АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 490
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.София
 Това за дюлята и кашлицата и аз съм го чувала Peace
Елвинг,явно сме много на брой в дупката.
Бамбуча,аватарът ти ми действа разведряващо!
  Hug Hug на всички.

# 241
Да явно е кофти период за повечето от нас и се надявам да отмине по бързо  Confused
Много кофти новина ,милото детенце....

Валка благодаря ти !  bouquet Надявам се антибиотика да подейства  Hug

Аз пък не знаех за дюлята,благодаря ,бамбуча мерси и от мен за линка Peace

Нашия кътник почти проряза,голяма мъка е  ooooh!,но сега и другия се наду,а гледам че и отгоре напират..

# 242
Bamboocha ГОЛЯЯМО БЛАГОДАРЯ за инфото за афтите и за линка. Ще потърся сладко, ако не, на улица близо до нас има черници - така че ако няма готово, ще накарам майка ми да направи (освен ако не им е минал сезона, за което съм почти сигурна). Ама нищо де, едва ли ще имаме само сега афти.
МамаМарго - стискам палци да излизат по-бързо тези зъби..щото знам какво е!  ooooh!

# 243
  • София
Такаааааа...айде и ние в кюпа на сополивите. Казвайте девойки тоз Виброцил колко пъти и по колко капки в ноздрите, че ми заприлича на цигане Вождът на червенокожите hahaha

# 244
MamaMargo, излъгах  Embarassed спала съм в русенски хотел  Laughing Сватбата беше в Ана Палас и единя сватбен подарък беше нощувка в единя младоженческия апартамент на хотела ... Много хубаво беше  Laughing, пък що така забравих не зная   ooooh!

# 245
  • варненка от София
Привет и от нас.

Бройте и мен в кюпа на нервните, подтиснатите и изобщо без настроение Tired. Последните дни само ви чета, веднъж писах, писах smile3523 и го изтрих без да искам и не повторих. Идва есен, после зима и това ме скапва, не обичам зимата. Единственото, което ме радва е, че идва пък Коледа smile3536 santa2.
Оказа се, че съм си затрила портмонето Weary, без пари вътре за щастие, но пък с дебитната ми карта, та ходих да си подавам молба за нова карта.
Шушел е порядъчно нервна и тя, всеки момент очаквам да се сдобием и с два долни зъба, че да чукнем 4-ката. Хората кътници изкарват, ние още се радваме на първите долни резци  Mr. Green Станала е неописуема лигла и залепена за мен като с лепило, никой друг не признава, освен  mamma

В петък вдигаме гълъбите за София и това малко ме разведрява travel. Ще поостанем поне една седмица там и се надявам да имам време за всички дружки, близки и познати. А в неделя сме пак сватбари  newsm19

Марги, на мен също ми тежи, че не мога да посещавам често гроба на майка, но сега като отидем в Софи, задължително ще го посетим.

Дани, честита придобивка, наистина и аз веднага се сетих, че зад Халите е Синагогата. А относно посещението в Пирогов, стискам палци  fingerscrossedда мине леко и за дълго време да забравиш белите престилки и болниците. Най-скорошна среща с доктори ти пожелавам свързано с второ бебче preggo, за друго не!

Валка и на теб ти желая бързо оправяне да се излекуваш бързо, бързо.

Нана на Виброцила си пише, по 1 капка във всяка ноздра, но от нашата докторка зная, че каквито и да е капки не бива да се дават повече от 7 дена, защото след това просто не действат, организмът става резистентен към тях.

Спирам, че не помня всичко, което се разискваше.

Отивам да прахосмуча. newsm79

# 246
  • у дома
опппа привет-мривет  Hug
ние се прибрахме най-сетне след 5 дни отпуска  Party
с татито успяхме да си отпочинем, макар да ни беше много мъчно без Ния  Sad но пък тя си е изкарала страхотно с баба и дядо на вилата и е била много послушна  Laughing
бяхме в Рила и открихме страхотно местенце, на супер цени  Laughing катерихме се и до Мальовица, но само до хижата, че нещо нямах сили за повече, правихме си цър-пър на бели искър, спахме и т.н.  Mr. Green прибрахме се ден по-рано да изчистим и оправим къщата, вчера ходихме на кино и след това не издържахме повече и вечерта отидохме при диването  Laughing а бабата ни беше предупредила, че преди неделя не иска да ни вижда очите  Laughing
успях отгоре-отгоре да прочета, за подсечено и зачервено дупе съм казвала, че правя промивки с лайка и смрадлика без никакви кремчета и за два-три дни отшумяват  Peace определено, ако имате възможност оставете децата на някой за 2-3 дни и си отпочинете, действа релаксиращо, макар и аз лично нощно време се будех по 100 пъти  Mr. Green Andy и nana ние с Ния в петък ще бъдем на терминал 2  Joy dani стискам палци при теб всичко да е наред най-сетне  Peace дано апартамента е на по-закътано място, че баш център не е най-добрия вариант  Mr. Green

