Отговори
# 105
 Честито на всички родили вече!!!  bouquet
Мале,много бързо взе да тече времето  Simple Smile

# 106
Честито на всички нови мамички..... smile3525 smile3525 smile3525
Разписвам се. Днес не съм се спряла и мисля да полягвам вече да почивам.... Но вече съм спокойна. Снабдих се с всички необходими документи за болницата. Утре сме на леля доки, ако не стане нещо до тогава де......
Нека ви е слънчево, цветно и нежно.

# 107
Jenna e

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕНЦА на Веси Пенкова и Лилия!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Да ви растат засмени и послушни, здрави и обичливи, а на вас бързо възстановяване!!!!

Стискам палци на Карина!!

# 108
  • София, Павлово
Честити ни нови бебчета!!   От все сърце се надявам newsm17 всички с такова раждане да минеме като на мама jujavka (или поне толкова бързо) !!
Аз да се отчета - вече сме 3200 гр, с главица 95,4 мм (което е малко смущаващо  newsm12), иначе сме добре и понеже ни гледаха на видеозон не ми прави запис на тоновете - другият понеделник - тогава и вагинален преглед ще ми прави и други там подобни измервания - взеха ми секрет и утре - стерилна урина (че нали се притеснявам, че първата ми е много тъмна..).

Това е от мен, чакам мъжа ми да се прибере, защото ще ни дойде на гости един негов приятел от Ню Йорк, който в петък си заминава и няма как да не го поканим... мене хич не ми е до гости, smile3507 но...

Хайде приятна вечер и на вас

# 109
Здравейте момичета,

Честито на мама Лилявка и Лили, да са им живи и здрави и да папкат, бързо да растат и да слушат мамите!

ние сме още 2 в 1, стискам ви палци всички да имаме леко раждане, мама е тук и излизаме по цял ден, довечера обещавам да ви прочета по-подробно и да пиша повече Hug

# 110
честити  бебенца!!!  bouquet

# 111
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА RALLY, LILIQ 85 И JUJAVKA ! ДА СА ВИ ЖИВИ , ЗДРАВИ И МНОГО , МНОГО ПОСЛУШНИ!!! [/size]

Jujavka , пускай снимчици да му се радваме и на твоя бебок!
Днес  видяхме Rally с Надето и наистина изглежда добре! Бебчо е много , ама много  сладък!  Heart Eyes

Успех утре на Каринаfingerscrossed Чакаме добри новини и  smile3509 !
Всички бебчета са толкова сладки , че мога цял ден да ги гледам и да им се радвам!!!
Azalea , добре дошла  ! Включих те на първа страница , но да пишеш  Naughty!

Аз също днес бях на тонове и всичко е ок ! Бебо е 2700/ миналата седмица на друг ехограф беше 2850 Thinking / и е добре , не мисли да излиза скоро.  Плацента - 2 степен , води - достатъчно. Няма да се ражда скоро , но и така трябва! Naughty

Цунки от мен! До скоро! Hug

# 112
  • Sofia
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ И ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ! newsm51

Леко раждане на тези, които им предстои да родят тези дни smile3525

Да се отчета и аз. Днес ходихме на лекар и тежим около 2600 гр., добре сме и няма изгледи да се ражда скоро. newsm53
Утре ще има ли желаещи за лекцията на 9 месеца в София? Аз мисля да съм на линия.
Хайде чао и дано до утре има поне още едно бебче.  newsm03 newsm10

# 113
Започна се!  newsm44

Честито на новите мамчета Рали, Лили, и jujavka!  newsm51

Стискам палци на следващите!!! Аз стоя кротко, довършвам си ремонта, и се моля за още две седмици! На работа съм  Tired

# 114
Да ви се оплача - появи ми се силно течение, а гинеколога отказа да повтори микробиологията на влагалищен секрет. Какво ще стане ако не съм се изчистила с Жино Паверила? Не е добре за бебко май?  Cry

# 115
ЧЕСТИТО НА ОБЕБИЛИТЕ СЕ МАМЧЕТА  ! ДА СА  МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПРИБИРАНЕ ПО КЪЩИТЕ  !
 smile3525 smile3525 smile3525
Леко раждане на тези,които им предстои да родят в близките дни
 newsm10

# 116
Привет  Mr. Green
бързам с честитките
ЧЕСТИТО НА РАЛИ, ИВОН, ЛИЛИЯ, ВЕСИ, ПИПИ И ЩАСТЛИВИТЕ ТАТКОВЦИ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И ДА ВИ НОСЯТ МНОГО ХУБАВИ ЕМОЦИИ!
Стискам палци за Карина! Дано всичко мине бързо и лесно и да ни зарадва с хубави новини!
Ние сме ОК, имахме доста гости вчера но имах много помощници и не съм се презорвала.
Хей варненските мами, нали ще ходим на лекция тази седмица  Mr. Green

# 117
Здравейте, момичета!
И честито на всички, които вече са майки!
Вие какви матраци вече сте закупили и какво според вас си струва, ако имате вече лични впечатления?
Благодаря и пожелавам на всички ни леко раждане и живи и здрави бебета!

# 118

Амии вие спинкате и така си и трябва, обаче аз съм будна от 1-2 часа. Главата ми е пълна с мисли и не мога да заспя.Мисля, че вместо да се въртя в леглото /че това ми е доста трудно/ да се помотам из форума. Ама съм сама...никой няма.

Честито на новите мамчета Рали, Лили, и jujavka! Да са им здравички и весели бебчетата и на тях бързо възстановяване.
Стискам палци на КАРИНА  Praynig ВСИЧКО ДА Е НАРЕД! Peace и ТАКА ЩЕ БЪДЕ!!!

# 119
И аз не спя:)Вече не могаааа

Общи условия

Активация на акаунт