София - кв.Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (2)

• 25 444
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И аз ще се включа! Чакаме само    Nature Partly Sunny

ralli_and , като гледам терминът ти е наближил. Ще стискам палци за едно леко, бързо и безпроблемно раждане и да се похвалиш със сладко здраво бебче  newsm32.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 12:21 от cattt

# 211
И ние с Петърко сме на линия за среща Simple Smile

# 212
И аз ще се включа! Чакаме само    Nature Partly Sunny

ralli_and , като гледам терминът ти е наближил. Ще стискам палци за едно леко, бързо и безпроблемно раждане и да се похвалиш със сладко здраво бебче  newsm32.

Taka e cattt дано всичко мине гладко и другата седмица се похваля със здраво хубаво бебче PraynigА за разходките към средата на април живот и здраве и ние сме на линия.....че трябва да влизам във форма....станала съм 81 кг Crazy/23 отгоре Crazy/

# 213
  • София
И аз ще се включа! Чакаме само    Nature Partly Sunny

Taka e cattt дано всичко мине гладко и другата седмица се похваля със здраво хубаво бебче PraynigА за разходките към средата на април живот и здраве и ние сме на линия.....че трябва да влизам във форма....станала съм 81 кг Crazy/23 отгоре Crazy/
Леко раждане миличка!Дано всичко мине добре!Стискам палци! sohappy
Чакаме добрата новина! Peace

# 214
  • София
И аз да пожелая леко раждане на Рали. Скоро да гушкаш твоето съкорвище.
Честита пролет на всички да кажа, че се отнесох   bouquet.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 13:11 от nonich

# 215
Леко раждане, Рали!!!

Аз все още не съм се представила подобаващо , все още "работим" по въпроса....  Praynig

# 216
  • София
Здравейте, и ние събота и неделя сме на линия за разходки.
Леко раждане , Рали!И ще чакаме да се похвалиш.
Снуки, стискам палци Praynig

# 217
Мерси Бели Ружи!!!!!   Hug

# 218
  • София
Момичета,
можете ли да ми препоръчате добър гинеколог, който да има кабинет в Надежда?
Благодаря предварително  Hug

# 219
  • София
Момичета,
можете ли да ми препоръчате добър гинеколог, който да има кабинет в Надежда?
Благодаря предварително  Hug
Аз ходя в 30-та поликлиника в Обеля и съм доволна, ако те интересува пиши ми на лични. Peace

# 220
Здравейте момичета Hug Hug Hug!!!
Аз живея в Толстой,днес влизам в девети месец,но още не съм си избрала педиатър! Embarassed Rolling Eyes
Дали не можете да ми препоръчате???Разгледах първата страничка,там има списъче с педиатри,но така по име ми е трудно да си харесам.По принцип 24поликлиника ще ми е по-удобна!Благодаря ви предварително Hug!!!

# 221
ralli_and гледам, че те няма в началното списъче. Дай малко данни за да те добавим. Очакваме хубавата вест. Леко и успех Hug

bebkobub добре дошла! Стискаме палци и при теб да мине леко  Peace. Моят педиатър е в 8 ДКЦ. Можеш да пишеш на лични на момичетата с педиатър в 24 ДКЦ, но най-добре е да отидеш на място. Всъщност и това не е за препоръчване - да висиш бременна на финала по поликлиниките сред болните Thinking. Би могла да попиташ момичетата за телефони на въпросните педиатри и ги прозвъни Simple Smile.

# 222
в 24 съм при Ася Илиева - доволна съм, отскро ще се мести в частен кабинет в новата кооперация до поликлиниката
bebkobub  ако искаш мога да дам координати, работи на смени, на четно число е втора смяна, на нечетно е първа

# 223
в 24 съм при Ася Илиева - доволна съм, отскро ще се мести в частен кабинет в новата кооперация до поликлиниката
bebkobub  ако искаш мога да дам координати, работи на смени, на четно число е втора смяна, на нечетно е първа
Xai,писах ти на лични,но не можа да се изпрати newsm78,защо ли???Да може да ми дадеш координати,а това че се мести в частен кабинет означава ли,че прегледите ще са платени?

# 224
Xai,писах ти на лични,но не можа да се изпрати newsm78,защо ли???Да може да ми дадеш координати,а това че се мести в частен кабинет означава ли,че прегледите ще са платени?

отговорих ти на лични. твоето ЛС го получих два пъти  Wink

Общи условия

Активация на акаунт