утре ще се включа по адекватно, че сега ще къпем и храним диването  Grinning лека вечер   bouquet

# 247
  • гр.София
 Блу,на много хубаво място сте били,ще чакам Клик и Цък.
 Марулка,ние сме само с 6 зъба.
 Спрях сополите на София с немско мазило(м/у 4 и 5лв е) NISITA. Има го и на капки. Специално за малки деца и кърмачета е. (Само го споделям,не ви карам да се самолекувате)

# 248
  • варненка от София
Блу,на много хубаво място сте били,ще чакам Клик и Цък.
 Марулка,ние сме само с 6 зъба.
 Спрях сополите на София с немско мазило(м/у 4 и 5лв е) NISITA. Има го и на капки. Специално за малки деца и кърмачета е. (Само го споделям,не ви карам да се самолекувате)

Сега потвърждавам, че долното зъбче е пробило и вече се тупаме в гърдите с 3 броя зъби! Mr. Green

А забравих да ти отговоря на питането относно обеците. Значи самото пробиване беше огласено от кански рев и вдигнахме болницата на ура, защото я водихме в детска хирургия, там баш хирурга й проби ушите с игла, като преди това намаза ушетата с упойка, но фактът, че беше хваната на тясно да не мърда я караше да врещи и крещи. Опасявах се, че ще ги дърпа после, но след рева, тя не даваше вид, че се е случило нещо. Държеше се така сякаш цял живот е била с обеци и изобщо не ги пипа и дърпа. Не съжалявам, че пробихме ушите й, познавайки себе си не мисля, че ще ми се сърди. Една лъвица не се оставя без да се накипри, поне на младини бях такава.

А за Низитато, аз лично не съм доволна. Ползвали сме кремчето и нито на мен, нито на детето помогна.

# 249
  • В ЛЮтеницата
Здравейте и от нас с Лора - т.е. тя спи, а аз релаксирам, че и аз съм яхнала метлата...
Всъщност Лора се поочовечва малко - тези зъби са много гадно нещо... Та се замислих - VST нали каза, че са над 13 - да не би на другото Лори и кучешките да са се показали  Thinking? Че аз и тях ги очаквам след някой месец със страх...
Низита-та капки не са ли морска вода? И аз не съм доволна от тях - Стеримар-а по-добре се справя при Лора. Но мазилото не съм го ползвала и ще го имам предвид за следващата хрема!!
Аз пак по акливата тема - и Лора го прави по 3-4-5 пъти на ден и то изобщо не е рядко, ама то толкоз пощеливо дете не сте виждали - всичко яде - даже днес рева, за да ръфа една зелена сурова чушка... Имам чувството, че е вечно гладна, а хич не яде по малко... Засега още няма 11 кг, та съм спокойна, че поне не и се лепи - нали ще е мацка...
И аз свалих детските филмчета, ама Лора ги гледа по веднъж и вече не е интересно - вашите деца наистина ли се заглеждат за дълго? Вече си мисля, че това малкото е с липса на концентрация, ама не знам за то ли е за доктор или майка му е луда  Mr. Green
Адрианска - радвам се че вече си добре, че с двама е много трудно, но внимавай със Сашко и сополите, че те зъбите са виновни - спада имунната система и децата са податливи на всякакви болести, а Лора от една хрема до антибиотик стигна... Ама ти си печена - не си ли забоцкала някое гобленче вече  Twisted Evil?

# 250
С последни  сили  си доработвам последните минутки  и ....от утре по4ивкааааааааа Hug
Пепър, и Дари  изполвз филм4етата за фон на остааналите й лудории. МИнавайки покрай ТВ-то понякога хвърля някой поглед, е- заглежда се , но е за броени минути.
За зъбите- 20 са  Peace Ние сме  си на 6 броя.Хич и не бързам с останалите Crazy
Уте  и баща ми идва в София като "ударна бригада" до довърши оп ремонта това, коеот ние мотаме от месец... Blush, а свеки ще си ходи по нкое време.Абе- с две думи- ще бъда комисия по посрещане и изпращане Crazy Ще трябва да ходя до яслата да видя докога ще ста4куват и наистина ли ни пазят мястото 4е ина4е ще има #2gunfire .За "отмора" ще  4егъртам наклепаните фуги в новата баня и ..така.Веселба се о4ертава Joy
Хайде, спирам- утре пак Simple Smile Лека и спокойна нощ от мен.( И утре някой да е сервирал кафенцето Wink)

# 251
  • В ЛЮтеницата
Velmar, 20 са зъбите ама до 24 месец растат ... От 13-17 зъб растат през 15-18 месец или поне така пише в книжката на Панадол... Елионка да каже колко има нейната зъбатка  Wink - тя е най-напред с бройката...

