Синдром на Даун - тема 3

• 96 713
  • 947
  •   1
Отговори
# 915
  • Раднево
Ирикар  мисля че минимума за процентите е 71%

# 916
  • гр. Карнобат
Здравей, Ирикар!
Колко гами Л-тироксин пие Момчи? Ние също не сме пораснали много на височина (8г.- 110см.), а пък се е родила 53 см. Боряна също пие Л- тироксин 25 гами през седмицата, а сряда и неделя 50 гами.

# 917
Vaninakuleva- Момчил до сега пиеше 4 дни по 50 гами и 3 дни по 25гами през седмицата, а сега му го промениха на 5 дни по 50гами и 2 дни по 25гами.

# 918
Ирикар,  Hug Heart Eyes

# 919
 Irikar - мисля, че за Телка няма да имате проблем,само за хипертириодизма са 80%, 10 %е от психотекста.
Ние също не сме пораснали, на нас ни го пък намали.Сега пием цяла седмица по 25гами, а веднъж в седмицата 50.Преди пиехме по-35гами.Интерсено защо на нас ни ги намали в такъв случай. newsm78Аз много се притеснявам, че така бавно растем, но до сега няма лекар който да ни е посъветвал какво да правим по въпроса....Личната ни лекарка каза, че сме на долната граница и предвид , че се е родил много малък 37см. е добре, а и като вземем гена(всички сме едни тапи...).Момчи колко е високв момента?
Не се връзвай на психоложката, отстрани е лесно да се дава акъл, сякаш парите падат от небето или трябва да  имаш няколко апартамента в ц-ра за да не работиш и да се занимаваш както трябва с детето си , при липсата на друг родител това е трудно изпълнимо...Аз затова отидох при психоложката в Пумпелина, защото иначе не знаех на каква ще попадни и какви ще ми ги наговори, а там си карахме само по-същество.Успех ти желая и дано скоро се видим в градината.  Simple Smile

# 920
  Irikar-абе я и тегли една майна на психоложката, толкова е добра като психоложка щом ги дрънка такива врели некипели.   И аз мисля следващата седмица да задвижа въпроса с телка. Я да се похваля ,че нали съм си фукла, днес се видях на живо с Хела и двете прекрасни дами-сладурани,Гери и Алекс ,и още едно прекрасно семейство с тяхната малка принцеса  Heart Eyes Хела да са ти здрави и все така щастливи и обичливи момичетата Laughing Отзивите на бакото са ,че Съни е била много яка мацка , а Гери ако не се е срамувала толкова много също е щяла да бъде такава яка мацка Laughing

# 921
Здравейте!
Току-що се върнахме от разходка в парка... сега децата спят, а аз реших да драсна ред - два.
Deja Vu, радвам се че се видяхме в Южния вчера... Мислех си, че ще е хубаво накой ден да направим една обща среща в парка.
Утре с Йонката постъпваме за изследвания в Болницата по педиатрия при д-р Тинчева. Малко ми е притеснено и се надявам да си тръгнем от там с добри резултати.
Сега ще стягам баткото да го пращам на бабин дом докато ние сме в болницата.   
Поздрави за всички сладурчовци и дано където има проблеми бързо да отшумяват.

# 922
 varvara - и аз се радвам, че се засякохме, ние често се разхождаме там, та може да се виждаме.А и наистина е време вече да направим една обща среща, само трябва да се разберем, къде и кога.
На вас желая лек престой и дано изследванията да са наред и да нямате други проблеми. Peace
Ние утре сме на преглед при Невролог и ми е едно притеснено... Confused

# 923
добър вечер майчета,
нензма как ще ви прозвучи,надявам се да няма обидени,засегнати по някакъв начин..макар аз лично да смятам че няма за какво,но все пак.....от линийките ми виждате че съм мама на двама сладури,много бих искала ако имате място на което се събирате Вие майките на деца със синдром на Даум,или просто където си разхождате салдурите...ако може и ние смоите юнаци да се присъединим....Питам ви за това,защото от прочетеното въс форума,останах със ужасното впечатление,че има хора,майки ,деца които се държат странно с вас и децата ви....може и да не етака,но аз с такова усещане останах....а аз лично мисля че вашите деца,са като всички останали,просто им е нужно малко повече внимание и малко по-специфично отношение от страна намамите,за да могат мушмороците да се развият добре,да бъдат щастливи и игриви...
Пак ви моля,нека никой не се обижда,може да не съм изказала правилно това което мисля и ме извинете ако се натрапвам.
Благодаря и хубава вечер

# 924
 Хела да ти е все така умна и красива рожденничката.Да е здрава и всички покрай нея много щастливи newsm59 bdbaloni hbday hbday nbirthday newsm59

# 925
  • София
Честит Рожден ден на Гери! bdbaloni
Пожелавам и много,много здраве,щастие и късмет!
newsm67 newsm59 Tada smile3510
Хела  newsm51  love001 newsm51

# 926
Честит рожден ден на Гери!
Да расте здрава, умна и щастлива за радост на цялото й семейство и на всички нас!
 newsm51  smile3525
 bdbaloni
 Tada

# 927
Честит Рожден Ден на Гери!
Да е здрава,щастлива,все така упорита и борбена,
късмет и успехи във всичко!
Честит празник на цялото семейство!
Весел купон и много подаръци!

# 928
Дежо,върнахте ли се от невролог?

Още малко да се постопли че да си заформим една срещичка-деца,мами и татковци!

Френд,а вие завърнахте ли се ?Целувки на Владко!
РАя е като дежурна пред плаката с дечицата!

# 929
Здравейте,искам да ви питам Вашите деца като ходят на рехабилитация и масажи,реват ли много,защото ние като ходим така ревем че Аз почвам заедно с него да рева и в къщи изобщо не дава да се правят масажи и гимнастика.От скоро почнахме да ходим дали е от това?Ходим при една кинезитерапевтка която работи по метода на войта,на някой сладур прилаган ли му е този метод?

Поздрави и целувки на децата.

Общи условия

Активация на акаунт