Отговори
# 165
  • някъде там
Честита радост на новите мами, а на новите бебета много здраве!!! /color]

# 166

Еееее, наистина ги няма хората...Нещо става...

Добра отдавна не се беше появявала-сега виждам, че е влязла. ???
Хайде чакаме хубави новини...

# 167
Здравейте мами! Ние също все още сме двама и бебока май изобщо няма намерение да излиза. Термина ми е на 3.10 та има време, ама от както в Шейново ме натъпкаха с магнерич даже и малките контракцийки , които имах спряха Sad Вчера бях на преглед и акушерката ми разправя да съм и се обадела ако след 10 дни не съм родила. Аз я питам имали такава вероятност, а тя ми вика:"  С тоя магнезий дето си натъпкана и до средата на октомври може да изкараш" Е, направо ме разби!!! #2gunfire В такъв стрес ме вкара, че цял ден си плача за нещо, няма значение за какво, важно е сълзи да се леят. Laughing В четвъртък пак ще ходя в Шейново и дано док ми каже нещо хубаво, че ми идва малко в повече. Стискайте палци и успех и леко раждане на всички.   bouquet

# 168
Честити сладки малки попълнения на Карина и Далия-Фрина!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Бети Сотирова, пише ти мома с изгубена тапа (сигурно процеса на загубване започна преди 2 седмици) и без други признаци за раждане...
Ако се притесняваш само за това, недей  Laughing . Ако имаш и други признаци, тогава ще стискам палцито да дочакаш секциото на 10ти.  Hug

Мишолина, как върви ремонтирването? Ти до последно ли ще работиш или мислиш поне една седмица да си дадеш? Чакам си от Амазон онази книжка дето ми препоръча...  Crazy

Успех на Джиджа утре със секциото и на всички мами, които са се запътили към родилното (без да знаят още  Laughing )

# 169
mimi123, аз щях да платя днес, но банкомата на Тина Киркова не работеше и затова отложихме нещата. И ние засега сме се уговорили за нормално раждане, въпреки че аз имам и известна причина да родя секцио. Затова ще си направя и тест за упойка и май ще минем на вариант епидурална. Аз веднъж имах проблеми в 6 месец, бях ходила при Ташков и той ми обясни, че е винаги на разположение дори през нощта, че никога не си изключвал телефона и че ако има нещо да не се притеснявам да му звънна, независимо колко е часа. Така че не се притеснявай, все пак става дума за раждане, пък и нали затова си плащаме newsm10
Ти без упойка ли мислиш да раждаш? Sick

# 170
Абе Джена ти още ли си тук, я марш  в родилното! Grinning Аз не те видях тези дни и си викам айде обеби се ама не!

# 171
Ами случва се човек и да преноси. Особено момченце. Не е болка за умиралка.  Hug

# 172
[size=14pt]jujavka,честит ти син,да е жив и здрав!!![/size]Честито щерка и на мама Лили!!!   [/color]
[size=14pt]Честити Рожби на Карина и Дария - Фрина!!! [/size]
Да са ви живи и здрави бебчетата , да слушат и папкат а на мамчетата бързо възстановяване

# 173
Честито на новите мамета и сладките им бебоци baloni
благодаря за инфото мамета  bouquet
Аз иначе си дебелея, вече сигурно съм надминала 15 кг и съм цяло   261uu
Имам контракции кога повече кога по малко, макар че пия толкова лекарства, понякога ме наболява ниско долу, но доки каза, че  при мен е от срастванията, които имам следствие на операция.
Нашия тати иска бебка да се роди в зодия скорпион дано да я уститскам до тогава Praynig
Мислили ли сте за вземане на стволови клетки, аз мисля да да го направим?!

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 17:09 от tsvetentse

# 174
Ееййййй  имаме си нови бебчета! честито на Карина и на Dalia Frina!!! Да са ви живи и здрави малките сладурковци и много да ви радват!!!

Тука съм момичета две в едно сме още ама цял ден обиколки от 8 сутринта и току що се прибирам
!!! купих страхотен спален комплект за бебо и креватчето му!И си взех изследванията и резултата е че хемоглобина вече ми е 100  Rolling Eyes бая нисичък и почвам пак желязо че може и заради това да имам сърцебиене!
това е от мене- отивам да готвя че пак ми идват гости!

# 175
Ей, Jenna, честит юбилей, как звучи само 40 седмици, а  Simple Smile Още малко остава, обещавам ти най-тържествено!!!

Още сме в ремонт; аз съм на работа. Официално: до този петък (което е горе-долу две седмици преди термин). Ама много ми писна вече, и сега обмислям да съм на работа само до утре, и да се вдигна четвъртък и петък  Sunglasses Утре предавам две неща, които трябва да си довърша, стискайте палци, че много ме мързи и хич не мога да се концентрирам.

Изперках най-официално. Вчера си заведох детето на градина гладно (сложих да и пека филийка и я забравих в скарата). Тя сутрин не иска да яде, ама поне да и я бях предложила. Та, не изключих и уреда, и после звънях на майсторите да изключат преди да съм запалила къщата Mr. Green Ходих на преглед, и на път за болницата, се сетих, че съм си забравила лаптопа вкъщи  ooooh! Та, звънях на мъжа ми да ми го донесе, че без компютър какво да правя в офиса  Crazy

Иначе става супер; до ден-два се вдигат майсторите, и после само чистене и разопаковане ме чака (с чистачка, де; тя ще мие прозорци, аз ще нареждам дрешки и играчки....)

# 176
Частито на новите майчета Grinning
Да са живи и здрави и двете бебчета Grinning

Днес правих кръвно-захарен профил, заради моя начален диабет, резултатите излязоха много добри и по този повод омахах почти цяла кутия шоколадови бисквити, ма някви много яки Embarassed

Мойто хемоглобин много добре, бе - 122, убих ли рибата а?
Микробиологията и тя чиста, ми тогиз от къде е това течение, дето не ме оставя на мира newsm78
В урината има множество бактерии...Тука вече става интересно, ще видим утре кви ще ги къдрим  Rolling Eyes

Дадох отчета, сега ще полягвам щото днес не съм се спряла просто. Даже чистих, не че мъжо не се справя добре, ама си е друго аз като си го направя Peace

Ауууу, забравих прането в пералнята  #Cussing out

# 177
ЧЕСТИТО НА НОВООБЕБЕЛИТЕ СЕ МАМИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИЧКИ РОЖБИЧКИТЕ!
А МАМИТЕ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ И ОТНОВО НА ЛИНИЯ ТУК!
smile3525 newsm51

# 178
Ама Jenna, ткакво правиш още тука? Ти обаче си знаеше, че ще преносиш бебчо....Ама скоро ще се запознаете- то се знае Grinning. Пожелавам ти всичко да мине бързо и безболезнено. Ще стискам палци и се моля и за всички други мами, които скоро ще дарят живот!

# 179
здравейте, мам4ета
първо да кажа 4естито на Карина и на dalia frina. целувки на беб4етата
връщам се от преглед при докторката, която ме следе6е, докато бях в болницата. говорихме за раждането и обсъдихме упойката. засега ми е спокойно. серклажния конец едвам удържа разкритието. беб4етата растат. около 2.300 - 2.500 кг са. имам още води. и плацентата е ОК. дано удържа до понеделник - тогава влизам в АГ. това е от мен
до скоро
стискам палци на вси4ки за леко раждане

Общи условия

Активация на акаунт