Елвинг,явно сме много на брой в дупката.
Бамбуча,аватарът ти ми действа разведряващо!
на всички.
Надявам се антибиотика да подейства 

,но сега и другия се наду,а гледам че и отгоре напират..
. Последните дни само ви чета, веднъж писах, писах
и го изтрих без да искам и не повторих. Идва есен, после зима и това ме скапва, не обичам зимата. Единственото, което ме радва е, че идва пък Коледа
.
, без пари вътре за щастие, но пък с дебитната ми карта, та ходих да си подавам молба за нова карта.
. Ще поостанем поне една седмица там и се надявам да имам време за всички дружки, близки и познати. А в неделя сме пак сватбари 
да мине леко и за дълго време да забравиш белите престилки и болниците. Най-скорошна среща с доктори ти пожелавам свързано с второ бебче
, за друго не!

но пък тя си е изкарала страхотно с баба и дядо на вилата и е била много послушна
определено, ако имате възможност оставете децата на някой за 2-3 дни и си отпочинете, действа релаксиращо, макар и аз лично нощно време се будех по 100 пъти
dani стискам палци при теб всичко да е наред най-сетне
дано апартамента е на по-закътано място, че баш център не е най-добрия вариант
лека вечер
? Че аз и тях ги очаквам след някой месец със страх...
Ние сме си на 6 броя.Хич и не бързам с останалите 
, а свеки ще си ходи по нкое време.Абе- с две думи- ще бъда комисия по посрещане и изпращане
Ще трябва да ходя до яслата да видя докога ще ста4куват и наистина ли ни пазят мястото 4е ина4е ще има
.За "отмора" ще 4егъртам наклепаните фуги в новата баня и ..така.Веселба се о4ертава 
Лека и спокойна нощ от мен.( И утре някой да е сервирал кафенцето
)
.
, може да изкара с часове така
Ето тази статия се вижда горе долу как растат зъбките на нашите слънчица
. А няма страшно, няма да остане Шушата без зъбки - и Лори до преди няколко месеца нямаше пукнат зъб в устата, пък сега растат като зъбки. Пожелавам ви да ги изкарвате лесно и безпроблемно като нас - ние почти не сме ги усетили 

Аз много съжалявам, че за 5те дни в София не успях да се освободя и да дам на някой малчо, за да отида при татко. Но всеки ден го споменавам в мислите ми, всеки ден споделям нещо с него, той ми е простил всичко, сигурна съм!