Работна тема писма

• 27 352
  • 467
  •   1
Отговори
# 420
Оранж, аз изпратих на всички, които Дар за мен е посочила в линка, включително и тези за искане на подкрепа - 40 мисля бяха.

# 421
Тези, които съм избрала, са за препоръчаните писма по пощата, а имаче по email  съм пратила на всеки , но имам и доста върнати.

# 422
Добре, де имам един въпрос - на кой адрес сте пратили на Душана Здравкова, като на мен трети път ми връща писмото, като недоставено.
Аз всяка вечер си ги пращам наново и наново, но имам само 5 доставени и прочетени и две върнати
За другите нямам информация.

# 423
dushana@yahoo.com

Аз пратих на този адрес и все още нямам никакъв отговор, но и не е върнато.

# 424
Галка, това е адресът на Душана Здравкова, който Ориндж ти е дала.
А това е писмото от Душана Здравкова в кутията на Мария:

"Sujaliavam, ne se 4ete.
Molia vi izpratete otnovo.
Ak tova e iniciativa, kakto izglejda, to Vi molia da si napravim sre6ta i da obsudim ob6to tezi tolkova vajni za ob6testvoto problemi. Gotova sum za sudeistvie  za vsi4ko!
Pozdravi.
Dushana Zdravkova "

# 425
# 426
Душана Здравкова
Адрес: Пл. България 1, НДК Административна сграда, ет. 17.
Тел: 02 490 13 13
Факс: 02 490 09 51
e-mail: info@gerb-bg.com - трети път връща с отговор че няма такъв адресат

а този който Ориндж е писала е на Душана Панайотова - от там нямам отговор, но не е върнато поне

# 427
На мен ми се върнаха писмата и от двата адреса на Душана Здравкова. Да я пуснем утре в препоръчани,
 Момичета, кои ше пуснете на препоръчани?

# 428
Ами аз нали пусках наред , гледайки само имейл адреси, че даже и не съм разбрала, че тия Душани били две.  И на мен от този ми върнаха писмото - info@gerb-bg.com

Тъй като трябва да свърша малко домакинска работа, след малко ще погледна дали сте решили препоръчаните писма на кои адреси ще пращаме. Ако не сте, моите заминават на тези , а после ще пращам още, ако трябва.

# 429
Аз пък съм буквояд и съвестно си четох всичко докато попълвах адресните книги в пощата

# 430
Според мен пък това е една и съща жена, най вероятно Душана Панайотова Здравкова или наобратно, защото писмото е ясно подписано: Душана Здравкова, а е от dushana@Yahoo.com  newsm78

# 431
Аз съм пуснала писмото до Душана Здравкова на адрес: dushana zdravkova <dushana@yahoo.com>, а отговора, който ми е изпратила първия път е: "ne se 4ete, sujaliavam. D. Zdravkova", така че и го пуснах отново, но още нямам отговор, нито репорт.

# 432
.........
Това е телефона на Душана Здравкова, която ми отговори, член на Европейския парламент. Тя иска среща с координатор. Кой ще се ангажира с това?

Моля пишете на лични на автора на постинга, за да ви даде номера на телефона.

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 09:24 от wa_wa

# 433
Калина, работим по въпроса - утре ще се знае кога с кого и т.н

# 434
От ЗЗД:

Държавната политика за закрила на детето се разработва от

1. Държавна Агенция Закрила на Детето

съвместно с:

2. Министъра на труда и социалната политика
3. Министъра на здравеопазването
4. Министъра на образованието и науката
5. Министъра на правосъдието
6. Министъра на вътрешните работи
7. Министъра на културата
8. Министъра на финансите
9. Председателя на Държавната агенция за малдежта и спорта
10. Управителя на Национален Осигирителен Институт
11. Централната Комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетните и непълнолетните към Министерския Съвет
12. Национално сдружение на общините в РБългария

Ето, от тези можете да си изберете 5 или повече.

Общи условия

Активация на акаунт