Отговори
# 180
Честито на мама Карина-да и е здрава, усмихната и послушна принцесата!!! Гордост на мама и тате!
Честито и на Dalia- Frina-да и е жив, здрав и силен ТЕОДОР и много да я слушка!
smile3525 smile3525 smile3525

# 181
Опа още бебета.ЧЕСТИТО НА ДАРИЯ-ФРИНА.МАЛКИЯ ТЕОДОР МНОГО ДА СЛУШКА И ДА ПАПКА.

ЧЕСТИТО И НА МАМА КАРИНА,ДА И Е МНОГО ПОСЛУШНА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА.

А НА ДВЕТЕ МАМИ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ И ДА ПУСКАТ СНИМКИ ДА ГЛЕДАМЕ.

Аз днеска цял ден по разходки и накрая даже имах чувството че ще умра.Днес една моя приятелка ме зарадва че е родила тя беше определена за края на другата седмица.Та сега ако не съм родила,което ме съмнява,другата седмица ще ходя може би да ги видя.
  Иначе аз съм добре.Хайде стискаме палци на Jenna всичко да мини добре.Сега отивам да гладя.Успех и на всички който са решили да раждат утре.

# 182
Да докладвам след прегледа при леля доки.
Влизаме и първите и думи бяха: "Ама ти май нямаш никакво намерение да раждаш." Та значи до сега всичко върви по план. Ако не стане нещо до понеделник, тогава влизам в болницата да ме режат и готово.
А иначе тежим около 3,500 кг., главицата му е 95 мм., плацента втора степен, околоплодни води достатъчни, т.е. напълно готово износено бебе, готово за раждане. Та така.
Нека ви е слънчево, цветно и нежно......

# 183
Леле, колко бебчета си имаме вече. ДА СА НИ ЧЕСТИТИ, ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА НОСЯТ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!
Аз само да се отчета, че още сме 2 в 1 . Но тези дни не ми е останало време да се включа бягам по задачи и даже днес бях на работа Grinning
На мен корема ми падна, но други признаци нямам. Чувствам се страхотно кипя от енергия, направо съм като парен локомотив... не знам защо така. Това е от мен. В четвъртък съм на лекар да видим тогава какво ще ми кажат...
Успех на всички, ако не се засечем тези дни и целувки!!!

# 184
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ВЕЧЕ ГУШКАТ СВОИТЕ БЕБЧЕТА!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА ВИ СЛУШКАТ И РАДВАТ!

Аз все още си нося голямото коремче. В петък отидох на запис на тоновете и да правим изследванията за секцио, но се засякоха силни контракции, които аз не усещах и нали имах 4 см разкритие, та лекарите решиха, че ще раждам и ме оставиха в болницата  newsm78, въпреки мнението на шефката на родилното, че разкрието е просто от тежестта. 4 дни изкарах в патологията и определено бях започнала да се побърквам. Раждането така и не започна, понякога пак се засичаха силни контракции, които не усещах, но до там. Днес все пак решиха да ме изпишат, но ако не го бяха направили щях да си тръгна, просто не виждах смисъл да стоя и да чакам и да се стресирам. Сега съм си вкъщи и ми е супер. Бебоците са добре, около 3300 кг., което малко ме стряска. Разрешиха ми да раждам нормално засега, ако няма промени. Единственият ми проблем са страшно отеклите ми крака - от коляното надолу, просто не мога да ги движа и едвам ходя, да не говорим, че едвам си обувам едни чехли. Ама ще стискам, още малко остана.

Стискам палци на всички, които ще раждат утре! 
Hug

# 185
tanini, радвам се, че те засякох. не се кахъри за отеклите крачета. ще минат. с еднакво тегло ли са двете беб4ета? доста големи са станали. браво

# 186
  • София
И аз се радвам, че се засякохме  Hug
Имат разлика от 200-300 грама, така вървят от няколко месеца, но вече се обърках кой е по-едър  Laughing Иначе за близнаци са си направо огромни и се чудя дали е възможно.

