Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за приема на Деган по време на бременност?
Какво е серклаж и кога се извършва?
Защо коремът при втората бременност изглежда по-голям по-рано?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за приема на Деган по време на бременност?
-
Какво е серклаж и кога се извършва?
-
Защо коремът при втората бременност изглежда по-голям по-рано?
-
Какви са препоръчителните дози флуор по време на бременност и какви са мнениятата за приема на флуор по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните дози калций и мнения за приема му по време на бременност?
а ми се иска вече да устя по нещо, че съм бременна

Иначе при мен е както обикновено- гадене, повръщане и пр. Като чета колко почитателки има на макароните, не мога да повярвам. Само като чуя за тях и ми става зле. Тези дни ми се отразява добре яденето на печени чушки, които са подлучени и мноооого кисели.
Това е засега от мен. Спокоен дъждовен ден!
При първа възможност пак съм тук!
. Мами, от началото на четвъртия месец е хубаво да започнете да пиете Zymafluor. Казвам го, защото АГ-тата обикновено го изписват от 20 г.с., но това по-добре го знае един стоматолог...Попитайте вашите стоматолози най-добре. Аз работя в стоматологична клиника и всички ми казват, че трябва да го започна като мина 3-ия месец. Защото тогава се оформят пъпките на зъбите и флуорът е много важен за това, бебето да бъде със здрави зъби. Разбира се и калция...но той се набавя по друг начин. За калция трябва да ядете по 400г. сирене на ден (доста е, да!), което се равнява на 4 кисели млека , може и 1 кисело мляко, 150г. сирене и 150г. кашкавал, а може и да изпивате по 1.8 литра прясно мляко... За да си набавяте достатъчно калций и да не страдат вашите зъби, защото иначе мъничето вътре във вас си го взима от вашия организъм...
,да ти живо и здраво.криси аз не работя от 2 год.отначало ми беше много скука ама сега все гледам да полегна
.относно спането-лягам си към 10-11ч. и до сутринта до 8ч.,само ставам да пишам
.