Бременни чужбински мами - 15

• 15 041
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Оранжево небето
 Hug
и ние си пръцкаме, ама не мирише newsm78

Tsugumi

блазе ти Crazy
и моя може да готви...ако има нещо за микровълновата(ама да не е сготвено и да се топли, че ме пита по 100 за подробностите Mr. Green ) Joy

Jenna

стават по силни и по бързо си изцокват полагаемото... смао дето цица=биберон е по дълготрайно Mr. Green Joy

# 166
Лале, добре дошла и леко бременеене   bouquet

И ние дълго ядем, това 15-20 минути, само за едното предястие ги имаме  Mr. Green

Моят мъж и той с неосъществени амбиции за готвач! Явно е присъщо за италианците  Laughing Според мен, така и повече щеше да печели, то геологията професия ли е  Mr. Green Шегичка  Wink

Наш беб е наддал само 160 г за 2 седмици. Надявам се да е временно явление и сам да си регулира растежа през различните седмици. Пишка над 10 пъти, ака / и мирише  Mr. Green, когато пръцка- също  Laughing/, спинка си, уригва се след хапване. Педито иска да ми добавям АМ, ама аз пък не ща  Crossing Arms Беб го /АМ/ взема като заместител на кърмата, иначе не- явно си хапва добре и е доволен. Няма да му давам АМ, пък да си имам мляко в циците, пък, ааамаха  Crossing Arms
Утре ще купя везна, за да го следя изкъсо  Mr. Green
Иначе, си расте на дължина, но явно отсега се регулира да не стане шишко  hahaha Роди се 3870, изписаха ни 3550, на месец и 4 дни бяхме 4160! Порастнал е с 6 см от раждането досега!

# 167
  • На село (близо до Лондон)
И аз съм още бремена...но не съм писала отдавна. Имам още една седмица на работа и после още 2-3 в къщи да си полежавам сутрин и почивам преди бебко. Ходих на акушерката днес и я питах голямо ли изглежда бебето. Филипко се роди на термина си 3кг, а тя ме изплаши че това бебче е вече около 3кг и за още 3-4 седмици ще стигне 3.500-3.800 Crazy; ще е зор значи избутването  Confused

# 168
GI, три седмици преди термина ми родих, защото тогава още Елеонора тежеше вече около 3,5 кг  Crazy Така че спокойно  Peace

# 169
Lale32, добре дошла и тук!  Hug Аз съвсем не забелязах, че си бременна чужбинска мама  Grinning Предавам ти близнашката щафета в темичката  Heart Eyes

Само и аз да потвърдя, че италианците са страхотни готвачи! И при нас почти само таткото готви  Flutter

Ние упорито се опитваме да готвим, като не стигне времето и няма за ядене, не ям  Crazy
наистина ли с порастването на бебето времето за кърмене намалява??? Кога идва този прекрасен момент?
Аууу, ако е така, още отсега се размечтавам (ний под 1 час на хранене не можем да слезем).

Jenna, яж, че нали пак двама храниш  Simple Smile Килцата не знам кога ще ги сваляме  Thinking Иначе по мое наблюдение засега времето не намалява чак толкова, но поне се увеличават часовете между кърменията и това си е пак нещо  Naughty

Сонита и аз на твое място не бих се притеснявала. Всяко бебе си е различно. Аз понеже наблюдавам две и мога да ти кажа, заедно ядат на еднакви интервали, сменям гърдата при всяко хранене, така че еднакво получават - Джордана видимо дебелее и вече не знам колко ли тежи, а Мариза си остава по-деликатна, расте на дължина, но не е чак толкова тежка. В понеделник сме на консултация и ще ни кажат колко тежим, но по принцип децата, които са на кърма могат и да не наддават много. Щом пишка и ака нормално значи си се храни добре  Simple Smile

Tsugumi, все забравям да ти благодаря за приспивната песничка! Много е готина  Hug

# 170
Небето, за излизане ще ти трябва един оверал/ гащеризон с зашити краченца и ръкавички, а отдолу може да я облечеш нормално. Пуловери не съм обличала на Мая никога. Миналата зима беше топла. Под оверала обикновено беше с чорапогащник , боди с дълъг ръкав. Аз така я държах вкъщи. Като ходихме на разходка я тиках в този вид в едно чувалче за количка от агнешка кожа. Като почна да се поти, махнах горната част на агнешкото чувалче и само на гърба да и топли оставях.Успех!

# 171
 Hug Добрутро  Wink

Kолационе от мен:

Hug

Джена, хапвай си, защото имаш нужда сега много от това. Аз поне не мога да издържам.  Naughty

Като говорим за кърменето, се сетих, че в началото (когато се учех, как става тази работа  Laughing, бях се шашнала тотално и ми се струваше, че никога няма да успея), кърмех само от лявата страна. На дясната така и не можех да я наместя  Sad и там се изцеждах. Вече до помпата не стигам, т.к. всичко се изяжда  Crazy  Мислех си, че така ще я караме, добре, че когато се прибрахме в къщи, от само себе си се получи.

Фата, моля за песничката. Ако намеря някоя друга, ще ти я пусна, засега сме на вълна музикалните играчки  Laughing
Ще си купиш ли соло албума на Дейв?  Wink Sunglasses

# 172
Мисля от понеделник да обиколим детските градини и да си иzбере някоя  newsm78 или пък е малък.... Rolling Eyes
Малък със сигурност не е. И щом му е скучно вкъщи го записвай и не му мисли.
А свекърва ти я зарежи. Той немски няма начин да не научи, ако не сега, то после, по-скоро ти се притеснявай дали ще научи български, а не немски.

# 173
SaraJK ,мерси zа отг. Simple Smile

# 174
Здравеийте момичета.Аз пак да си се запиша в темичката Party.Днес направих тестче, излязоха 2 дебели линии Party Party Laughing...,планирано е,та го чакахме с нетърпение Heart Eyes.Сега дреба не ме оставя да пиша #2gunfire..,като имам време пак ще влизам. Hug

# 175
Меган 79 , Честито !
Лека и безпроблемна бременност .

# 176
  • На село (близо до Лондон)
megan79 честито и лека бременност!  bouquet

# 177
  • NL
Megan-добре дошла отново в темата Hug.Лека бременност ти желая.
Lale32-Честити близначета smile3525.
При нас развитие още няма-прескачам вече терминът с 4 дни.Докато има някакви новини,само ще си ви чета Wink.

# 178
Меган, честито, много се радвам за теб! Много лека бременност ти желая и здраво бебче!

# 179
megan79
 найде и тук леко  бременеене и гушкане на най красивото и здраво бебче Hug Hug Hug

момченце ли искаш? или сте пак за розово щтъркелче Thinking

Milika
 хайде стискаме палци да е скоро събитието Hug

Общи условия

Активация на акаунт