"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 448
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от нас.Ние се прибрахме днес от провинцията. Hug Hug Hug

Да се похваля -обзаведохме се със столче за хранене и съм много доволна,много по-удобно ми е да  храня моя щурчо в него Wink

Нещо много ми е студенко,мисля да си взема една ванна,и после да си сипя едно малко уиски(само за да се стопля.....да не помислите нещо друго) Crazy

# 76
Честити ви годишнини мацки!  bouquet
Утре за срещата, ако не вали сме на линия

# 77
За рибата дадох калкан, моруна и треска на Семпер, моруната не я хареса-май заради копъра. Котарака обаче остана доволен.

Здравейте,
за анкетата - заспива само в мен, много рядко сам в леглото, но аз трябва да съм наблизо, навън - поне тогава заспива сам в количката, но трябва да сме на тихо в парка.

Видях, че давате риба на бебета - а според д-р Антонова в Бон апети, рибата е за след 10-я месец, защото имало опасност от алергии. Възможно е вече да сте обсъждали тази тема, но аз съм отскоро и се чудех дали не е рано, моето съкровище още няма дори 9 месеца.

Може би ще се опитаме да дойдем на срещата утре - ние все още никого не познаваме, но при толкова сладки мацки, и момчета за игра ще се пробваме.

Вашите бебета явно харесват и готови пюрета, а моят син яде само домашно сготвено.... комбинирано с неспане от 2 седмици става много изтощително
Поздрави

# 78
Забравих да кажа Embarassed,4е на срещата ще дойде и още едно, ама непознато за форума декемврийско сладурче. Simple SmileНадявам се, 4е това не е проблем и нямате нищо против - колкото повече,толкова по-весело newsm06

# 79
Ето на, само Алекс остана без зъби  Confused
И пак той е най-върлинестия, преди месец беше 76,5см.....на майка си се е метнал, тя е цели 1,58  Sunglasses

Марита, правилно си чула, препоръчително е рибата да се въведе след 10-и месец. Аз ще изчакам до годинката.....с домата и яйцето също ще почакам.
На Алекс менюто е малко еднообразно, въвела съм малко неща. Моя син яде само буламачите на мама  Laughing Готови пюрета дадох само когато пътувахме. Много ми е хубаво, че му готвя, във всяка манджа слагам и по щипка любов, може би за това яде по 250 гр. Simple Smile
Свекърва ми все ме упреква, че готвя, губя си времето вика.....е па що не ме оставят намира. Разсърдиха се, че не им позволих да го нахранят с кашкавал. Дадоха какао на детето.....е ама то само да близне, нищо няма да му стане от толкова. Много съм го пазела, в аквариум да го затворя, викат.
Аууууу, сетих се и пак пищисах  Close Че и ме бъзикат, първо за водата, после, че съм захранила късно, сега за храната или пък защото пасирам, трябвало да дъвче.....е с к'во да дъвче бееееее.....

# 80
  • Vaudreuil Canada
Надявам се, 4е това не е проблем и нямате нищо против - колкото повече,толкова по-весело newsm06
Всички са добре дошли   Hug

# 81
  • София
Чибуратор-ката,черпя от нашата семейна пица по случай самотното празнуване, да не ти е толкова самотно Hug
За второ newsm78 таткото напоследък си прави дума Embarassedама нали съм счети и гледам първо бюджета,пък после мерака- та не го виждам до година-две.
По-натам живот и здраве дано да е на братче Wink
Ох не искам да стряскам неозъбилите се,ама на Евка това зъбче прозираше преди 2 седмици,а чак днес е избило над венеца,зор голям #Crazy
Дано другите поне да не ги усети.
Шру ние си дъвчем без зъбки,то май не пречи-стига детето да не се дави,то с венците си дъвче,чеше ги,помага си Wink

# 82
И аз ще се пробвам за срещата след като минем през манипулацията в Пирогов, ако сте още там ще се видим. Къде да ви търся на кафето с жълтите столчета ли?

# 83
Мацко, Чибуратор, честити Ви годишнини!

# 84
Свекърва ми все ме упреква, че готвя, губя си времето вика.....е па що не ме оставят намира. Разсърдиха се, че не им позволих да го нахранят с кашкавал. Дадоха какао на детето.....е ама то само да близне, нищо няма да му стане от толкова. Много съм го пазела, в аквариум да го затворя, викат.
Аууууу, сетих се и пак пищисах  Close Че и ме бъзикат, първо за водата, после, че съм захранила късно, сега за храната или пък защото пасирам, трябвало да дъвче.....е с к'во да дъвче бееееее.....
И мойта свекърва успешно ме натоварва със забележките си:bad-words:.И е много важно каквото те ядат да му дават и на него.Ужасно е, и кебапчета и пържоли ще яде, ама всичко с времето си.

# 85
  • Варна
хммм такава анккета май не сме правили -за следващо бебе  Thinking
примерно дали и кога планирате следващо бебе/каква е разликата на дечицата ви(за многодетните) нещо от тоя род, не мога да формулирам изречение, изкуфяла съм  Crazy

и моя мъж си прави устата Rolling Eyes даже и опити прави Shocked добре че господ е създал промивките и Калиев Перманганат  Laughing аз лично смятам първо да се отърва от едното (да тръгне на детска градина) после да правя второ (надяваме се за братче  Praynig)

# 86
Добър вечер и от нас!
Честито на булките!
Ние с Ема ще бъдем на линия за срещата утре.
А за анкетата: вечер се успива на цица, като я оставям в кошарката обаче се поразбужда и зпочва да мрънка и й запучвам устата със залъгалка; сутрин се приспиваме с песничка, а за следобдния сън полагам всичките ми възможни усилия да й стопя силите та да заспи от раз, иначе голяма борба пада, освен ако не сме навън, тогава заспива почти веднага след обедното харанене в количката (често пъти и без залъгалка).
Не им се впрягай на роднините, shrew. Нека си приказват, пък ти продължавай, както си започнала и не им позволявай да ти се налагат ...и "щипката любов" е наистина най-хранителната подправка.
Колкото до дъвкането, macko е права. Венците са твърдички и могат да се справят с едро смлени пюренца и бисквити. Аз самата не вярвах, но се убедих, че детето дъвче и не се дави.
Лека нощ и до утре!

# 87
Аз искам още сега второ, стига някоя от вас да се навие да бременее вместо мен  Joy
macko, ти ли си Здравка, взех, че се регистрирах   Simple Smile

# 88
shrew ,аз го намяслям,така че може да сме заедно Hug

# 89
Аз искам още сега второ, стига някоя от вас да се навие да бременее вместо мен  Joy
аз не че карам много леки бременности, но мога да ти износя едно, пък после си го гледай  Joy, щото второто ми се струва по-трудно Thinking
Моя синковец яде всичко по старата схема на захранване и съм много доволна, може би защото няма проблеми с алергии и пр. Да ми е жив и здрав!!! Пу-пу и вашите бебоци да са така!
Иначе аз имам 2 деца и таткото иска още 1.....аз нямам против, ама нещо много нервна съм станала та не знам....за сега се въздуржаме, защото и аз искам Никола да тръгне на градина пък тогава да му мислим пак!
Лека и до утре, ако смогнем, че сме на манту!

Общи условия

Активация на акаунт