# 252
Здравейте и от мен!

Днес искам да ви похваля нашето тати - изненада ни супер приятно като е изчистил къщата, докато ние с Лори си мързелувахме и се излежавахме. Направи ни закуска, а следобяд ни изведе на разходка /по магазините защото валеше/ - е, много ни е станал добричък и СТРАШНО МНОГО СИ ГО ОБИЧКАМЕ  Heart Eyes.
Аз пък до сега се мъчих с гадната баня -е това да я мия страшно го мразя, ама поне това можеше да свърша днес  Embarassed - не ми се мисли какво ще правя както сме го замислили и ние да имаме нов дом и то с три такива помещения  Rolling Eyes

И аз пуснах тази вечер филмчетата, които сте дали на Лори - тя много им се смя и танцува, абе въобще забавлява се. До сега не й бях пускала да гледа такива неща, просто защото нямаме нужда от допълнителни забавления - тя си играе прекрасно сама на пода или най-новото и любимо й в момента е да обикаля леглото си като муха без глава Crazy, може да изкара с часове така  Laughing

За зъбките аз не съм много сигурна за бройката им, защото тя въобщене ми дава да погледна в устата й - та затова Pepper нямам идея, кои зъбки е изкарала. Тази вечер най-накрая й измихме и ние зъбките - голяма веселба падна, но това дете през цялтото време ми използваше пръста за чесалка и пак не успях да видя нищо  Close Ето тази статия се вижда горе долу как растат зъбките на нашите слънчица
http://www.biberonbg.com/info/niknenezabki.htm

marulka_s много неприятна случка с протмонето  Sad. А няма страшно, няма да остане Шушата без зъбки - и Лори до преди няколко месеца нямаше пукнат зъб в устата, пък сега растат като зъбки. Пожелавам ви да ги изкарвате лесно и безпроблемно като нас - ние почти не сме ги усетили  Whistling

blueeye® радвам се, че сте си починали - и аз бих се зарадвала да видя малко цък и клик  Laughing

nana77 дано Калоянчо се оправи бързо  Hug

Ами, спирам, че не помня още какво обсъждахте  Embarassed, пък и както винаги прекалих  Close

# 253
Здравейте,
изкарахме един страхотен уикенд с тати и малчо, излизахме и с приятели, изобщо супер беше!
Чакам мама да дойде на гости другата неделя, само една седмичка са й дали отпуска, но пък нали една седмица беше почивка, докато бяхме в София. А после към края на октомври идват пак свекитата, че водя свекър ми тук на един лекар по белодробни заболявания заради хроничния му бронхит.
Мамо Марго, дано успееш да стигнеш до Русе  Praynig Аз много съжалявам, че за 5те дни в София не успях да се освободя и да дам на някой малчо, за да отида при татко. Но всеки ден го споменавам в мислите ми, всеки ден споделям нещо с него, той ми е простил всичко, сигурна съм!
Дани, честито ви жилище - превърнете го във вашия уютен дом! И както отбеляза Блан, тъкмо и мошето му е близо Синагогата  Joy
Моят Начи също пълни толкова често, 3/4 пъти, памперса. Нямал е никога разстройство или запек, дано остане така  Praynig
И ние сме със запушено носле, в резултат на което направих млечна стачка, защото малкият не може качествено да суче. Адски болки и Т, но се поддържам с Ефералган. Малкият тази вечер направи 38 Т, вероятно от ваксинацията, защото няма други сиптоми. Засега го наблюдавам, ще видим утре как ще е, дано е отминала!
Дайте, моля ви линкове за тези и всякакви филмчета, че моят Начи ги обожава, ама всеки ден му пробутвам все едно и също за бейби Ноа Joy
Блу, добре дошла, много хубаво, че сте си починали с бат Пеп! Аз пък най-сетне качих снимки от морето ни, скромничо на брой Grinning
Лека и спокойна нощ на всички, най-вече на ВСТ, с която се засичаме всяка вечер тук  Joy
И момичета, не се нервете, всичко отминава и идва наново...

# 254
  • София
Добро утро, макар че няма да е добро. Ние сега ставаме, което е сигурен признак, че детето ми е болно. Освен разбира се сополите и кашлицата, която вече се появи. Снощи купих Виброцил и му сложихме та успя да заспи. Сега се събуди вече с кашлица и доста се дави от сополите.
Следобяд ще го водя на лекар.
Добре поне, че няма температура.

Общи условия

Активация на акаунт