АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 498
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от нас.
Шока от падането мина - сега сме с леко подута уста и протъркана брадичка - ама нищо ни, ОБАААЧЕ сме с температура.
Вчера я мерих 39.1..дадохме нурофенче, спадна, и сутринта след сън с 38..пак нурофен, пак спадна. Интересното е че няма други признаци като кашляне, кихане, сополки, повръщане или разстройство - не...Весел е, има апетит, абе ако не го пипнеш - ще кажеш здраво дете.
Миналата седмица ни сложиха МПР ваксината, четох в нета че може да се вдигне Т след 7-20 ден и да се появят обривчета - е, мами я кажете имало ли е някое детенце Т след тази ваксина и ако да - колко дни и колко висока беше?
Като я слагахме питах нашата педка какво да очаквам от ваксината  - тя ми каза да не и се плаша, не била страшна...аз я попитах за обривите , тя ме прекъсна и ми каза че били в тооооолкова редки случаи че да не ги мисля...та реших да питам вас...вместо да и се обаждам на нея...
Лек ден, после ще чета назад че сега други мисли ме терзаят. Чао за сега - до после!!!

# 106
Здравейте!Всички забелязаха,че не съм от списъка на активно пишещите,а от редовно четящите Hug.
Радвам се за проходилите ни дечица и за християнката Шушелия Simple Smile.
И ние вървим вече,но ще изчакам малко с прощъпулника.Снежина за 7 дни е при майка ми/да й се порадва жената/,а аз на спокойствие да свърша доста насъбрала се работа.То още не съм я започнала,а само се въртя и ям какво ли не.Със зъбите съм зле,че ще тръгвам да ги оправям от понеделник/все меля бисквити/.
Аз не мога да се оплача от помощ-винаги я имам,и от свекърите,и от майка ми.Често вземат Снежина да я погледат,за да посвърша нещо и да си почина от халата.Разбира се,че ми е мъчно винаги и еднакво,но щом я искат,решихме да не им отказваме.Детето ми яде много и всичко.Отдавна не знае какво е зел.пюре или каша на прах.Само следобяд си хапва бурканче млечна каша с мезе/кашкавал,сирене,луканка,кебапче/.Яде поне 5 пъти месо и 2 пъти риба в седмицата/,бисквити,солети през деня,ябълка,грозде,круша.Като ядем,тя е на масата,готова да яде пак.Даже вече закусва и сандвичи,принцеси,макарони,бутербанички.Преди два вечера сама с вилица си набоде 2-3 хапки от тортата на баща й.Та,много е ящна,добре ,че не се спира за миг,иначе щеше да е ходеща топка.
Болните по-малко да се мъчат и бързо да се оправят. 

# 107
  • гр.Добрич
Tony_M, и ние бихме шаркената ваксина, преди 2 дена. Доки каза че е добра и няма странични реакции. Много рядко му се случвало - примерно за 6г. само едно дете с обрич и даже от ХЕИто много се чудели.

# 108
  • гр.София
 И на мен лекарката изрично ми каза онзи ден,че ваксината се понася много леко!

# 109
На нас даже ни я биха със сополи!

# 110
Хубаво ме успокоихте за ваксината, че от 2/30 сме на лекар да ни я бият!
Нана, така като описваш, се вписваме идеално като грамажи! Нани яде от големите чинии супата и второто, така че мисля че е толкова Joy И ние ядем вече рядко сухари, само в попарата. Иначе като Найата хапваме по филия и половина за закуска, толкова към обяда и понякога и за вечеря. Само дето аз му давам предимно пълнозърнест черен хляб, който е много полезен, в БГ няма такъв истински за съжаление. Има един в Кауфланд за смешните 7 лева, кой ще даде толкова пари за хляб Thinking И той не е истински Naughty
Към това и ние ядем към 150 грама кисело мляко, по една ябълка, един банан и една праскова на ден, плюс бискитките, солетите и другите сухоежбини. Плюс каквото докопа от масата - сирене, кашкавал, малко вурстче, домат, краставица...
ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ ВЕЧЕ ОФИЦИЯЛНО, ЧЕ МОЯТ ХУБОСТНИК ХОДИ (НЕ ПРОХОДИ) Joy
Ама каквото ми е слонче, тоест доста тежичък, още го придържам чат/пат, че пада много лошо.

# 111
Здравейте от ново. Ей, тъкмо се зарадвах 4е на Дари й се разминаха болестите, и нещо се разкиселя.Нмяа темепратура, нито някакви други признаци- просто мрънка. Сутринта излизахме на разходка и беше много ведра, ти4а , игра си....На обед не иска да яде- реших 4е й се спи, но запо4на едно крещене #Crazy.И така- половин 4ас. Чудех се какво да я правя. Блъска ме, дере ме , удря ме.....и вси4кото това придружено с рев.Заспа по едно време и спа  около час.Пак се събуди с писък и хлен4ене, до одеве съм я разнасяла на ръце ooooh! с молби да хапне нещо( не е яла от 7 сутринта Shocked).Ама то верно 4е й предлагам разни бълво4и Sick, но хи4 д ане иска.... Thinking.Сега си мисля 4е може да е някой зъб, ама като не дава да видя.....мога само да гадая.Сега отново я сложих да спи, след като  й набутах 6 лъжи4ки диети4на каша.Леле- ще полудея.ей сега разбирам мамите със злояди деца.Аз обикновено не мога д ай насмогна на темповете с лъжи4ката, а сега се правя на маймуна и граня вси4ки игра4ки под ред, та  дано се излъже и тя покрай играта Tired
Душе, честито ходене на Начето Grinning
Ади, да се оправяш бързо Hug

