София - кв.Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (2)

• 25 455
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хайде. Предлагам към 14.00ч около езерцето (при което се съединяват трите моста) някъде при пейките от западната страна на езерцето. Има един голям орех, там някъде ще съм аз. Както казах, количката ми е Peg Perego - черно и бежово.

# 271
  • София
Хайде. Предлагам към 14.00ч около езерцето (при което се съединяват трите моста) някъде при пейките от западната страна на езерцето. Има един голям орех, там някъде ще съм аз. Както казах, количката ми е Peg Perego - черно и бежово.

Там сме с Борис! Ние обикновено сядаме на тези ъгловите пейки. Тъкмо ще го нахраня там.

# 272
  • София
Аз може и да не успея днес,че малката е страшно кисела Rolling Eyes.Но ще се постарая Peace.Нашата количка е сиво и зелено,на Чиполино.

# 273
  • София
Нещо времето ме притеснява. Ще изчакам малко, че както се е смрачило може и да завали.

# 274
  • София
Ние няма да излизаме Sad.От сутринта само се носим,а и времето е едно.....май пак ще вали Rolling Eyes
А пък утре, свекървата ще ни дойде на гости.Аз ще се присъединя към вас другата седмица Peace.Поздрави! Wink

# 275
  • София
Днес много гадно ни прецака времето. Нас ни наваля на път за парка Sad
Искрено се надявам утре вече да е хубаво времето и да се видим в парка. Но нека пак да доуговорим утре сутрин.

# 276
Днес много гадно ни прецака времето. Нас ни наваля на път за парка Sad
Искрено се надявам утре вече да е хубаво времето и да се видим в парка. Но нека пак да доуговорим утре сутрин.
ох милите, пазете се, че с това време стават гадните настинки  Rolling Eyes Hug

# 277
Здравейте, момичета! Моля ви помогнете ми - на 7 юни ще правя РД и кръщенеи ми се иска да си празнуваме с приятели и роднини в някое прилично заведение в околностите на Надежда- 1,2,3,4,5,6  все тая, може и Свобода и Толстой. Заведението да е и с градина, защото при хубаво време искам да сме навън, но пък ако завали да може да се приберем вътре. И разбира се цените да са нормални и да можем напитките да си ги вкъръме ние. Можете ли да ми препоръчате такова заведение, че не се сещам!
Много ще ми помогнете , ако ме насочите!
Предварително благодаря!

# 278
Здравейте, момичета! Моля ви помогнете ми - на 7 юни ще правя РД и кръщенеи ми се иска да си празнуваме с приятели и роднини в някое прилично заведение в околностите на Надежда- 1,2,3,4,5,6  все тая, може и Свобода и Толстой. Заведението да е и с градина, защото при хубаво време искам да сме навън, но пък ако завали да може да се приберем вътре. И разбира се цените да са нормални и да можем напитките да си ги вкъръме ние. Можете ли да ми препоръчате такова заведение, че не се сещам!
Много ще ми помогнете , ако ме насочите!
Предварително благодаря!

единственото за което се сещам, че може да си вкараш напитките е Уембли в 2 част, една годиа го правихме там РД на баща ми, но да предупредя, че е много непретенциозно и не знам дали ще те устрои
аз за тази година се насочвам към старата къща също в 2 част, в уличката с/у шел, макар че още съм в  newsm78 вариант е и Тазмания - пицарията на края на парка, но кухнята не е много на ниво, цените също а за алкохол да вкараш просто забрави

# 279
Здравейте и от мен   bouquet
аз малко се по загубих... ама вече съм на линия
MERI-AM  welcome

Рали  Heart Eyes честито мила, много, много, много щастие и радости да ви носи, да расте с усмивка и късмет

Иначе ние радовно сме в парка, при входа с много кафенца, незнам как да обясня каде newsm78, или сме си пред блока
За мамите с празници има една хубава пицария "Верона", ж.к.Надежда до бл. 266, има и градина отвън. На мен ми е доста приятно там, а и цените са приемливи.

Е това е от мен  Hug Hug Hug Hug

# 280
Мразя "Верона", сервитьорките са ужасни, свалят се на мъжете, независимо дали има момиче с тях. Просто там са БРУТАЛНИ. Всички до една са к...и, включително тези от кухнята, не знам това ли е политиката на заведението....  #2gunfire Съжалявам за неприятния пост,  Sick но съм силно възмутена от това място     Shocked Close

# 281
  • София
Мразя "Верона", сервитьорките са ужасни, свалят се на мъжете, независимо дали има момиче с тях. Просто там са БРУТАЛНИ. Всички до една са к...и, включително тези от кухнята, не знам това ли е политиката на заведението....  #2gunfire Съжалявам за неприятния пост,  Sick но съм силно възмутена от това място     Shocked Close

Аууу..... Shocked  Това звучи.....много гадно.Ние не сме ходили там,но след това,което пишеш,като се знам каква съм....по-добре да не ходим Mr. Green

# 282
Споко, една моя позната е купила с мъжът си заведението, ще има ремонт и нов персонал. Не знам обаче кога ще бъде готово.
Иначе беше много хубаво, но занемарено, надявам се да го съживят Simple Smile

# 283
Споко, една моя позната е купила с мъжът си заведението, ще има ремонт и нов персонал. Не знам обаче кога ще бъде готово.
Иначе беше много хубаво, но занемарено, надявам се да го съживят Simple Smile
Е, тогава, дано сменят и персонала  Peace Поне да ходим на симпатично място с нормален персонал, а не да си вдигаме кръвното... Sick

# 284
  • София
Радвам се, че са купили Вероната. И аз съм с лошо мнение от нея, и то не от гледната точка на клиента, а на персонала. Преди 4 години работих цели 3 седмици като пицар и мога да ви кажа, че останах разочарована. В кухнята имаше хлебарки. Заплатите се плащаха с много мъки след месец-два. Имаше голямо текучество на персонал. Цените бяха високи...

Общи условия

Активация на акаунт