Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се различават и диагностицират разстройствата в развитието на детето?
Какви са мненията за влиянието на лекарствата и хранителните добавки върху разстройствата в развитието при децата?
Какви проблеми могат да възникнат при въртене на различни предмети и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се различават и диагностицират разстройствата в развитието на детето?
Разстройствата в развитието на детето могат да бъдат трудни за разграничаване и диагностициране, тъй като поставянето на диагноза не винаги води до конкретно лечение. Процесът на диагностициране може да изглежда като административен акт, насочен към най-тежките и характерни проблеми с цел финансова и специализирана лекарска помощ.
-
Какви са мненията за влиянието на лекарствата и хранителните добавки върху разстройствата в развитието при децата?
-
Какви проблеми могат да възникнат при въртене на различни предмети и как да се справим с тях?
-
Как да се справим със стереотипите на детето?
-
Какви са признаците на „буквите“ и как да се справим с тях?
! Да ви разкажа как сме и как се почувствах след последната ни среща при психолога 
НЕ,НЕ...чакайте малко...аз да ви разкажа как се държи Давид в училище/в детската градина/И ние седим и слушаме
всеки ден - много е обиден какво му се е случило. Още неможе да разбере, че наказанието е свързано с нещо което е направил и все още принудата работи по добре като начин да променяме поведението(като ако не се обличаш отиваш на градина по пижама), но полека лека навлизаме и ние в колектива
кога идва идея си нямам.
Кирил как се държи с момичетата? Въобще усещаш ли да харесва момичетата (било то дори по телевизия) и какво отношение има той към неща като целувки, любовни сцени и т.н. Как коментира примерно приятелките на брат си (ако знае за такива), той казвал ли е че харесва/иска да е с някое момиче? Знае ли примерно, че секса освен деца, носи и удоволствие и дали коментирате подобни неща у дома?
като се опитах да му обесня, че секса носи не само деца, а и удоволствие и не го правим само за да имаме деца а постоянно, той беше много възмутен от мен
...Мамо,не те разбирам...ми казва...по му е лесно да говори на испански...на български разбира ,но като почне да бърбори,почти винаги прехвърля на испански...получават се учасно смешни изрази
Средния ми син забрави да пише на български
тръгнат ли на училище ще учат 4 наведнъж... а тук всички говорят свободно поне по 2 езика...