# 112
Albena_vlady, честито за изпита на сестра ти и успешна кариера!
Spinki, Вики пък е друг чешит, не иска нищо сладко, с изключение на някои плодове.Ако е манджа, супа, попара, нещо соленичко си хапва с удоволствие, но плодови пюрета, кремчета, каши не иска.В чудо съм се видяла какво да й давам да хапва в междинните хранения сутрин и следобяд.
Има ли някаква любима храна Ивчо или всичко отказва?Пробвай да му даваш нещо което харесва или както правеше Mmilena - давай му да се храни сам с ръчичка.Може пък така да хапва. PeaceА и щом иска да яде когато вие ядете, давай му смело. Simple Smile
Val_stef, може сега да ти е тежко на моменти, ама пък никой не ти се бърка.И после няма да чуваш приказки, че добре че са били те да ти отгледат детето... CloseПо-добре така, а й щом сестричката ти ти помага. PeaceНе се ядосвай! Hug
Vst_80, май наистина си говорим на различни езици понякога с родителите ни.Имам чувството, че някои неща просто не искат да ги разберат.Надявам се, че ще се разреши проблема. Peace
Bubcheto15, горе главата, не се отчайвай.Нещата ще се наредят! Simple Smile
Adrianska, бързо да оздравяваш! Crossing Arms Grinning

# 113
Хей, здравейте, благодаря ви за отговорите. Явно педката ми не е толкова лоша Simple Smile)) щом и вашите са казали че ваксината се понася лесно...Ами незнам..надявам се Т да е от нея...видимо няма от какво друго да е...е, вярно и зъбчета ни се виждат че са наболи...но Т от 39 градуса едва ли е от зъб. Ми ще се наблюдаваме, дано да мине. Сега в момента няма Т и е весел...но незнам към 17ч. как ще сме, тя Т тогава е най-висока. Стискайте палци да сме ОК.
Леееееле, ама какви са тези ящни деца- БРАВО!!! Ние сме от тези по- безапетитните...но кроасааааааааан обожаваме, та като не си хапнем добре си купуваме и по един 7 DAYS MAX крем брюле...и закърпваме положението Simple Smile))

# 114
  • софия
ДУШЕ,ЧЕСТИТО ХОДЕЩО МОМЧЕНЦЕ  Heart Eyes!

# 115
  • Sofia
Само запис, че от командировки и работа не ми остава време!

# 116
Честити ходещи крачета на Начето  animal037
Отдавна се каня да ви питам, и най-вече мамите с повече опит
- кога се махат шишетата и бибите???
Чудя се дали не е време поне за бибата, но пък шишето няма как, защото пием мляко. Но ако остане шишето, дали няма да се сеща за бибата  newsm78 .... или да взема да пробвам

# 117
Писах, писах и всичко изчезна... #Cussing out така че сега накратко.

Честито прохождане на Христо и Начко!

Бубче, и това ще мине - нали знаеш, че след всеки тежък период следва нещо мноогггооо хубаво. Peace Hug
velmar , радвам се, че Дари е добре. Peace

Хайде сега да се похваля - имаме горен зъб, но лошата новина е,че още 3 горни и 2 долни са набъбнали..значи туй била причината за зверските ревове през последния месец. Вчера обаче му взех Дентокинд и незнам дали от него или от пробилия зъб, но се събуди само 1 път и то за млекце. bowuu
Утре нашият белгиец пристига, а в петък отиваме до Търново. Решихме да оставим Гого за 2 дни, но още се колебая - хем ми се иска да си поспя малко, хем искам да си е с нас...ама какво да ви обяснявам, познато ви е... Laughing

# 118
  • София
Бубче, и това ще мине - нали знаеш, че след всеки тежък период следва нещо мноогггооо хубаво. Peace Hug
Анди,от твоята уста - в Божиите уши,мила,че просто съм на границата на тотален нервен срив Cry Cry Cry

# 119
  • София
Честито прохождане и на Начко! Hug
Анди,от твоята уста - в Божиите уши,мила,че просто съм на границата на тотален нервен срив Cry Cry Cry
Бубче, не се предавай нали си Лъвица!  Heart Eyes Hug И аз съм на ръба почти, само се радвам и съм благодарна, че поне сме живи и здрави за сега!  Praynig
Анди, честито ви зъбче! Ивчо колко Дентинокс е изял... ooooh! , вие сте добре, щом чак сега го почвате. Peace
Сигурно и при Дари е от зъбки.  Rolling Eyes Велмар, а видяха ли й ушичките? Rolling Eyes
Дано и Жорко се оправи бързо! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт