Работна тема писма

• 27 395
  • 467
  •   1
Отговори
# 375
Закъснях ли с писмото? Има ли още време за писане?

# 376
Надявам се да не сме закъсняли, аз пускам моето в момента.

# 377
Галя, аз съм говорила с предаването на Карбовски (но то май падна от програмата на Нова Телевизия  #Cussing out) Те са отворени за такива теми, но искат лица, които да снимат и да ........ обосноват претенциите и обвиненията към институциите (израза обвинения, не зная дали е точен, но нямам време да се изразявам нежно)

# 378
Приключих току що с писмата, но ми се върнаха 7 Sad
Надявам се поне за останалите да не е късно, че ги пращам сега.

# 379
Галя, аз съм говорила с предаването на Карбовски (но то май падна от програмата на Нова Телевизия  #Cussing out) Те са отворени за такива теми, но искат лица, които да снимат и да ........ обосноват претенциите и обвиненията към институциите (израза обвинения, не зная дали е точен, но нямам време да се изразявам нежно)
ами ще им намерим лица.........

# 380
Разпратих писмото на Venecias.
Не, момичета, не е късно. Продължавайте да пращате писмата си.
И на мен десетина ми се върнаха (по всички кутии) и са отворени навсякъде между 5 и 9 писма, и по 1-2 затрити непрочетени.
Днес ще разпечатам писмата и ще ги пускам в понеделник.
Дайте да уточним 5 или 10 най-важни адреси - някои от нас може да нямат възможност да изпратят на 40-50 места

# 381

Дайте да уточним 5 или 10 най-важни адреси - някои от нас може да нямат възможност да изпратят на 40-50 места

Решавайте, даже дайте и на 2 стъпки 5 и 10, кой колкото има възможност. Аз сега ги разпечатвам в понеделник ще ги пускам и аз

# 382

Информация относно 40-то Народно събрание

Закон за изменение и допълнение на Закона за закрила на детето

Вносител: Министерският съвет; н. пр. Евгения Живкова и Светослав Спасов.
Комисии: Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта; Комисия по труда и социалната политика; Комисия по правни въпроси; Комисия по европейска..(тук текста липсва, а нямам време да търся какво "европейска").
Приет: 26.04.2006 г.; обн. ДВ бр.38 от 2006 г.

Ето основните комисии, отговорни за изменението и допълнението на горния закон. Значи вадим адресите, които имаме или довечера ще потърся по-актуални.

# 383
Никой не е закъснял с писмата - пращайте.

В понеделник най-късно ще имам връзка с Мартин Карбовски.
Разбира се, че той ще трябва да снима, за да направи материала, но мисля че ние сме хората, които могат да го насочат къде има за снимане.

Предаването му поне за сега не е паднало.

Замислям се, обаче, дали мъничко да не задържим офанзивата, защото в момента целия медиен интерес е в надцакването на правителството с учителите и някак си ние оставаме на заден план.

# 384
И аз снощи си мислех, че сега тема са учителите и ще си изгърмим патроните. Нека си пратим писмата и да изчакаме да мине екшъна с протестите и да ударим ние, хем ще видим дали някой ще отговори на препоръчаните писма през това време.

# 385
Писмата са само лек ПР повей...не пречи да си ги пращаме сега или после.

Пишете в темата на матакосмата за "камъчетата", хората, които са се заели с това да ни представляват имат нужда от информация - кои са основните проблеми и спънки. Кой да им ги каже, ако не ние?
За тези неща се иска време и работа, тъй че, няма страшно - няма опасност да мине в сянка, защото няма да спира. Не са неща за седмица, две.

А ние ще си пишем, за да разберат, именно, че не е "чудо за три дни".

# 386
От два дена се чудя дали да го напиша или не.
С риск да бъда оплюта като злобна вещица ще го напиша - десетина души пишем тук и се чудим, как да оправим блатото, в което са вкарани ничиите български деца.
Я да се преброим колко сме в темата "хайде да се запознаем"
Знаете ли колко ми е лесно да кажа - аз си имам две момчета, реших си проблемите и к'во ме е грижа за останалите деца и за останалите кандидат-осиновители.
Нещата ще се оправят тогава, когато спрем да си палим къщата, за да изгори на Вуте плевнята.

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 13:21 от Mama_Galia_66

# 387
Галка, притесняват се хората. Не, че ги оправдавам, хич даже, защото тези, които сега чакат, трябва да са най-решени на борба и промени, но страха, че ако надигнеш глава, може да ти я резнат, е велика пречка.

Няма да се ядосваш, а мисли за децата. Защото истината е, че макар и нерешителни, мързеливи или егоисти, тези хора са по-добрата алтернатива за тези деца. Поне няма да умират или да им поставят безумни диагнози, а после да ги пращат в още по-безумни изолатори.

Друга е темата, че има сериозна нужда от подготовка на кандидат-осиновителите. Докато не разберат, че с осиновяването не решават свой проблем и нещата не свършват с взимането на съдебното решение, ще има и тежки ситуации, в които - все някой ще е губещата страна.

# 388
Момичета, тегне ме съвестта..., ама мноооого...

Прелитам за 5 минутки, колкото да видя как сте, но нямам никакво време...

Смених града, смених работата и нямам време дори очите си да вдигна, а така ми се иска да се включа... Sad

Кога е крайния срок за писмата? Каузата е голяма и трябва да се включим всички...

Уф, дано да успея... Embarassed

# 389
Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта

КОНТАКТИ
Телефон: (+359 2) 939 30 82
Факс: (+359 2) 987 83 10
E-mail: sv.spassov@parliament.bg
Лице за контакти: Димитър Владимиров

Основен адрес на членовете на комисията:
гр. София, 1169,
пл. "Народно събрание" 2,
Народно събрание,
СВЕТОСЛАВ ИВАНОВ СПАСОВ –председател
ВАНЬО ЕВГЕНИЕВ ШАРКОВ –зам.председател

ЕВГЕНИЯ ТОДОРОВА ЖИВКОВА–зам.председател
ЮКСЕЛ АЛИ ХАТИБ–зам.председател
АНТОНЕЛА АНГЕЛОВА ПОНЕВА
ВАЛЕНТИНА ВАСИЛЕВА БОГДАНОВА
ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ ДИМИТРОВ
ГЕОРГИ ЧАВДАРОВ АНАСТАСОВ
ИВАН НИКОЛОВ ГРИЗАНОВ
ЛЪЧЕЗАР БОГОМИЛОВ ИВАНОВ
МАРГАРИТА ВАСИЛЕВА КЪНЕВА
МАРГАРИТА СПАСОВА ПАНЕВА
МАРИЯ ИВАНОВА АНГЕЛИЕВА-КОЛЕВА
МИРОСЛАВ ДИМИТРОВ МУРДЖОВ
СИЛВИЯ ТОДОРОВА СТОЙЧЕВА

Ама дали не е по добре, едно писмо- общо и да мине през деловодство!
Да имаме входящ номер Sad Така ще трябва да го разгледат.
сега ще пусна и другите адреси, които намеря де.

Общи условия

Активация на акаунт