АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 493
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Честити годишнини на eli_ym и Kaili   bouquet Много години на любов и семейно щастие ви пожелавам!
Честит рожден ден на didka25  bouquet

Велмар наистина може да пробваш с печена ябълка ,вкусно става и затяга,но без масло,само с малко захар и водичка,а за тем. при нас помогнаха само свещичките Ефералган.Дано скоро се подобри,както го описваш е едно кък едно с нашето изживяване преди около3 седмици,вирус е,минава за около 1 седмица. Много гушки на Дарито   Hug

Тони може да я промиеш с кис.вода и да сложиш на ожуленото носле антибиотично прахче.  Hug И не се вини това се случва често и на всеки  Peace

# 76
Преди малко се върнахме от педито. Ням аи помен от уж за4ервеното гърло, дето го видя дежурната педи снощи #2gunfire.Добре 4е не взех  АБ.Та- в момента си имам моята Дари Grinning. Смее се, зака4а се, капризни4и....Е- малко е омаламощена, но най-важното е 4е Т  я свалихма.Сега остава да се справим и с разстройството. Сложих я да поспи.Надявам се като се събуди да бъде още по-добре и да излезем на разходка в тоав хубаво време HugОх, ако знаете как ми олекна.....
Мерси з аидеята за пе4ена ябълка. Сега  отивам да  пека  chef.МИсля да й дам оризов грис в комбинация с въпросната ябълка следобед, 4е да  хапне нещо  що годе нормално детенце Rolling Eyes

# 77
Здравейте Party
  Леле колко сте  исписали ooooh!,не мога да насмогна.Днес много празнуващи,това е хубаво за четене Peace

Честити годишнини на eli_ym и Kaili

Честит рожден ден на didka25

Честито и на всички проходили крачета и християнчета! bouquet

Ей,ама хубави деца бе пу...пу... GrinningСега разгледах малко снимки и питките хубави,сръчни мами си имаме Peace

velmarДано нещата се оправят бързо и да няма повече болести Praynig
  Дани радвам се че малката сладурана е добре.И аз тези дне ще ходя на уролог,че хич не се справям с пишлето Embarassed
Ембер радвам се че и вие вече сте добре Hug
  Ох,и ние тези дни все се удряме Twisted EvilНаско е с ожулен нос и синини на двете бузки Shockedсякаш излиза от боксов мач box smile3557 Обаче си е инатче  Mr. Greenне дава да го държа и като се засили,спира с главата напред.Надявам се скоро и това да отмине и по малко да пада.

Приятни разходки Heart Eyesотивам да простирам докато спи,че ей сега ще се развихри Mr. Green

# 78
Velmar, браво на Дари! HugДано се справите бързо и с разтройството. Peace
Ама какви лекари има, веднага АБ. Close

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Didka25!Много здраве, късмет, любов и само положителни емоции!
ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ на Eli_ym и Kaili!Много да се обичате и уважавате с половинките!  bouquet
Честито прохождане на Христо на Bamboocha! Simple Smile
Аз вече отивам да разгледам снимките, че вчера не успях.

# 79
Велмар, радвам се, че Дари вече е по-добре  Peace  Hug.
Ние днес бяхме на консултация. Сашко е качил цели 500гр. и е дръпнал с 1см. Та вече сме 11кг и 78см. Биха ни и васкината за шарките, леко ни тече носа, но доки каза, че няма други придружаващи симптоми и няма проблем с ваксината. Дано  Praynig.
Vst_80, в момента правя кекса за който ми писа. После ще докладвам  Laughing.
Честити ходещи крачета на Христо на Бамбуча   newsm68

# 80
  • София
10 пъти писах днес сигурно и все забравям Blush - чесито прохождане на Ицето!  Hug

# 81
Отварям бара да се почерпите за наше здраве! Grinning

Честити ходещи крачета на Ицето!

velmar радвам се че Дари е по-добре.