Галини, ама и твоите са момченца и на Мечето, май тази година наистина е годината на момченцата.

# 187
ЧЕСТИТО НА КАРИНА И DALIA FRINA! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ! НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Чакаме снимкиииииииииии!!! Heart Eyes

Успех на Джиджа утре! Чакаме хубавите новини!  Peace
Дженче, още ли не си родила , бе мила? До кога ще стискаш кълки?   Joy Ако пък си се запътила за родилното желая ти успех! Peace
Меги , нещо се губиш по тъч линията ?!? Да няма новини?  Thinking

Днес влизам в 9-тия и съм много щастлива.  Hug За сега сме си 2 в 1  , макар че днес пак ме налегнаха едни контракцийки и болчици newsm78 , ама нали уж трябва да се подготвим вече.  Crossing Arms Още малко да задържа , че  легълцето не съм си взела и някои други неща. Продължавам  с приготовленията пък до където стигна! newsm78

Лека и спокойна нощ ! Утре очакваме още бебчета ! Flutter

# 188
Мами и аз се уговорих вече с чичо доктор. Реших, че не може така да ме мотаят.
Оказа се че бебо си е към 3.400 кг, а не 4 кила и че плацентата ми може и да е трета степен вече, ама това си е напълно нормално. А д-р Шишенкова дето ме наплаши и искаше да ме вика всеки ден за тонове заслужава fight

# 189
здравейте,

само да се разпиша, че сме добре, утре сме на консултация в болницата, в която ще раждам и малко се вълнувам дали е порастнала бебка
много ми тежи тези 2-3 дни и направо ми иде да си поплача, немога нито да седя, нито да лежа, а камо ли да ходя Tired
радвам се, че всички сте добре, близнашките мами стискат още и ще си имаме едрички близнаци Peace

успех на всички, които утре тръгват към родилното, и аз искам да раждам вече, съвсем до термина съм стигнала, сякаш 100 години съм носила този корем, толкова ми е тежко вече...

цунки   bouquet

# 190
  • София
Карина да ти е жива и здрава принцеската, а ти бързо да се възтановяваш!!!

DALIA FRINA честито бебче, юначе, да те радва и слуша и ти бързо да се възтановиш!!!

Me_and_baby всички вече сме така - с чувство на вечно бременни  Grinning я кажи нещо да сте се подготвяли специално за Тайра, че майка ми развива теории и ми обяснява, че Цезар трябва да посрещне бебка в къщи и поне няколко дни да стой при нас, а после да отиде при тях на гости. Всъщност аз доста се замислям дали въобще да го даваме при нашите, той е свикнал по принцип, че с тези наши професии често няма кой да го гледа мъника и бива командирован при свеки или при мама.
Да ти призная още не сме го изгонили от леглото ни и от стаята, това също ме притеснява, а си представям и гледката, ревящо бебе и лаещо куче, ще лудна.

Близнашките ни мами са направо героини, Целувам ви по тумбаците и двете и направо се срамувам, вие нито се оплаквате нито се тюхкате, страхотни сте. Аз ако не бяхте вие двете до сега щях да съм изписала цял ферман за това колко ми е кофти и физически и колко ме е шубе, ама няма да се излагам повече  Mr. Green ще мълча.

