четири примерно. Просто има мноооого деца, а няма места и никой от общинарите не прави нищо по въпроса.

# 179

Веселушка, много ме заинтригува. как го постигна Дилян на тази въздраст. Моите поздравления!
По моите наблюдения, тенденцията при момчетата за махане на памперс е към и след втората година.

Памперса го махнах, когато Дилян стана на годинка. Слагах само на разходките и то докато се затопли. После с повече чифта гащи и за един месец се научи.
Абе, не е кой знае какво геройство да го научиш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт