Работна тема писма

• 27 397
  • 467
  •   1
Отговори
# 360
Понеделник е добре Peace. Ще има време да разпечатаме писмата, да надпиша пликовете и обратните разписки.

# 361
Аз писмо не мога да напиша защото все още няма какво но да се включа с една информация, която може да е полезна за някои.
Тъй като съм работила към пощите да кажа препоръчани писма не се доставят със закъснение.
Има разлика между препоръчано писмо и писмо с известие за доставка.
Препоръчаното писмо се доставя лично срещу подпис.
Писмо с известие за доставка се доставя лично срещу подпис и подпис на известието което се връща на подателя.
Цената за обикновено писмо е 0,55 лв. За препоръчано + 0,54 лв. за известие с доставка + 0,54 лв.
Ако мога по някакъв начин да помогна с разпращането на писма по ел. поща съм насреща  Hug

# 362
  • на път
Май свърших половината робота, само имам молба  Praynig някой да погледне как изглеждат писмата в общия адрес - да не се окаже, че не се четат (моят адрес е в yahoo).

В общата поща излизат питанки и чуденки.
Направи си поща в abv

Направих нов в Mail.bg, Виж моля как е?

# 363
Коси, аз за това ще избера по-скъпия вариянт, за доставка лично на лицето, на адресите, където имам имена.

Ива - чете се

Аз съм инат - ще направя и в мейл бг поща и пак ще пратя там, където не са отворили.

# 364
Съгласна-в понеделник пускам моите писма. Peace

# 365
И аз имам две отворени и едно върнато с някакви прикачени файлове. Но, най-голям ефект ще има разпространението по пощата. Жалко, че сме толкова малко.

# 366
Току що приключих нова серия изпращания - в пощата на мейл бг има опция - да информира при доставяне и при четене.
Почвам да получавам отговори.
Хартиените писма остават като задължителни при мен.

# 367
  • космополитно
Ако мога по някакъв начин да помогна с разпращането на писма по ел. поща съм насреща  Hug
Задъхано Здравейте! В стрес съм от притискането на времето- и тук и за личните ми неща! ...Днес загърбих всичко и си написах писмото! Креми, добре исках да си го спестя! Пак всичко преживях и много плаках  newsm45и много им се ядосвах на чиновниците,  smile3513 чиновничещи над детските души! Мамка им! smile3508
Коси ти си Човекът!... От, който се нуждая, както и всеки склонен да предложи съдействие! Днес четох тук в галоп и видях постер с насоки на Дар+адреси! Трябва да хуквам да взимам Дъщеря Моя от "гадината" -обещах да съм пува. После и утре ще натискам педала за да компенсирам нещното си отегляне от задачите ми! smile3517
Ще опитам да си избера линк с очи и от там нататък се нуждая от помощ! При време щях да се справя и сама или поне да опитам...
Моля, който ще го приеме като удоволствие да се свърже с мен на лични и да ми каже къде  и как  да предоставя писмото си и кой би поел електронното му разпращане!... Разбрах за идея хартиен, препоръчан вариант! Допада ми-намирам я за по-представителна и категорично откриваща получателя! Пак няма гаранция за прочит на писмото, но да си е на тяхната съвест!... Не мога да откликна за хартиения вариант, поради реалности, които не са свързани с липса на жиелание! След малко и тук или (за да не пълня темата), по-късно на който се свърже с мен ще посоча избран линк с очите на децата ни! Хуквам! Благодаря на който ще поеме щафетата от мен! running

# 368
Малко офф, ама мислите ли че е добра идея да потърсим контакт и с някой репортер, който прави предавания на сериозни теми. Например Венелин Петков от БТВ (който мисля правеше документални филми за войниците ни в Афганистан и подобни репортажи newsm78).

# 369
Не знам моето писмо върши ли работа , аз съм го пратила само на нашия мейл и го постнах, както сте видели вече. В момента ми е много напечено ooooh! и не мога да го разпращам, ако някой може да го използва за каузата, много ще съм му благодарна, но сега наистина не мога да направя повече, съжалявам...

# 370
  • космополитно
Яяяя, тук затихнало!? Така е едни лягат- други най-накрая довличат морна снага до компютъра. Дойде ред да надзъртна тук.

Малко офф, ама мислите ли че е добра идея да потърсим контакт и с някой репортер, който прави предавания на сериозни теми. Например Венелин Петков от БТВ (който мисля правеше документални филми за войниците ни в Афганистан и подобни репортажи newsm78).

И да и НЕзнам(вече). Със сигурност би било добра идея, ако откликне и се ангажира, вземайки нещата близко до сърцето си!
Аз сигнализирах за протеста, филма и темите, породили го медийната му половинка. Нямаше я  там(на протеста), но вярно е и, че аз и пратих инфото буквално от днес за утре!...
Ще се опитам когато е възможно да говоря с нея и да я спечеля за каузата! Знам, че не е безразлична към децата с увреждания, правила е документален филм за деца-аутисти...
 Мен ми пасва идеята това да е Мартин Карбовски (и неговия "Отечествен фронт")!
 Устат е по градивен начин и мисля, че има категорично личен  принос за вкарването на депутата -педофил в затвора...

# 371
Някои сега стигат до компютъра, а други сега свършват работата на него...хайде да не си мерим времето, че ще настане едно наддаване, жална майка... Wink

Писах още миналата седмица на Дарик Радио за координати на Мартин Карбовски. Никой не отговори. Явно темата не е интересна и за тях... newsm78

# 372
Значи ще си го търсим Карбовски без подкрепата на Дарик Радио  newsm78 Имам нещо предвид, не обещавам, ще видя какво мога да свърша.

# 373
И аз ще опитам да потърся връзка, дано се получи.
Не може да няма начин

# 374
А връзка с Рада от БТВ репортерите да правя ли?
За писмата по пощата ми е по-трудно,че няма къде да го разпечатам,но ще видя да го направя,но може и да не е в понеделник,че почвам работа по цял ден.
Той Карбовски не беше ли завършил лесото  в София ,ако не бъркам и аз ще питам на едно място.
Дефи ако не те затруднявам, напиши ми на лични какво мога точно да питам в издателството на БАН за книгата с писмата ми.Малко съм неука в тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт