Работна тема писма

• 27 423
  • 467
  •   1
Отговори
# 345
Галка, аз току-що приключих с моето писмо. Сега се заемам с това на Фоксче, както обещах.
Ще пратя само едно копие в общата кутия, че май я задръстих с предишните  Embarassed

# 346
Дефи, благодаря, аз ще взема да поразчистя твоите копия, да има място за другите.

Позволих си да изчистя многократно повтарящите се писма от общата кутия, за да има място за останалите, въпреки, че както виждам, наплива не е голям.

# 347
Само да отчета, че съм изпратила:
1. Моето писмо
2. Двете писма (поотделно) на децата ми
3. Писмото на Фоксче
4. Писмото на Мария (момичето от дома)

Отивам да спя, че сутринта рано съм на работа.
Очаквах повече мами да се включат.  Thinking Дано утре и други изпратят писмата си...  baby_neutral

# 348
Пратих на всичките адреси където бяха дадени в темата адреси,но ми даде мисля три грешни адреси.Аз очички не мога да сложа,че моят компо е много стар вече и съм още на уиндоус 98 заради моята си хомеопатична програма.Извинявам се,че не мога да го направя и ефекта да е по силен.Само нещо неразбрах къде да пусна писмото към тази обща кутия,тоест нашата за да се броим.Това е от мен.Лягам,че моя син пак се опитва да кашля.
Ако трябва още нещо да се прави само ми пишете може и на лични,че почти на нета съм само нощно време.Нали се сещате останалото време на включен компютър сина играе игри и гледа филмчета.
Прегръдки за всички ви и пожелавам на фоскче да се оправи бързо и безпроблемно.
 Hug

# 349
Преброих 11 писма + това на Зойка, която не е пратила копие към нашата кутия - 12 писма.

# 350
Понеже не можах да пратя картичката на повечето места, ще я извадя във фотото и ще я добавя към писмата, които ще пращам препоръчани или както последно решим да са.

# 351
Тези картички не стават за печат, предупреждавам. Нямат нужното качество.

За тази цел, ще трябва да се направят други варианти или ползвайте ваши снимки.

# 352
И аз изпратих писмото на Л. да всички адреси,но получих 10 писма че писмото ми не може да се достави на адреса  Sad Това не ми хареса хич,а и ми пускат някакви прикрипени файлове които не мога да отворя. newsm78

Ще пратя и другото писмо,пък който го получи получи,незнам защо така се стана  Sad

# 353
И аз получих около десетина върнбати писма заради грешни адреси.

НО, МОМИЧЕТА, ЗАПОЧНАХА ДА НИ ОТВАРЯТ ПИСМАТА!!!
Не знам дали ги четат, но се надявам  baby_neutral  Peace

Проверявах във всички пощ.кутии, които вчера сътворих - за мен, за децата, за Мария и за Фокси поотделно. Има хора, които отварят всички писма. Има такива, които са отворили само "детските" (Димитър Стоянов, delegation..., видях, че Душана Здравкова е отворила писмото на Мария, а от МИн.на Правосъдието са отворили писмото на Надя.
Има обаче една персона - Евгения Тодорова, която НЕ ОТВАРЯ писмата  #Cussing out #2gunfire
И тези от salvis office... ги трият.. #2gunfire #2gunfire

Малко по-късно ще пратя отново до адресите, от които са се върнали. Интересното е, че не на всички пощи са се върнали писмата (имам предвид в някои от кутиите има само по 2-3 върнати писма)

Продължаваме!
Призовавам тези, които са съпричастни да сменят аватара си

# 354
Само кажи как и го сменям веднага  Peace

# 355
И тези от salvis office... ги трият.. #2gunfire #2gunfire

Да, и моето са го изтрили без да го четат.
Душана Здравкова, обаче, явно се е опитала да го прочете, защото ми е върнала отговор, че не се чете. Пратих и го отново като аttachment, дано този път да стане. Има още около десетина адреса, които са отворили писмото поне, но дали са го прочели - друг въпрос.

# 356
Ето за това момичета да навием ръкави и да пускаме и другите писма по пощата с обратна разписка,пък нека отидат и те в кръглата папка,все пак ще си дадат сметка че нещо се случва  #Cussing out

# 357
И на мен ми пише, че въпросната Евгения направо го е изхвърлила без да го отваря.
Замисляте ли се върху въпроса, да се запазят някои от тези неща и да се ръчка чрез пресата - това са хората, на които сме гласували доверие, разчитаме, че четат писмата ни, а те без дори да ги отворят ги изхвърлят в кошчето.
Някои писма са ми върнати, някои са отворени.
Ще изпринтвам писмото и минавам на вариант препоръчани писма.

# 358
Ами дайте да решим кога ще пратим препоръчаните писма. Аз си мислех за понеделник.

# 359
Аз утре ще разпечатам текста и ще видя дяли ще успея да го уредя със снимка - леле, ще стана факир на снимкообработването.
Ще го снимам в двайсетина копия и мога веднага да пращам.

Общи условия

Активация на акаунт