София - кв.Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (2)

• 25 456
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Някоя пита за 6-то ОДЗ....ние сме там, но в яслата...много сме доволни... PeaceНе съм и чувала, че имало групи в апартамент. Тя сградата си е доста голяма, ако има и групи отделно, значи бая места още...та не вярвам, честно казано...А и нищо не съм чула по въпроса....

# 181
Здравейте, мами  Hug
я кажете каде има фитнес център в Надежда? Аз нещо се замислям за малко спорт ама не знам каде има  newsm78
Целувки на всички и да пишетееее  Heart Eyes  bouquet

# 182
Знам че близо до "Фантастико" щяха да правят един, но не съм сигурна дали функционира вече  Thinking?! Ето линк с по-точен адрес : http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=402218cc8ce089abd756b8a866195e … 39&num=   на мен ми е сравнително близо, мога да се поинтересувам тези дни докато се разхождаме наоколо  Rolling Eyes .

# 183
  • София
Фитнес свестен ако мога да го нареча е само този на Република.
Аз сега март започвам да ходя на Спартак вярно малко по скъпо излиза и изнструктор ще ползвам първия месец, но предпочитам там да дам пари отколкот тука из Надежденските  Sick

# 184
то и аз имам удобен фитнес до работа, но трябва да ходя все вечер, а не ми се иска, че няма да ми остане време за друго  Rolling Eyes

# 185
Сега проверих че този новият фитнес клуб работи , адреса е : ул. "Вардар" 1, фитнес-клуб "Женовия"- пише че предлага фитнес, солариум и масаж, работното време е от 9.00- 19.00 през седмицата, мисля че и в събота работи, но не обърнах внимание с какво работно време  newsm78 ,  а другият е на "Република" , за който kimba77 споменава. За "Женовия " имам и телефони, ако представлява интерес ...
Надявам се да съм била полезна  Rolling Eyes .

# 186
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug ще се разходя в Събота, дано е слънчице и по топло и ще предценя каде да се ориентирам

# 187
абе каде забегнахте всички, защо тъй ни опустя темичката  smile3506
аз пък ще си пиша smile3534
Ми ние си резервирахме за 3 май от 11.30 Соколски манастир, за да си направим кеъщене. Разбира се свекитата бяха решили, че сватба ще спретваме ама аз  NaughtyНЕ само родители, кръстници и баба и дядо, ама съм лошаа  Joy Joy Joy
Ружи, абе незнам как е Алекс, ама Ема всеки ден ми говори че имало рожден ден и тя иска рожден ден, даже и спретнахме един в Събота с торта и свещичка  Joy Joy Joy

# 188
  • София
А тука сме, тука. Едва оцелявам в тоя студ обаче, че на всичко отгоре се и опитвам да се разболявам  Confused

Да ви кажа, момичета, че са открили Студио за красота в Надежда 6, в тоя блок, който е успореден на булеварда Бели дунав. Има масажи, спа процедури (каквото и да означава това). Не съм го посещавала обаче и не мога да кажа нищо за цени и качество на обслужването. Ама съм му се наточила де, само дето не знам кога ще стане това Sad

И ние ще правим кръщене, но на 2 май, това е имения му ден. Но все още не съм решила къде - двуумя се между св. Неделя и Света троица. А и не мога да измисля къде да с епочерпим после с гостите. Ох, и кръстник не можем да измислим  ooooh! Абе много нерешени проблеми. Същото е и за първия му рожден ден през април - все още не мога да измисля къде да се съберем, ще сме само роднини, това поне реших. И инфо за детски торти търся...

# 189
  • София
И инфо за детски торти търся...
catty m, защо не разгледаш тортите в сладкарницата на ъгъла на Кубадин и Ломското.  Децата най-много се радват на торти с фигурки отгоре Simple Smile.
А ние пък ще правим не кръщене, а погача! Избрахме да е на 02.03.2008г. Странно, този ритуал не се правел навсякъде в България. Мъжът ми е от град край морето и не е чувал за такова нещо.
Хайде ПРОЛЕТ, идваййййййй !

# 190
  • София
Някоя пита за 6-то ОДЗ....ние сме там, но в яслата...много сме доволни... PeaceНе съм и чувала, че имало групи в апартамент. Тя сградата си е доста голяма, ако има и групи отделно, значи бая места още...та не вярвам, честно казано...А и нищо не съм чула по въпроса....

Обединено детско заведение № 6 включва две яслени групи за деца от 10
месеца до 3 години и седем градински групи за деца от 3 до 7 години. Две от
градинските групи се помещават в 65 блок - на 2 минути от централната сграда.

Този текст го пише при информацията за 6 ОДЗ в онлайн системата на столична община. Но наистина не пише да е в апартамент.

# 191
Мами да ви се похваля.Уговорих си с педиатърка от 8-ма поликлиника.Много мами има от Надежда бе.Като се постопли малко и наизлязохте.Надежда е пълна с колички Hug

# 192
  • София
Melodiya , моля те да добавиш на първа страница, че моята педиатърка е Петкова от 8 ДКЦ
ralli_and , права си, направо гъмжи, даже сигурно се подминаваме без още да се познаваме Wink

# 193
Здравейте и от мен   bouquet
Честито слънчице на всички
Ние в Събота ще се разходим до ЗОО, че Ема не е виждала много животни на живо  Rolling Eyes, та малко полезно с приятно. Ако не стигнем до там сигурно ще сме в Северния парк. Та ако видите една мама да търчи след еда червенушка, докато един висок тати ни се смее, то това съм аз  Joy Joy Joy

# 194
Melodiya аз само съм забравила да ти кажа че съм в 529 блок.
Все още сме на етап бебеправене... Sad

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт