спирала "Мирена"

• 258 341
  • 624
  •   1
Отговори
# 495
Здраейте дами.Препоръчаха ми спирала Мирена,но в последствия се оказа че ще ми правят хистероскопия и момента имам нещо което не използвах.АКО НЯКОЙ ИМА ИНТЕрес ще я продам за 180лв.тел 0878353043.

# 496
  • Burgas
Здравейте! ПОставиха  ми спирала мирена преди една седмица, постоянно ми се вие свят. Имал ли е някои такива симптоми, незнам докога ще го издържа това виене на свят ooooh!

# 497
Здравейте! ПОставиха  ми спирала мирена преди една седмица, постоянно ми се вие свят. Имал ли е някои такива симптоми, незнам докога ще го издържа това виене на свят ooooh!

хормонална ли е?

# 498
  • Burgas
спиралата е хормонална, вече съм по добре,  но незнам днес целия ден бях като патка виеше ми се свят

# 499
Нормално струва ми е да от излишък в нивата  хормони който не ви е привичен . На мен пък от нея ми с еповръщаше и получавах силни пристъпи на мигрена. Нещата полека лека се стабилизираха обаче. Надявам се и при вас да е така.

# 500
  • Burgas
Нормално струва ми е да от излишък в нивата  хормони който не ви е привичен . На мен пък от нея ми с еповръщаше и получавах силни пристъпи на мигрена. Нещата полека лека се стабилизираха обаче. Надявам се и при вас да е така.

Колко време ви се повдигаше? много неприятно тази сутрин пак съм замаяна.

# 501
  • В мечтите
Да се включа и аз,от една година съм с Мирена,нямам цикъл,нямам нищо и съм с постоянно главоболие и съм на път да я махна.Бях със супер обилен мензис и поради тази причина ми я препоръча гинеколога,но в последтсвие допитвайки се до още двама -трима гинеколога ми препоръчаха да бъде отстранена,защото това главоболие било един отпризнаците за нейното отстраняване.

# 502
Това означавае имаш главоболие на хормонална основа за съжаление Малшанс. Аз съм с мигрена с неустановен произход и От Мирената ме боли по време на овулация но ня всеки път.

# 503
  • София
Здравейте, преди около две седмици се наложи да ми направят абразио заради много тежък цикъл. Предложиха ми "Мирена", като най-добър вариант. Първоначално доста се притесних и отказах категорично, но в момента преосмислям решението си, тъй като съм с много нисък хемоголобин и постоянно се чувствам като замаяна. Във всяка аптека ли мога да купя спиралата? Болезнено ли е поставянето или е под упойка? Прочетох много стряскащи коментари и съм доста притеснена.

# 504
Не е болезнено поставянето, лекарите обикновено имат налични спирали.  Ще реши проблемът с цикъла.

# 505
  • София
Поставянето на устройството беше доста неприятно, но пък вече съм добре. На този етап не съм усетила никакви странични ефекти. Надявам се това донякъде да реши проблемите ми с дългите цикли, полипи и анемия.

# 506
с нея съм ще станат 4 годнини лятото. Първите 8 месеца беше едно течене безкрайно и слабо. Добре че ми казаха че ще спре иначе бях готова д а се обезверя. и след това о чудо. Не съм знаел че има жени на които им тече така крато или само им маже. престанаха обилните цикли, чести като часовник на 26 дена. ужасните болки долу първите 3 дена. хемоглобина се позакрепи. въобще който има показания за нея му я препоръчвам с две ръце.

# 507
Здравейте, искам да попитам имате ли информация за други хормонални спирали, освен Мирена? Днес на консултация при гинеколожката ми коментирахме да ми сложи такава (във връзка със здравословен проблем), но ми каза, че имала предвид някаква друга - нова - с по-кратък живот (около 3 год) и по-ниска цена? Не можах да запомня името, което ми каза (струва ми се че беше "Левоно.... - нещо си"), а искам да се поразровя и да попрочета това-онова, но в нета не намирам други, освен Мирена

# 508
Вероятно за Левосерт става въпрос.

http://www.richter.bg/product2015.php?id=19

# 509

Mamma, благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт