Работна тема писма

• 27 392
  • 467
  •   1
Отговори
# 390
DarZaMen, аз се лашкам самата от крайност в крайност и днес съм жената поговорка - "сама птичка пролет прави  Laughing" Значи съм оптимист за работата, която ще свършим.
Обаче трябва да сме последователни и неотстъпчиви в исканията си да ни се обърне внимание-
Направи ми впечатление, че евродепутатите са ми прочели писмата, както и МНЗ и БХК. Останалите дали не пускат компютри, щото дори и в коша не са ги хвърлили.  newsm78

# 391
Днес още не съм проверявала какво и кой е прочел...
Дано ги четат, поне до половината...
Може пък случайно на някой да му се навлажнят очите и да му се стегне гърлото
И току виж му минала някоя едва-доловима мисъл за онези - НАШИТЕ НИЧИИ ДЕЦА...

# 392
  • космополитно
Разпратих писмото на Venecias.
Сърдечни Благодарности на Дефи за бързото разпращане и на Косси за светкавичното откликване и желание за съдействие! Почувствах се много подкрепена!
Косси, мисля, че втори път няма да ти се размине! StopАко следващ път се почувствам времевозатруднена и технически неориентирана ще  се обърна към теб за помощ! О.К!?

# 393
До ХОРАТА, които днес не са отишли на работа, а да работят
От едно вече пълноценно и щастливо българско семейство

Това е една много скъпа част от нашия живот - осиновяването на нашите близнаци.   
   Осиновяването за мен не е наказание, а благословия, защото това е моето раждане, моят път до майчинството. Чаках този миг 40 години, а децата ми 8 месеца. Бих искала да попитам някого защо те чакаха толкова дълго? Защо моят синеок рицар беше сам с пневмония в болницата? Кой бършеше сълзите му когато поставяха инжекциите? Защо ангелчето с очи на сърна не знаеше за какво служат краката? Защо не плачеше, а тихичко скимтеше? Защо децата ми се стряскаха, когато ги целувахме? Кой ще върне тези 8 месеца от живота на децата ми и защо те трябваше толкова дълго да чакат?
   Аз имам много въпроси, но едва ли някой някога ще ми отговори на тях.
   Осиновяването е благословия за мен - направи ме майка.
   Ако някои чете това и има властта и волята да промени нещо - С уважение: Една щастлива майка, един горд тате, най-прекрасните близнаци на света

# 394
Момичета, нещо такова става ли?
Оттук насетне каква е процедурата?

# 395
По-вещите да кажат,но мисля,че има програми които спират определени емейли до достъп.
Днес чак ми дойде съобщение,че едно писмо не ми се отваря.Важното е да видят,че сме се задействали.А и най-вече се надявам да се зашуми за тази наша инициатива между хората работещи в определени браншове.Нали се сещате един казва-Получих едно писмо с една история...Другия отговаря -И аз.Но заговаряйки се разбират,че историята е различна.За това се моля Praynig
Не е късно,който иска да пише и праща.Сетих се как ще си го разпечатам писмото,но няма да е в понеделник,че съм на ново работно място и  т.н.
Не сме малко,но не сме и много за писмата.Казах на хора,които са около мени си осиновиха дечица,но всеки се е забързал в ежедневието и забравя за тези неща.
Става к.dimitrova,това е израза на твоята душа. Hug

# 396
Калина - става, разбира се - в колко малко текст, колко много истина.

От тук нататък - в тази тема, на страница 5 пост номер 311 -там е идея за построяване на писмото и исканията ни в 10 точки, които трябва да сложиш и адресите на които да се праща писмото. Има и линкове за снимките с очичките, но ако ти идва трудно не се мъчи - и без това не стават от всяка поща.
Като си оформиш писмото, пусни и едно копие на нашата поща, да те бром

# 397
http://moedetstvo.multiply.com/photos/hi-res/13/6?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F13%2F6
До ХОРАТА, които днес не са отишли на работа, а да работят
От едно вече пълноценно и щастливо българско семейство