# 82
Момичета, влизам само да се похваля, че днес моята по-малка сестра успешно е взела в един ден и двата си държавни изпита /писмен и устен/ за специалност. Четенето и многогодишните усилия дадоха резултат и от днес е вече не само "доктор по медицина", а е пълноправен "специалист по офталмология". Да й е честита специалността, почерпете се за нейно здраве   party023 cheers Wine Glass /не го научих това с хубавите картинки и туй то/
Отивам да си видя семейството, пък и Деница трябва да заспива вече.
До утре Hug

# 83
Малиии че много писане!
Честити годишнини на
eli_ym и Kaili      bouquet Честит рожден ден на   didka25    bouquet Честит изпит на систъра на   albena_vlady !   bouquet Много повод за почерпки много нещо! Mr. Green

Уф,дано горкото Дари се оправи, че голям тормоз е всичко това.
Ние сме със син фар... Дани се преби с камиона си.
Уф ставам че имам помощник на клавиатурата.

# 84
  • В ЛЮтеницата
Честит Рожден Ден на Didka25! Бъди здрава и мнооооого щастлива!

Честити поводи и на другите празнуващи!!! И нека всички дни да са ви празници!

Velmar, дано Дари да се оправи бързо. Първата нощ винаги е най-страшна за мама и най-трудна за детето - поне от мой опит. След това детето посвиква с неразположението и е по-спокойно. (за температурата от свещичките съм най-доволна - най-бързо действат, а и не се налага киселото дете да го тормозиш с лекарство)

# 85
Честит Рожден Ден на didka25!

Честити годишнини на eli_ym и Kaili! Бъдете мноооого много влюбени и се обичкайте вечно и наздраве!

Честито на специалистката по офталмология! 
bouquet

Velmar, браво на Дари! HugДано се справите бързо и с разтройството. Peace
Дано!  Praynig

# 86
Така- Дари спи , аз мързелувам и 4акам мъжо да  се прибере Crazy Сега да докладвам-днес си имам по4ти старото Дари Hug.Смее се, зака4а се, дивее..абе- същата лудетина( само с малко по-забавени темпове Wink).Все още е леко отпаднала, но не ми е вдигала температура от сутринта Praynig.Разстройството и то сякаш намалява( в сравненеи- в4ера за 30 мин - 4 пъти #Crazy).Надявам се нещата  съвсем да се  нормализират  скоро. Следобед  й направих  оризов грис с пе4ена ябълка и бисквити-хапна, макар и не много,тази ве4ер  пи и малко от ле4ебното мляко( макар и с лъжи4ка).Следобед излизахме на разходка в парка в това хубаво време и тма също беше бодра.Е-придрема по никое време приве4ер, но - не е време да мисля за режими- още й е отпаднало.Надявам се утре да е още по-добре Praynig
Още веднъж- благодаря ви за подкрепата и съветите  bouquet
Сега отивам да си взема един душ и мисля да си лягам, 4е  съм наистина уморена   TiredДо утре..

# 87
Пак съм аз GrinningСамо да ви кажа какъв детски спомен ме обхвана. Нали мъжо го няма, та аз се мотам и уж  разтребвам из къщи.И - в еидн шкаф попадма на 4аени бискиткииииии.Та- до сега си ги мажа с маслко и сладко и си ги слепвам, като внимавам да не изпадне пълнежа от дупката Joy
Ох, лягам си ве4е, 4е после  няма на кой да се сърдя 4е не съм си  доспала Blush

# 88
  • гр.Добрич
Още малко и ще изтърва влака с честитките. Laughing

Честит рожден ден на Дидка25

Честита годишнина на Каили и Ели

Честито и на офталмоложката.

Велмар, хубаво е че Дари се е пооправила, много е гадно да гледаш как се мъчи детенцето ти, а ти не можеш нищо да направиш.

Момичета, Ивчо от известно време не иска нищо да яде. Само като види лъжицата и започва да си търка очите и да реве. Въобще не мога да го нахраня и стои по цял ден гладен. Само мъжа ми ако е в къщи успява да го накара да хапне и то с по-рязък тон. Вечер и пи млякото без проблем. Иначе с нищо не е по-различен от преди, но това ядене Sad Има ли и други деца с такъв пробелм?

Лека нощ на всички.

# 89
  • гр.София
 Велмар,спокойна нощ ви пожелавам Hug

Честит рожден ден,Дидка25!Здраве,любов и сбъднати желания!
 Честити годишнини,Ели и Кайли!
 Честито и на новоизпечената офталмоложка!

Нана,докъде я докарахте с градежа?

Марулка,сетих се-на снимките нещо ми направи впечатление-обичките на Стефани. Безпроблемно ли си ги носи и понася?

Общи условия

Активация на акаунт