НОЕМВРИйките надминахме стотина и все по-сплотена става нашата дружина

• 10 618
  • 314
  •   1
Отговори
# 240
Мислех за варианти да раждам в друг град,ама моите хора все с еоптват да ме убедят,че жени раждат и тука и то безпроблемно,пък аз много съм се вманиачавала с тоя интернет-и като почнат да ми говорят така се съгласявам с тях,кво да прая,почвам да се чувствам лигла,ами аз съм казала,че оставям нещата в ръцете не Господ и това е,в крайна сметак може би аз като чета тука и сраявнявам е грешка,вс епак Сф си е София,пък ние сме провинция,и тука се раждат деца всеки ден верно,а и болницата ни като за такъв град е голяма и уж сравнително хубава...ще видим Rolling Eyesпък и вие дружно ще ми стискате палци,нали? Praynig в крайан сметкас те другото ми семейство и ви обичам всички тука! Hug

# 241
Здравейте,

абе Сладур ти откъде беше? Не мога да повярвам що за лекари..и при теб и при Галакси...ужас...а това за семейството, че не те подкрепя...не го разбирам-те първи трябва да ти предложат да родиш в друг град!!!

възмутена съм!
аз ..със свещички също-кво ти изписа твоя? аз съм на Канастен Гино-3 са общо.
Цеце-душата-недей така - всичко ще е наред!!! сигурна съм в тебе!

# 242
Сладурка, струва ми се, че аз мога да водя по-смислени консултации от твоя лекар. Според мен непременно отиди поне на един преглед при добър специалист в друг град. Обясни на мъжа си за какво става въпрос. Нека да имаш поне още едно мнение, а пък ако решиш раждай си във вашата болница. Ако и другият лекар ти каже същите неща, вероятно ще си по-спокойна. Разпечатай си какви изследвания ти се полагат по здравна каса и им ги наври в очите - как няма една микробиология да ти пуснат преди раждането ooooh!. Освен това си е твоя работа как искаш да родиш, лекарят може да даде мнение, но не и да ти налага своето  #Cussing out

# 243
  • На тиха улица
Сладурка,

Ти остави го това София си е София.Има един момент и той е - каквото за бременните в София, такова за всички бременни - прегледи, изследвания- говоря за полагащите ти се и тези, които са след оплакване и при симптоми. Помисли си имаш ли възможност да хванеш утре рейса и да посетиш лекар в най-близкия, но по-голям град от вашия- на частно  иди, ама иди. Ти решаваш, какво като е нета, ти да не си лекар, точно от тук ще разбереш кога нещо много куца, защото не си лекар и може да разчиташ само на интуицията си.Ако ти се ражда в друг град- ама няма рода- само ти и мъжа ти вземате решението и то до толкова, че той да те закара и придружи.От там натам ако някой има мнение по твойте си бременски въпроси, които засягат твоя живот и живота на твоето дете- да си гледа работата.

# 244
Много сте прави момичета,ама то аз трябваше сама а се грабна,когато бях по-назаде,сега вче ме е страх с тоя корем да пътувам,а и мног ме боли всичко наистина съвсем без да се превземам трудно се придвижвам в апаратамента даже,а че няма кой д аме придружи е ясно,пложението е..не знам и аз какво,много ви благодаря за съчувствието Hug,въпросния лекар се води най-добрия в града ни,не знам може би рутината при него си казва думата,все пак ме е израждал даже мен,може да епреценил,че няма нужда от допълнителни неща...знам ли...Мими,сега точно като се оплаквам от него няма да припомням от къде съм,че вече и мене го гони паранята,знам ли кой чете форума,друг път ще припомня от къде съм> Моля сепоне с бебче всичко да е ок,че с това изказване миналия път как бебчо била 900гр...а си виждам,че корема ми си расте с дни,даже с часове,по-тжки и болезнени са и движенията,няма как да е само толкова тежкаосвен това се е качила вече м/у ребрата ми буквално.Просто ще молим дружно всичк да сме добре до и по време на раждането,всички мами с контракции и високо кръвно ще удържат още малко,и аз съм сред тях,но ще стискам зъби дето се вика.Благодаря ви още веднъж момичета! В такива моменти на притеснение сте мнго полезни и нужни! Все пак ми е 1-ва бременност,няма как дане се тревожа!

# 245
и всички ли спите сега Shocked

# 246
  • На тиха улица
Сладурка,

Лош навик ми стана между 4 и 6 да съм будна Sad и не ми е забавно, ако и ти тогава будуваш- предлагам среща в чат канала Laughing

Иначе- добро утро  bouquet

# 247
  • София
Добро утро,
Уж поспах снощи, обаче днес ми е едно гадно...повдига ми се от сутринта  Sick, хапнах, обаче пак ми е зле. Дано ми поразмине, че кофти работа така. Днес май ще се отдам на пълна почивка пред телевизора Simple Smile то в това време освен да дреме човек какво друго да прави  newsm78
Имам още малко неща да купувам за бебо, но нещо все отлагам. Най-накрая сигурно таткото ще търчи докато съм в болницата  Simple Smile
Аз пак да ви попитам за кенгуруто, че предния път никой не ми отговори - ще взимате ли такова нещо, някой да знае модел, който е лесен за използване от сам човек.
  bouquet

