Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира магазинът Bocca?
Какви са препоръките за стерилизиране на бебешки бутилки?
Къде мога да намеря магазини за бебешки дрехи в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира магазинът Bocca?
-
Какви са препоръките за стерилизиране на бебешки бутилки?
-
Къде мога да намеря магазини за бебешки дрехи в София?
В София има няколко места, където можете да намерите бебешки дрехи. Магазинът Бокал се намира на ул. Янко Сакъзов, а магазинът на United Colors of Benetton на бул. Витоша предлага много сладки неща, предимно за момичета. Освен това в складовия магазин близо до Вита и в магазина на Хаджи Димитър също се предлагат бебешки дрехи.
-
Как да подготвя банята за къпане на бебето?
-
Колко бутилки са ми необходими за хранене на бебето?
),опаткаш вградения гардероб,прибрах количката
,измих щателно баня и тераса,бърсах прах,прах и сгъвах дрехи(е това хич не го обичам),лъснах дървениите и сега само ще застеля килимите и една манджа да направя само,изморена,но доволна един вид
и мен ме страх,че ще ми почне внезапно раждането и аз ще съм току-що преяла като прасе както винаги с пълен стомах и други разни такива...не знам как,но май и аз трябва да мина повече на кис.млекце през последните седмици или да спра да готвя на мъжо,че покрай него се уливам така...
беба ще има много лели-адашки във форума 
. Нямате изчитане