Работна тема писма

• 27 384
  • 467
  •   1
Отговори
# 405
Сега, да ви зарадвам с хубавата вест - имаме отговор!

Нашата мама Зойка е късметлията! Нека да уточним нещата и ще ви държим в течение!

Кой каза, че нямаме шанс!  Wink
Продължаваме, нали?

За предаването "Часът на мама", тъпо ми е да се правя на ударена, но мога само да ви загатна, че в първото предаване по темата, участват ваши съфорумнички.

# 406
Пуснах 2 с копия до нашите деца. Надявам се да съм се справила. Продължавам.

# 407
И Мария има отговор!!!!!!!!!!!!!!!!

# 408
Аз измислих ново писмо, ще го ползвам за препоръчаните. Дали да не го пратя и него по мейла?

# 409
Моето мнение е да го пращаш.

# 410
Пратих около 40 писма. Някои се върнаха като недоставена поща. Имам отговор като прикачен файл, но акробата ми е дефектен и не мога да го отворя.

# 411
От 51 писма, които съм изпратила, досега съм получила репорт само за 29 (в това число са и върнатите поради грешка в адреса). Останалите адресати или не са си проверявали пощата от 4 дни или не знам  Crossing Arms.

# 412
Танче и това е нещо.

# 413
            Здравейте и от мен!
            Отново имам комютър!!!
            Виждам,че темата много е напреднала, поздравявам всички, скоро ще се включа!

# 414
Спокойно де, пращаме от няколко дни само. Два отговора, макар и само от един получател не са нищо.

Говорим за отговор с координати и искане за среща!  Simple Smile

# 415
Имам истински отговор. Успяваме момичета!

Оттук нататък какво правим?

Zraveite, g-jo Dimitrova,
Blagodaria Vi za tova izklu4itelno raztursva6to i su6tevremenno mnogo 4ove6ko pismo!
Za moia radost ste ot malkoto hora, koito osven, 4e spodeliat niakouv problem imat i irei i konkretni predlojenia kak da se re6avat.
Gotova sum da pomogna i ve4e sum dala su6to predlojenia v tazi posoka.
Ima li niakoi ot vas  koito da obob6tava i da se zanimava s organizacionni vuprosi?
6te se radvam da poddurjame vruzka. Moiat mob. e : 0887 491562.
Pozdravi.
Dushana Zdravkova- chlen na Evropeiskia  parliament

# 416
Още три има с прикачен файл - заради тъпия акробат не мога да ги отворя?
Мисля, че е редно да отговоря на тези писма и още веднъж да обобщя исканията /във всяко писмо след моя малко редактиран текст поставих и десетте точки, които Дар за мен е обобщила/. Кои координати да посочвам във отговорите си, защото смятам да отговоря на всяко писмо, като го подпиша с името си и го адресирам до човека, откликнал на идеята. Започва се нещо голямо, което се нуждае от координатор. Аз лично Дар за мен си избрах. Може би е време за неправотелствена организация или каквото и да е. Пишете нещо, много се вълнувам.

# 417
Ура!!!
Вярно е, че една птичка пролет не прави, но нали винаги трябва да има първи път  Peace

Аз сега реших да попрочета защо са ми са се върнали някои от писмата в някои от кутиите (а, знаете, аз разполагам с цели 6 кутии, защото разпращах писмата на Фоксче, на Венециас и на Мария, освен нашите) - И знаете ли какво прочетох?
"Писмото не може да бъде доставено, защото кутията на получателя е ПРЕПЪЛНЕНА!"

Това ми харесва!
Предлагам да изчакаме утре до обяд и да изпратим писмата отново до адресите от които са се върнали заради препълнени кутии.

Огледайте и ващите върнати писма и хайде да продължаваме.
Аз съм си разпечатала писмата и съм готова утре да ги пращам, но още не съм писала адреси. Нищо не уточнихме - на кого д аги пращаме?

# 418
Не уточнихме кои са най-важните адреси. Аз избрах тези, пишете кои да променя, ако имате друго мнение.

1.Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта - КОНТАКТИ
Телефон: (+359 2) 939 30 82
Факс: (+359 2) 987 83 10
E-mail: sv.spassov@parliament.bg
Лице за контакти: Димитър Владимиров

2.Основен адрес на членовете на комисията:
гр. София, 1169,
пл. "Народно събрание" 2,
Народно събрание,
СВЕТОСЛАВ ИВАНОВ СПАСОВ –председател
ВАНЬО ЕВГЕНИЕВ ШАРКОВ –зам.председател
ЕВГЕНИЯ ТОДОРОВА ЖИВКОВА–зам.председател

3.ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО ( ДАЗД)
Ширин Местан

4.Министерство на труда и социалната политика
Емилия Масларова ( МТСП)
София 1051, ул. Триадица №2

Не знам кои да е 5.  - от кого още зависи да се задвижи промяната в законите и наредбите?

# 419
Допълнителни искания, които смятам да добавя в орговорите си.
Да не се дискриминират осиновителите, като се разделят в официални бланки и документи "родител/осиновител.
Жените, осиновили дете да имат равни прави, с жените, родили дете.

Общи условия

Активация на акаунт