# 248
  • София
Добро утро! От вкъщи Mr. Green
Вчера се измъкнах от болницата, но с люти закани от докторката. Имам си болезнени контракции, но за щастие разкриетие нямам. След вчерашните обиколки за пустата шапка, като ме сви корема..и с мъжа право в болницата. Трябвало да лежа, да съм 2-3 дена на системи..бла-бла. Добре, че Вита е до нас, че иначе не знам къде ще ходя в спешни случаи. И сега пазя къщата, не мърдам, не вдигам тежко, на диета съм  Mr. Green

Jutoo за кенгурото не отговарям, защото аз съм фенка на слинга. Ушила съм си един, имам и едно кенгуро от 15лв за всеки случай. Около мен много мами бяха доволни от едно на Чико с легнало положение, но и те си ушиха слингове и продадоха кенгурата Grinning Така, че3 съветът ми е да пробваш слинг Peace

Иначе, вчера все пак успях да купя терлички, чорапки и ШАПКА! Grinning Снимала съм ги, сега ще ги кача в албумчето. Бебока вече е с напълно готов тоалет за изписванет Flutter

Имам си и дата за секциото- 1-ви ноември  Grinning Дано не станат изненади, де Wink

# 249
Аз имам кенгуру на Бертони, но не съм го ползвала - Иво се чувстваше много притеснен. Сега също няма да го ползвам, защото ще изнудя мама да ми ушие слинг  Mr. Green МИсля, че са много по-удобни от кенгуру.

Дианче, честита дата Simple Smile

Дес, какво става със сестричката ти?

# 250
  • София
Галакси, миналият път забравих да ти кажа, че съм влюбена в завивките, които си показала на снимките...страхотни са! Сега пак ги видях и се подсетих да споделя Grinning

# 251
Добре, че Вита е до нас, че иначе не знам къде ще ходя в спешни случаи.Имам си и дата за секциото- 1-ви ноември  Grinning Дано не станат изненади, де Wink
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН МАЦКИ.(малко сте писали снощи.)
Хей ама това е чудесно за датата,мале ми то не останало,оххххх как се развълнувах:)))И сегааааааа,аз в събота ще науча за себе си newsm10,а иначе къде до Вита живееш,защото аз също съм в този район,на кръстовището съм със Ситняково и Оборище!Като се върна в Сф да се гледкаме с беб4о ще се видим.Става ли?А сега си почивай.....А аз днес от сутринта ме мъчи една глава,сега уж се опитвам да закуся нещо и да оправя настроението,ама нищо не е подействало.....Хубав ден мами-дебелани
p.s.за завивките и аз съм влюбена, още малко и си ги слагам на себе си да си ги гушкам и да спя...сега от USA можело пак да пращат лелите:)))) Ураааааааа

# 252
Jotoo , аз имам кенгуру от сина ми. Но почти не съм го ползвала. Никак не ми беше удобно. Малкия направо "висваше" вътре и имах чувството , че е ужасно притиснат. И аз размишлявам върху идеята за слинга. Той до колко месеца може да се ползва някой знае ли??

Ох много странно , тази нощ пак не спах почти.  Sad Изтръпват ми ръцете жестоко и това е! Направо ужасно боли ?? От какво може да е това. Случва се само като съм легнала.
   newsm78 Дали нещо не е свързано с оросяването? Притеснявам се вече.

# 253
Добро утро и от мен!
Бреййй че ниска писателна активност от снощи Laughing Къде са всички? newsm78Дано да имат прекрасни други занимания.... Praynig Hug
Аз сега си пия кафето!Днес се събудих с много хубави мисли в главата! Sunglasses Представях си как ще си гушкам малкото човече,как ще спинка до мен на леглото ,а аз ще го наблюдавам.......иииии ми стана едно хубавоооо и мило....аха да се просълзя от умиление newsm03  love001  Май вече ставам много нетърпелива!!!!!!
Jutoo,за кенгурото не мога да помогна.От познатите ми, които са имали знам ,че не са го използвали много..... Thinking Simple Smile
Sladurka,не се тормози и ти сега!Ами каквото е писано,това ще е!Каква ти е гаранцията,че ако си в друг град и в друга болница и при друг лекар всичко ще е наред,аааа????Спокойно!!!!!Всичко ще е наред!!!Освен всичко друго,този човечец е преди всичко лекар!!!
Утре съм на  ЖК и вече не ме свърта в къщи.Искам да ходя по няколко пъти на ден да ми казват какво става,как се развиваме,растем ли правилно... Laughing.ама няма... Crossing Arms
Като се замисля и аз незнам колко см е?Колко точно тежи?А за размери на глева,стомахче и т.н. да не говорим newsm78   Да взема утре да попитам ли? Laughing
Хайде оставям ви за сега.Нека всяка да си помисли за скорошното голямо ГУШКАНЕ,да се усмихне и едно бързо погалване на коремчето!!!! Hug Hug Hug

# 254
  • София
Това за слинга добре, обаче аз съм много зле с шиенето - как да си го ушия този слинг  Embarassed Някъде има ли схема ако си взема плат и занеса на шивачка примерно  newsm78

Diana_T честита ти дата   bouquet и почивай повече.
vasiags да не би като легнеш и бебето да притиска някой нерв и затова да ти изтръпват ръцете  newsm78

И още нещо да питам - за тези, които ще раждат нормално - с епидурална или без ще раждате?

Общи условия

Активация на акаунт