Днес на прегледа ми казаха, че да оставя таз надежда да родя чак на 01.10. До края на седмицата ще съм се обебила според доки  Shocked стара плацента, омекнала шийка на матката и поспаливо бебе, а да и контракция на матката по време на прегледа, което значело едикакво си и т.н. не мислете че запомних нещо, даже забравих да питам за това колко е голяма станала. Два пъти се връщах да питам кога иска да ме вида пак, ако не се обебя, а човекът ми се смееше, идеше ми да му се узъбя, че не е раждал за да знае кво става в главите ни, ама добре че не се изложих още повече.

bbibbi   Joy  Joy  Joy не знам защо, но смешно ми звучи за доктор името Шишенкова, не вдъхва хич доверие  Mr. Green

pra честит ти деветак - пращай мъжо да купува, а ти се излежавай блаженно. Въпреки че то е кеф да пазаруваш. Аз сложих снимки на легълцето на беба и на количката и на последните покупки в албумчето - а мъжо като го сложихме легълцето, ако знаете как го гледаше уплашено, направо се смях с глас.

Jenna стискам палци за днес  Peace вече си официално спечелила баса, хуквам утре да ти харесам нещо сладко за бебо. Егати кефа - пак по магазините  Mr. Green  Mr. Green

ПЪРВАТА НИ ОФИЦИАЛНО ПРЕНОСИЛА МАМА  -  Jenna (целувам те по тумбака)

# 191
Добро утро! Аз съм още с беба в корема.

Имам обаче проблем и не знам какво да правя. Обаждам се вчера на моя доктор и му казвам, че имам силно течение, че и сърбеж някакъв, а той веднага нареди да купя Клотримазол и да го започвам. Хубаво, обаче от първото хапче снощи умрях от болка, така ми припари, че ми идваше да завия. Чета инструкцията - пише ако се появи парене веднага да се спира, пише също да не се използва от бременни. И сега не знам какво да правя. Ще взема днес да отида при друг доктор да се посъветвам.....

Гони ме шубето. Tired

# 192
Честити рожбички на Рали, Веси Пенкова , Лилия, Карина и Далия - Фринаsmile3501 smile3525

да са здравички и послушни, да растат за гордост на мама и тати!

Специални поздрави и честитки и на бати Мартин, колко ли е развълнуван сега Simple Smile Hug

Пожелавам на всички раждания като на Рали и Веси fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

При мен нищо ново, вечера изгладих и красотите за леглото - балдахин, обколници, завивка, чаршафафи. Дала съм указания и нагледен курс мина таткото кое как и къде се поставя newsm62.
Обаче на бебката хич и не и пука от моите приготовления, стои си вътре на топло и туй то. А май и на мен вече ми се приражда newsm78. След малко ще ходя на док и мисля да си поискам вече вагинален преглед, после обмислям една гореща вана Joy в градската минерална баня, пък да видим кой - кого  hahaha

И моята приятелка с която си бременеехме заедно и така и не се записа тук, онзи ден 24 09 в 10.10 вечерта вечерта взе, че ми изневери  Joy и роди прекрасна малка буболечка - син Искрен!
А беше с термин 10 дни след моя Cry. Искам и аз вече бебка, пък  Sad.

Целувки на всички вас, късмет и кураж! newsm51

аз просто нямам нет  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и 2 дни си поспивам малко повече та пропускам заветния час 8 сутринта #2gunfire #2gunfire #2gunfire до който бих могла да ви напиша нещичко, после край. Добре, че поне мога да ви попрочитам през деня.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 08:10 от маграт чеснова

# 193
  • Пловдив
Добро утро!!!
Честито на новите мами Карина и Далия-Фрина!!!
Аз имам предчуствие за днешната дата, макар и да нямам никакви индикации. Вчера бях на запис на тоновете и всичко е ок с бебич, явно му е добре вътре. Доста ме е хванала нервата от тази неизвестност. Поне, ако знаех, че имам време до края на седмицата, щеше да ми е по-спокойно.
Днес до обяд трябва да съм си почистила и подредила окончателно и мисля да отида малко на пазар за ботушки за мен, пък после може и да раждам  Laughing
Лек ден на всички, които са се запътили към родилния дом и най-вече на Джиджа и Джена!!!

# 194
  • София
ЧЕСТИТА БЕБКА НА КАРИНА  newsm51 newsm51 newsm51 ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт