Шока от падането мина - сега сме с леко подута уста и протъркана брадичка - ама нищо ни, ОБАААЧЕ сме с температура.
Вчера я мерих 39.1..дадохме нурофенче, спадна, и сутринта след сън с 38..пак нурофен, пак спадна. Интересното е че няма други признаци като кашляне, кихане, сополки, повръщане или разстройство - не...Весел е, има апетит, абе ако не го пипнеш - ще кажеш здраво дете.
Миналата седмица ни сложиха МПР ваксината, четох в нета че може да се вдигне Т след 7-20 ден и да се появят обривчета - е, мами я кажете имало ли е някое детенце Т след тази ваксина и ако да - колко дни и колко висока беше?
Като я слагахме питах нашата педка какво да очаквам от ваксината - тя ми каза да не и се плаша, не била страшна...аз я попитах за обривите , тя ме прекъсна и ми каза че били в тооооолкова редки случаи че да не ги мисля...та реших да питам вас...вместо да и се обаждам на нея...
Лек ден, после ще чета назад че сега други мисли ме терзаят. Чао за сега - до после!!!
.
.
И ние ядем вече рядко сухари, само в попарата. Иначе като Найата хапваме по филия и половина за закуска, толкова към обяда и понякога и за вечеря. Само дето аз му давам предимно пълнозърнест черен хляб, който е много полезен, в БГ няма такъв истински за съжаление. Има един в Кауфланд за смешните 7 лева, кой ще даде толкова пари за хляб
И той не е истински 
.И така- половин 4ас. Чудех се какво да я правя. Блъска ме, дере ме , удря ме.....и вси4кото това придружено с рев.Заспа по едно време и спа около час.Пак се събуди с писък и хлен4ене, до одеве съм я разнасяла на ръце
с молби да хапне нещо( не е яла от 7 сутринта
, но хи4 д ане иска.... 

А и щом иска да яде когато вие ядете, давай му смело.
По-добре така, а й щом сестричката ти ти помага.
! 
.... или да взема да пробвам
така че сега накратко.