Отговори
# 150
bbibbi Да, днес се е родила. )))
Изглежда още не са измислили име, но тя ще си каже по-късно. )))

Хехе, за датите и зодиите, аз много бях недоволна, че госпожицата ще е везни. ))) И тя милата взе, че ме зарадва, та сега ми е лъвче. ))

Между другото качила съм малко нови снимки на Калина в албума ако на някой му се гледа. ))

# 151
Мамчета, кажете ми как мога да проверя изплащане на болничен в нета, бях чела някъде newsm78

# 152
  • Стара Загора
Честити бебчета на Карина и Dalia Frina   bouquet Много радост да ви носят!

Аз чакам с нетърпение вече да се ражда бебето, че доста ми натежа корема.

# 153
Здравейте, Честито на новите мами Карина и Dalia-Frina, да са им живи и здрави Теодор и малката госпожица!  bouquet  bouquet  bouquet
vanyatr и mimi123, аз също ще раждам в Тина Киркова и имам уговорка с Ташков младши, наистина е много внимателно и мен определено ме помни, въпреки, че не съм си следила бременността при него. Засега съм доволна, надявам се всичко да мине благополучно. Още не съм платила, но ще го направя тези дни, или другата седмица.
mimi123 ти платила ли си вече?

# 154
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА МАМА DALIA-FRINA И МАМА КАРИНА!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Biibii, и аз съм си заплюла 25 ,ама октомври, но знай ли се?

Tsvetentse, трябва да имаш ПИК / аз го имам от писмото от НОИ за 2004г., иначе трябва да подадеш молба в НОИ да ти издадат/,  в страницата на НОИ http://www.nssi.bg/, избираш е-услуги, избираш Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН, въвеждаш ЕГН и ПИК.

# 155
Vanyatr в четвъртък бях на преглед при  Шишенкова и тя ми каза, че бебето е към 4 кила, а плацентата ми била остаряла- та явно затова ме вика. Ама аз ако се разхождам всеки ден от Младост ще родя в таксито.

Джиджа! Видях че утре ти е запланувано секциото. Ще  стискам палци всичко да е наред!!!

# 156
  • Банкя
Честито на новите мамчета!  bouquet  Да са ви живи и здрави бебоците!

Искрено ви завиждам  Wink  Аз вече не мога да се понасям  #Crazy движа се като хипопотам, изглеждам като хипопотам и се чувствам като хипопотам Joy  А на малкия не му и пука #Cussing out Седи си вътре на топло и не ще и сантиметър да помръдне надолу... А така ми се иска вече да излиза и да му се радвам Flutter

Иначе за плащането. Бремеността ми я следи д-р Клисурски (приема в МД и в Люлин). Много съм доволна, но за съжаление не изражда...
Затова дълго се чудих и накрая реших да си избера екип, за по-голяма сигурност и за да съм по-спокойна при самото раждане. Официалната тарифа в Майчин дом е 100лв, а неофициалната 500-600лв. Официалната разбрах че се плаща след раждането преди/при изписването. А другите пари (при желание на пациентката) може да се занесат после на доктора.

Между другото аз ще раждам при д-р Дяволов. Вече два пъти бях на консултации при него и съм доволна. Много е внимателен и предразполага. Пък ще видим, как ще при самото раждане.

Иначе бебокът е вече прилично голям - 3450гр миналия вторник.  #Crazy Почвам да се притеснявам, как ще излиза и да не би да решат да е секцио Praynig Мен лично ме е повече страх от това да ме режат, отколкото от самите родилни болки.

Успех на мамките с планирано секцио и леко раждане на тези със започнали контракции! Simple Smile

# 157
Незнам къде останахте всички????? Ни Меги, ни Маграт, ни Надя ни......и много други. Дане би всички да раждате??? Rolling Eyes

tsvetentse , трябва да имаш ПИК код . Пише го в едни писма от НОИ, които се разпращаха на всички /долу в десния ъгъл пише ПИК кода-или лично отиваш да си го получиш от НОИ. Влизаш в страницата на НОИ както ти е обяснила erisii  или направо тук: https://benefits.nssi.bg/EGN/   и проверяваш!    ;  това е на нои-  http://www.noi.bg/ 

Успех на Джиджа Praynig!!!
СТИСКАМ ПАЛЦИ И НА ДЖЕНАА!!! PraynigВСИЧКО ЩЕ Е ОК!

