НОЕМВРИйките надминахме стотина и все по-сплотена става нашата дружина

• 10 472
  • 314
  •   1
Отговори
# 285
Еми аз за теб гласувах, ако искаш си кажи, не сме малко...

# 286
  • София
Леле, сега погледнах в темата на октомврийските мами и днес имат още 2 бебенца, а няма обяд.
И при нас скоро ще започне бебевалеж - да видим кой ще е първи  Laughing
Дес, къде си? Как е сестричката ти?

# 287
Диана Т, аз имам едно стъкло на Нук - широко - сега го използвам като шейкър Joy.
Та значи за разбиване плоската част е навътре, а не се кликва, както е направила мамата. И после не се разбива с цялото количество вода, а с половината, така никога не стават бучки или пък по края остатъци.
И аз не съм хранила със шишетата, та не знам, по-натам, живот и зраве ще докладвам, а и нищо не съм взела, просто съм си фен на стъклото.

Хубав ден, сега зачезвам.

# 288
 EmbarassedКристина Чернева Embarassed
Не се чувствайте длъжни да гласувате!Аз наистина се развълнувах,че са ме публикували!!!!Не съм очаквала ама грам.... hahaha hahaha

# 289
 krisi4  и аз гласувах за теб много си чаровна късмет и едно чаровно бебче ти желая

# 290
  • София
brazilkata , абе и аз съм фен на стъклото, ама стерилизатора ми е за МВ. Иначе няма по-добро от стъкленото шише, убедена съм.

Аз пак не разбрах от описанието Embarassed Затваря се шишето с биберона, отгоре капачката и тогава разбиваш? Коя е тази плоска част?

Трябва да избера какви шишета да купя на бебока...тези Би Фрий наистина имат ужасна система от тръбички. Останалите шишета са с едни тънки гърла...ужас. Как се мият не знам. А искам да купя поне едно шише за водичка, чайче.
Малкия е свикнал с Авент и не искам да настава ревност на тази тема..ще иска да пие от шишето на бебока, аз няма да дам и ще стане една...

# 291
 smile3507Добро утро,дебеланки! smile3507
Мноооого съм зле днес-спи ми се и съм невероятен киселоч.
Снощи заспах сладко-сладко и Василчо нещо се размърда в 1,30 и ме събуди /без да иска,разбира се/ и после няма заспиване.После пък сутринта,точно преди той да стане за работа,аз ходих до тоалетна,и той като почна да се оправя да излиза и пак се разсъних.
Сега съм като болен мозък.Добре че днес нямам изобщо какво да правя.Ще се пърцоля цял ден по креватите и така...... smile3507

# 292
Мамита, ние с беб4о смогнахме да се лакираме(кра4етата и ръчичките),не заси4ах за колко време се справихме, но добре 4е не у4аствахме в "Бързи,смели,сръ4ни".....сега ни обзе едно задоволство и се гордеем,прегъвахме се и най-накрая вси4ко завърши с успех.Сега си гледа само ръцете, никакво 4истене и търкане няколко дни, сега ще използвам лакираните си нокти,за да ме глезят мен,а и лакът ми е много скъп, хахаххахаха-хихихихихихи,YES!!!!!!
KRIS4, много сладка си:)
p.s. разбира се сега ми се допишка newsm45, ахххх, абе винаги така правя бе,лакирам се и полсе в WC и разваля цялата картинка:(
 Моме Катерино, кисела,кисела, ама тук във форума ще те оправим. smile3504

# 293
  • Варна
Хей Jutoo сега ти видях възглавницата - моята е абсолютно същата разцветка  Wink

някой трябва да спасява положението и да отваря нова тема

# 294
мамета добро утро и от мен,аз докато си изпия кафето и ви изчета голяма работа значи newsm53
Дианче-честита ти дата!!!! Дано до тогава всичко е ок!!! Все ми е било инетересно какво ли е да си знаеш датата  за раждането? Ми то не останало..
Цеци чакам да се включи да каже как е! А Дес подозирам,че вече си имат бебче в семейството и затова е зачезнала smile3521,дано всичко е ок! Радвам се момичта,че повечето сте ок,поне доколокто може,vasiags-и не мен ми изтръпват и ръце и крака и най-вече се схващат-така,че споко Mr. Green
Момичета с тия шишета и аз ще сепобъркам вече! Я казвайте каква разликата м/у всички и наистина стъклени ли какви ли,че не знам вече...аз вера си харесах пък на Чико и днеска мислех да мина да взема и да ви сепохваля със снимки,ама сега ме замислихте newsm78Стъклени -ок,ама нали по-лесно се чупят? И какво трябва да е гърлото-за какви биби? Иначе и аз съм ешила биба да вземам,само като ги видях и се влюбих,даже няма и да мисля,тя беба ще има нужда и от това! Кенгуру ,ислех преди време да взема бях видяла няколко мами,ама като разбирам какво изпитание е да го сложиш бебо вътре,пък ако и нещо го притиска newsm78 А слинговте определено пък не ми харесват-че то си е наистина шал и надали е по-удобно от кенгуруто.
Аз май не трябваше да пия кафе,ама айде..

# 295
ей сега ще погледна крисич на снимките,още не съм гласувала,а муниеца е май декемврийка,ако не се лъжа

# 296
  • Плевен
Аз пак зачезнах нанякъде,обаче поне свърших молко работа.Вече купих 99% от нещата за болницата за мен и за бебо(а в плевенската болница искат доста неща),най съм доволна от нощничките едни на едни розови сърчица,много мекички,вярно е че са малко бабешки,но пък са свежарски.И безшевни бюстиета си взех и бабешки гащи и успях и на бебо да купя нещата за болницата(тук искат +всичко и комплект дрешки за всеки ден).А и леглото си поръчах и спалния комплект за него.Има още доста неща за купуване,но все пак имам напредък.Имах и неприятни моменти със свеки,но за тях ще се ядосвам друг път.
П.С.за мамите които ще раждат в плевенската болница мога да и кажа няколко нови неща

# 297
  • Хасково
Влизам да ви кажа ЗДРАВЕЙТЕ и да пожелая УСПЕХ на Криси4!!!!  bouquet, гласувах за теб!!!
ДОСКОРО

# 298
  • Хасково
АУУУУУ, ама аз вече съм в 8-то квадратче, малиии колко съм щастлива. Целувки на всички коремчета Heart Eyes

# 299
абе мамета д ане вземат да ни заключат?
Краси,давай снимки на всичко,даже и нощницата Mr. Green
serendipiti  честито ти квадратче!

Общи условия

Активация на акаунт