БУРГАСка есен пъстроцветно, ще ни обагри неусетно (35)

• 15 933
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Привет! Сега само запис, после ще ви чета.

# 181
  • По света и У нас
И ние в случай че се събудим навреме /че напоследък нещо окъсняваме/ може да наминем утре на УЛТРАТА /това нали е Градинката на Кмета  newsm78 зад големия строеж на Тройката /

# 182
Ултрата е до Стария свободен точно като пресечеш отстрани.

# 183
  И аз утре планирам ходене до центъра, ако тръгнем по навреме ще минем.Ще има ли някой, с когото се познаваме, освен Люси?
  Дея, хайде! Grinning

# 184
Цитат
Не става така толкова деца в една група, те нямат даже къде да спят, на походни легла ги слагат в на майка градината.
Ех тва вече е груба селска проява #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
E чак пък селска... Laughing Тук в Канада децата в градините от 2 годинки спят на един дюшек на пода. За пожарна безопасност. Тъй че, погледнато от друга страна, на някой може да му се стори за груба индианска проява.  Laughing На мен не ми пречи.

# 185
  Ооо, Верче, кога ще се видим?Не планирате ли вече гости до Бг? Laughing
  Кажи сега, как я карате?

# 186
  • Бургас / Славейков
Здравейте и от нас .Добре дошли на новите мами .Това за Бургаския ни продавалник е страхотна идея.Браво на веселушка за памперса ние нашия го махнахме чак на 2 години и 1 месец като започна яслата.

# 187
Aaaa много ми е рано за такива планове. Simple Smile

# 188
 Ми тогава ние да вземем да дойдем. Laughing

# 189
И аз съм утре на линия в 10ч на Ултрата. Даже си отложих тръгването за Свищов за 15ч заради тази среща.
Цитат
Не става така толкова деца в една група, те нямат даже къде да спят, на походни легла ги слагат в на майка градината.
Ех тва вече е груба селска проява #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
E чак пък селска... Laughing Тук в Канада децата в градините от 2 годинки спят на един дюшек на пода. За пожарна безопасност. Тъй че, погледнато от друга страна, на някой може да му се стори за груба индианска проява.  Laughing На мен не ми пречи.
аз съм чувала същото и за щатите. до колкото знам това е именно за противопожарна безопасност, а тя се налага, тъй като там повечето постойки са от дърво и един пожар би се разрастнал мн бързо. Вери, ти ще кажеш дали е така. Даже съм чувала че с дрехите и обувките спат в спален чувал на пода, даже

# 190
Да, повечето, айде половината, постройки тук са от дърво. За дрехите и обувките също е вярно донякъде. В нашата градина оня ден като ме пуснаха да разглеждам, децата спяха без обувки и без спален чувал.

# 191
Вери, хайде разправяй как е там. Предполагам на всички ще им е мн интересно. Маги свиква ли вече? А за обувките и спалните чували предполагам, че не навсякъде е така, но съм го чувала и това. Снимки няма ли да качиш

# 192
и да сложа старт на бургаският продаланик
това продавам:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177162&photo=2
само забравих да кажа, че са №39

# 193
  • На морето!
Днес ходих до Оказиона.Ако сте решили да продавате нещо ще ви кажа условията.Оставяте "нещото" в Оказиона да се продава.Когато някой го купи ви се обаждат да отидете да си приберете паричките.Вие определяте цената,но те взимат 25% от нея.Работи на консигнация.
Идеята за Бургаски продавалник е мн добра,но според мен ще е по-удобно ако го обособим в отделна тема,в "На пазар".Сигурно преди това,обаче трябва да се говори с Модератор. Thinking

# 194
здравейте smile3525 newsm51  love001 , бургаски  мамчета  - настоящи и  бъдещи !   аз  също  съм  от  бургас  и  ми  се  иска  да  се  запиша  при  вас   smile3503   чудя  се  къде  съм  гледала до  сега , че  да  не  видя  тази  темичка  smile3556

Общи условия

Активация на акаунт