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 14:27 от _venera

# 158
Честито на Карина!!! Браво на мама; голямо, здраво, красиво и щастливо бебче!!! Чакаме подробности и снимки!

И на Теодор на Dalia-Frina, също да дава мама снимки!

Ох, хем ми се иска вече да идва бебо, хем ме е страх  Crazy Не се виждам като мама на двама още  Mr. Green

Вчера пак попаднах на една акушерка-факир (те повечето май са такива); една голяма черна леля, дето 20+ години с това се е занимавала. Пипна ме по корема за секунда, и каза "да, главата е надолу, ето тук е гръбчето, не е много голямо бебе, не се притеснявай" Mr. Green Всичко друго е наред, тонове, и т.н. Дадоха ми желязо да пия, и това беше. Чакаме  baby_neutral

# 159
Честити бебчета на Карина и Dalia Frina  да са здрави и послушни и само радост да ви носят

# 160
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИ КАРИНА И DALIA FRINA!   bouquet

Моята бебка днес е сънлива и само от време на време се протяга. То и аз съм отнесена, нещо не се наспах добре нощес.

А лекцията на 9 месеца беше пълна скука..... Някакъв педиатър обясняваше, че е по-добре да ядеш тулумбички, отколкото шоколадови пасти..... За малко да заспя и там.

Относно болничните от НОИ. Уеб страницата е добра, обаче може да си чааааакашш. Срока за изплащане е 1 месец след получаване на болничните и данните от работодателя в НОИ. Ако има някакъв проблем с болничния, по нищо не личи, нито информират теб или работодателя, ами си седят на него и нищо не изплащат. Аз имам телефони за справка. Най-добре е да им се звъни сутрин между 8:30 и 9:00. Даде ми ги ТРЗ-то в офиса и веднага я излових, че не праща данните на време в НОИ. Mr. Green
Ето за София : 926-19-27 или 79, 39, 86, 90, 71 накрая.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 14:34 от Тонито

# 161
Честити Рожби на Карина и Дария - Фрина!!! Да са им живи и здрави и много щастливи!!! Бързо възстановяване и да влязат много скоро да ни разкажат как е минало - да ни вдъхнат кураж на нас дето сме се запътили

# 162
Minana, аз платих вече, защото все си мислех , че бебчо ще излизе по рано и той сега затова се е закотвил в мен и неще да се покаже  Laughing.Платих преди две седмици , за сега сме се уговорили естествено , че ще раждам и като тръгна да раждам той трябва да дойде , ама честно да си призная хич незнам как ако тръгна да раждам през нощта , ще му звъня на човека!!Представят ли си , спите си вие и някоя луда бременна ви звъни , че ражда................хич не им завиждам на работата! Shocked

# 163
  • София
Представям си го и още как. Щото лудата бременна цял ден и до 3 през нощта е отчитала на колко време са и контракциите и накрая в 3 звъни и казва "Докторке, на 7 минути са." И докторката ми отговаря да тръгвам, че тя ще ме чака там. А дали е спяла през това време, дали е била на дежурство, не знам, но си ме чакаше. Дано и сега нямам проблеми, но имам да чакам още малко.

# 164
Ейййййй колко много бебчета са се появили Hug, не съм влизала няколко дни и гледай какъв бебевалеж е започнал Party
Честито на всички новоизлюпени родители със сладките бебоци!!!!!!
Ние днес трябваше да сме на преглед, но правят ремонт в кабинета на доки и ще ходим в четвъртък, та тогава ще докладвам. Иначе се чуствам добре, но ме започнаха едни болежки в кръста Sad

Общи условия

Активация на акаунт