Кога разбрахте че сте бременни.....

• 59 245
  • 174
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Предполагах че съм бременна,още преди да ми закъснее,а разбрах със сигурност на 5тия ден от закъснението.Направих тест,и беше с две чертичтки Laughing

И при мен беше така, но аз поизчаках около 10тина дни. Помня, че се направих теста точно на Св. Екатерина и беше положителен.

# 91
Ами на мен първият тест ми беше отрицателен.Седмица по-късно вторият показа две чертички EFP

# 92
На ехографски преглед при нефропог.
Преди това имах три отрицателни теста, но се чувствах много зле, постоянно повръщах и тръгнах по доктори, но не започнах от правилния... Wink

# 93
До последно не ми се вярваше,че е станало и не купувах тестове. Пък и си бях въобразила,че трябва да ми дойде на 20-ти, а то трябвало на 12-ти....................и накрая мъж ми ми каза,че съм бременна. когато купих тест съм била в 9 г.с.

# 94
  • Пловдив
Тестовете винаги са ми показвали верен резултат. Дори при извънматочна бременност направих 3 и трите бяха положителни. Първият път не си спомням точно колко дни след като ми закъсня си направих теста, но вторият път беше два дни след датата.

# 95
на третия ден от закъснението си направих тест, който се оказа положителен. Много приятно усещане  Grinning

# 96
8 дни след закъснението,без да искам-бях решила,че са ми се ошашкали хормоните.GP отказа да ми даде направление за гинеколог-трябвало да изчакам да станат 14 дни закъснение.ядосах се и си купих тест,щото съвсееем малко се съмнявах,че съм бременна.сега си гушкам Лили Heart Eyes

# 97
На 5 ден повращах и тогава разбрах .това ми беше за цялата бременност ,но за пръв път отидох на преглед в 3 месец бях 42 килограма с близнаци по хубаво нещо не ми се е случвало .

# 98
Разбрах 1 седмица преди да ми закъснее.Просто някакво чувство отвътре!

# 99
Аз пък си мислех, че не съм бременна, въпреки че правехме опити и ми закъсняваше и си спомням, че тогава за първи път в живота ми ме позаболяха гърдите и понеже беше точно около датата на менструацията ми, си казах - еее, най-накрая и аз да разбера каква е тая тежест в гърдите, дето сума ти народ описва като предменструален синдром ooooh!- а то се оказа, че друга била причината, но аз незнайно защо смятах, че не е възможно да съм бременна. На 3-тия ден от закъснението ми бях на преглед при гинеколог и се видя малка точка, за която обаче лекарката не можа да каже със сигурност дали е плоден сак. 2 дена по-късно си направих тест и, естествено, беше положителен- бледа втора чертичка, но имаше. На следващия ден сутринта си направих още един тест и той също положителен, ма тоя път повече Simple Smile
И ей го е хлапето долу на подписа ми Simple Smile

# 100
Първият път - в деня, в който трябваше да ми дойде. На 28-мият ден от цикъла, вечерта, към 23 часа тестът беше с втора много бледа чертичка, която стана по-ярка на следващия ден  Simple Smile
Вторият път - пак в последния ден, в който трябваше да ми дойде. Тогава уж сутринта ми дойде /и ме разочарова/, но до края на деня спря; изтичах до аптеката и шашнах Тати, на когото сутринта бях казала, че този месец не е успял да направи бебе  Grinning.

# 101
Разбрах след като ми закъсня с пет дена.Тестът имаше втора,но много бледа чертичка и не бях сигурна,че е положителен,но втория имаше две ярко червени чертички.Имам позната,на която и петте теста били отрицателни,но като отишла но гинеколог разбрала,че е бременна. Grinning

# 102
  • Sofia
Помислих че може да съм бременна когато някъде 10 дена преди цикъла ми гърдите ми станаха огромни имах чувството че ще се пръснат направих тест които беше отрицателен (теста беше от тези които уж показват три дена след зачеването), но после не ми доиде  и следващия тест беше положителен Peace

# 103
10 дена преди цъкъла започнаха страннит есимптоми..2 дена преди цикъла теста беше с 2 бледа черта

# 104
Преди цикъла усещах страни болки в корема, гърдите ми се втърдиха, около 5 дни преди датата на цикъла си направих тест и се показа бледа втора чертичка. Съпругът ми не вярваше и ме караше 2 седмици поред да си правя тестове. Накрая се примири, че ще става татко.

Общи условия

Активация на акаунт