Това е една много скъпа част от нашия живот - осиновяването на нашите близнаци.   
   Осиновяването за мен не е наказание, а благословия, защото това е моето раждане, моят път до майчинството. Чаках този миг 40 години, а децата ми 8 месеца. Бих искала да попитам някого защо те чакаха толкова дълго? Защо моят синеок рицар беше сам с пневмония в болницата? Кой бършеше сълзите му когато поставяха инжекциите? Защо ангелчето с очи на сърна не знаеше за какво служат краката? Защо не плачеше, а тихичко скимтеше? Защо децата ми се стряскаха, когато ги целувахме? Кой ще върне тези 8 месеца от живота на децата ми и защо те трябваше толкова дълго да чакат?
   Аз имам много въпроси, но едва ли някой някога ще ми отговори на тях.
   Осиновяването е благословия за мен - направи ме майка.
   Ако някои чете това и има властта и волята да промени нещо - С уважение: Една щастлива майка, един горд тате, най-прекрасните близнаци на света

Пробвах да изпратя писмото, но картичката, която си избрах не се отваря в писмото, а не знам как да я "извадя" от форума и да я пращам като прикачен файл. Не можах да се разбера с програмата, която може да я прати - някакви сложни обяснения ми изкара. Чакам инструкции.

# 398
За съжаление и аз не го направих със снимките.
Знаещите май си легнаха вече. Така,че утре ще ти помогнат.
 Hug

# 399
Изпратих го на Галя, Дефи и Мираета - открих техните адреси. Ако го получат с прикачения файл пиша си 6+ и утре започвам да пращам.

# 400
  • Русе
Момичета бройте и мен с писмата.Малката ми принцеса е болна и нямам много време.Но вече е малко по-добре и тази вечер успях да вляза във форума.Със риск утре / по-точно днес/ да гледам като трамвай направих и пуснах писмата си,след хиляди мъки, защото нета ми прекъсваше след всяко писмо и направо ми идеше  hit.Дано не съм закъсняла.По пощата ще ги пратя при първа възможност.
ООООООО не става ще пиша утре незнам от дъжда навън или какво но това е непосилно вече.Пиша го хиляда пъти  smile3511 smile3511

# 401
Калина, получих писмото ти, отваря се, чете си. И прикачения фаил с картичката също се отваря.
Ако си направиш адрес в abv.bg (безплатна регистрация) мога да ти обясня как да сложиш картичката вътре в самото писмо - на мен вече ми обясниха и аз се справих  Blush

# 402
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226456.msg5202258#msg5202258

Горе е подробното описание на как да структурирате и изпращате електронните писма.

За жалост, има неактвини адреси, бяха посочени в темата, но нямам време да ги събера в момента. Можете да пуснете и писмата си само до основните институции, ако нямате време.
Ако си направите поща в абв, нямате проблем с прикачането на снимки.

# 403
Само да кажа какво прочетох току-що и скочих да го пиша:
"Националната телевизия БТВ от понеделник (утре, бел. моя) ще дава съвети на жените, сблъскали се с проблемите на майчинството. Всеки делничен ден от 15:30 в студиото на новото предаване "Часът на мама" ще гостуват родители, преминали през различни изпитания, свързани с отглеждатето и възпитанието на детето, както и консултанти, специализирани в тази област"
Та ми мина през ума, че и на нас може да ни послужи това предаване.

# 404
Само да кажа какво прочетох току-що и скочих да го пиша:
"Националната телевизия БТВ от понеделник (утре, бел. моя) ще дава съвети на жените, сблъскали се с проблемите на майчинството. Всеки делничен ден от 15:30 в студиото на новото предаване "Часът на мама" ще гостуват родители, преминали през различни изпитания, свързани с отглеждатето и възпитанието на детето, както и консултанти, специализирани в тази област"
Та ми мина през ума, че и на нас може да ни послужи това предаване.

Да, да bowuu. Даже в анонса на предаването казаха, че то ще засяга и проблемите на родителите с осиновени деца.

Общи условия

Активация на акаунт