Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви могат да бъдат причините за различните цветове на бебешките изпражнения?
Защо се връзва червен вълнен конец на ръчичката на бебето и на майката?
Какво да правя, ако бебето не понася Infacol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви могат да бъдат причините за различните цветове на бебешките изпражнения?
-
Защо се връзва червен вълнен конец на ръчичката на бебето и на майката?
-
Какво да правя, ако бебето не понася Infacol?
-
Какво да правя, ако бебето ми не иска да пие вода или чай от копър?
-
Какво е антирефлуксно лекарство и какво може да се направи в случай на рефлукс при бебето?

Тази нощ се буди два пъти да суче и така както засичам събужданията и са на около 3 и половина часа 

4 см излиза,че е пораснала.

Качих снимка: 
Дано не се окаже фалшива тревога. Благодарско голямо на всички за подкрепата!
sungirlaug, значи ти последно се спря на Шейново. Дано утре се засечем там!
Предните дни имаше по малко. Пробвах с термометър - само веднъж излезе малко, но не беше запек. Мисля си обаче, че все пак може да се е запекъл. Аз съм така още от раждането, пих една опаковка Дуфалак, но пак същото. Може би съм му го пренесла. На Дуфалака пише, че става и за кърмачета, но не ми се ще да му давам каквито и да било лекарства. И без това вече пие Еспумизан Л за коликите(имате ли коментари за последното?). 

Реве, забравя дъх да си поеме, зачервява се чак ... после захапва гърдата, лочи като добитъче .... задавя се ... пак ревва