Отговори
# 135
Здравей Бети,
падането на тапата не означава, че започваш да раждаш веднага. Може и след седмица да е. Но най-правилно ми се струва да се обадиш на доки и да си уредиш един преглед още днес.
Успех  Hug

# 136
Момичета май ми падна тапата, сега се чудя до колко време може да тръгне раждането - че съм сама, дали да се обадя на лекарката или да чакам #Crazy

доколкото съм чела из форума без тапа може и 1 седмица,може и повече може и 2 часа...за да си по спокойна ко искаш звъни на ДОКИ

# 137
  • София
ЧЕСТИТО НА Dalia-Frina  smile3525 smile3525 smile3525 ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО СИНЧЕТО  ИМНОГО, МНОГО ДА ГИ РАДВА  newsm51 newsm51 newsm51
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за КАРИНА

# 138
Да ни е жив и здрав новият дънгалак и мама му....
Отчитам се и аз. В два часа днес сме при леля доки и след това ще ви докладвам за резултатите. А що се отнася до плащането за раждане. След като моята докторка излезе за дълго време в болнични реших, че ще се раждаме когато му дойде времето при дежурния екип. Дано да случим на хора. Единственото ми притеснение е, като ме приемат, ако е по спешност и е посред нощ, да не ме оставят и да чакат да получа разкритие, а аз съм си за секцио. Тогава ще трябва да се разправяме на висок тон. Но иначе според мен е важен крайният резултат. Надявам се да устискам до неделя и в понеделник да влизам и да ми насрочват секцио.

# 139
Здравейте и от нас   bouquet 2в 1  preggo newsm10  bye
да им е честита рожбичката на Dalia-Frina и таткото   smile3501 smile3525 да расте здраво и послушно дете и много да ги радва   newsm10  love001
ние сега се връщаме от чичо доктор  doctor каза,че от днес нататък всеки ден мога да родя та да видим  newsm78
на всички мами запътили се днес към родилна зала пожелавам леко и безпроблемно раждане и успех  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm10 а на всички останали хубав ден от нас  newsm10  love001

# 140
Честито бебче на Dalia- Frina stork-boy newsm30
Да бъде червенобузест и нахилен newsm53

vanyatr и mimi и аз мисля в Тина Киркова да раждам. Тайна ли е при кои доктори ходите?

# 141
Хайде имаме си още едно бебче. )))

Госпожица на мама Карина, тежи 3800кг и е 54сантиметра дълга. )))) Честито!!!!

# 142
Честито на мама Карина-да и е здрава, усмихната и послушна!!! Гордост на мама и тате! Grinning Grinning[/color] Браво за мерките на госпожицата-за сега най-голямата smile3501
Честито и на Dalia- Frina-да и е здрав и силен ТЕОДОР Ии много да е послушен!
 Peace

# 143
Браво на мама Карина  smile3501 newsm10 да им е жива и здрава принцеската!!! Честито!  smile3525  love001

# 144
ЧЕСТИТО НА МАМА DALIA-FRINA И МАМА КАРИНА!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БУБКИТЕ!
bbibbi аз съм с абонамент при д-р Янакиева,ама хич не съм доволна. #2gunfireПрез цялата бременност не можа да ме запомни,а съм 182см. и лича от километри.Като ме гледаше на видеозона премери глава,краче и чао.Да не говорим,че съм я чакала с часове #Cussing outНай-гадното беше като вляза в ЖК и гледам другите докита какво внимание обръщат на мамитата и ми ставаше едно мъчно.
   За това ще раждам при кой е на смяна!Ако е добър ще дам на ръка пари,но повече предварително за незнайно каква услуга не плащам smile3513

# 145
И аз не спя:)Вече не могаааа

ВАРНЕНКИ НА 27 СЕПТЕМВРИ 2007 Г
                        9  чАСА НА "ДЪРВОТО ПРЕД ОБщИНАТА"
                        КОИТО ИСКА ДА ИДВА НА ЛЕКЦИЯТА
                +ПОСЛЕДВАщ шУРМ НА БАНИчКИТЕ СЪС СПАНАК И ПОНИчКИТЕ

Да, аз мисля да дойда, даже съм поканила и ноемврийските мами, ама ще видим

Честито на всички мами с бебета, мноого вече им завиждам Laughing

# 146
Аз съм при Ташков -младши!Малко е разпилян , но определено ме помни , даже по фамилия Simple Smile)!Има обаче много жени май при него и нещо му идват в повече , но като цяло съм доволна , опитва се максимално да ми обърне внимание.Но определено при следваща бременност , ще си ходя на частно при него , и няма да се занимавам с ЖК  долу в МЦ, страшно съм недеволна от тях.Платих си всички излсдания почти въпреки , че минавам през здрвната каса!!

# 147
честити бебешоци на новите мами вчера и днес. Малката Карла е направо ангелче, много красиво бебе, да му мисли татко й Joy Joy.
 Аз да се похваля че вчера моя много близка приятелка( която така и не се записа в нашата темичка) ни зарадва с момиченце Моника и сега сме в една еуфория Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
И ние вчера бяхме при лелия доки, ама беба така се беше развълнувала че не се спря. Изписаха ми магнезии за контракциите щото още ни е раничко а на беба май хич не и се седи мирна. Всички раждат с пълна пара пък аз ще трябва да се стискам хич, не ми се иска!!! Weary
 Успех на всички който са се запътили днес със сакчетата към родилното Grinning Grinning

# 148
Честита мацка на мама Карина smile3525
Днес ли се е родила?
25 много ми харесваше като дата за раждане, но...
Абе деня още не е свършил newsm03
Викам си, като не можах скорпион да го направя моя бебок поне на мойта дата да е (аз съм на 25 октомври)
Завиждам благородно на всички мами със скорпита newsm10

Vanyatr, аз нямам уговорка с никой, обаче нещо взеха да ме размотават, да ме викат всеки ден за едни записи на тонове...
Та вече се чудя дали да не се уговоря с някой.

# 149
bbibbi на мен ми казаха,че за всеки ден записи става след датата на термина,като почнеш да пренасяш,и това 7 дена след това в патологията да чакаш.

Общи условия

Активация на акаунт