Работна тема писма

• 27 365
  • 467
  •   1
Отговори
# 435
До всички, които получиха отговор от евродепутата Душана Здравкова:

Вече е говорено лично с нея и предстои съвместна координация на действията.

# 436
ДарЗаМен,
Това е много добра новина. Ако имате нужда от съдействие за нещо, ако отдалеч можем по някакъв начин да помогнем, пиши.
Готови сме за действие

# 437
Снимах 16 писма на хартиен носител, изтипосах им и една черно-бяла снимка с очички и не стана никак зле.
Като успея да приспя и двата броя диването почвам да надписвам пликовете, за да мога като станат, да се разходя до пощата и да ги пусна препоръчани.
Като избера на кого да пратя и надпиша, че споделя и тук.
Имам отговори и от някои от асоциациите, че са прочели писмото.
От Душана Здравкова имам най-накрая и аз отговор - не се чете  Laughing Ще си направя труда да го набера на латиница, за да се чете.
От нашата поща сте ми изтрили копието от писмото, та пак ще го пусна.

# 438
Откривам подрубрика - заменям  Laughing
Заменям адресите на -  М-во на правосъдието - Славянска 1, 1040 София
                                    - М-во на културата - Ал.Стамболийски 17, 1040 София
                                    - М-во на финансите - Раковска 102, 1000 София
                                    - НОИ - Ал.Стамболийски 62-64, 1303 София
                                    - национално сдружение на общините в РБ - ул. Голяш 23, 1111 София

за адреса за писмена кореспонденция на МВР
Пиша тук а не в другата тема, защото тази се чете повече

Опаковах 9 писма - петте с адресите по-горе в поста + М-во на труда и социалната политика, М-во на здравеопазването, М-во на образованието и науката, Държавна агенция за закрила на детето.
След малко се отправям към пощата да ги пускам.
Писмото излезе 4 страници - 2 листа и го скъган с очичките нагоре.
Днес нямам повече време за писма, утре пак.

# 439
Радвам се Петя,че вече сте направили връзка с Душана Здравкова.Да навлеза малко в новата ми работа и мога да ви помагам.
 Hug

# 440
Вече нищо не заменям - адреса на Министерство на вътрешните работи е "6 септември" 29

Държавна агенция за младежта и спорта е на адрес В.Левски 75

Централната Комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетните и непълнолетните към Министерския Съвет е на бул. Витоша № 2
Днес пуснах препоръчани 9 броя писма, утре ще пиша и на тези адреси, които се сетих че имам в картата на София  Embarassed
Имам питане за Дирекция Социални дейности - Зона Б-5, бл.4 ет.1,

http://www.nsi.bg/AboutNSI/Prav_MTSP.htm
Това е дейността, с която се предполага, че трябва да се занимават

# 441
  • Русе
Здравейте и аз получавам отговори от някои но  Cry незнам английски и не мога да разбера какво съдържат.Към тях има и прикрепени по 1 или 2 файла които също не мога да отворя , явно нямам такава програма..От Душана и аз получих отговор че не се чете а само картичката се вижда.Но след като е говорено вече с нея да го пускам ли пак?
Аз пуснах само на адресите които са в тази тема, но ще вляза и в другата където са само адресите и ще пусна пак,гледам че вие пращате на 30-40 адреса.
Може би не е тук мястото, но с мен се свърза майка от ДБМ за Русе, която действа из тукашните домове заедно с други.В неделя имаме среща, на която се надявам да успея да отида.Ще събираме помощи за домовете-дрешки за малките , тетрадки и др.Така че с тях също може като ходим до домовете да говорим с директорките за нашата инициатива.Какво ще кажете по въпроса???????

# 442
Имам питане за Дирекция Социални дейности - Зона Б-5, бл.4 ет.1,

http://www.nsi.bg/AboutNSI/Prav_MTSP.htm
Това е дейността, с която се предполага, че трябва да се занимават

Честно казано изобщо не ги бях и чувала. Но какво ли се учудваме... то е такава пирамида от институции, занимаващи се със социалните проблеми, че вече се чудя, тоя социум, колко социални учреждения, дето трябва да се грижат за него, храни???

На Душана Здравкова не пращайте вече.

# 443
Аз си преработих моето писмо, обаче снощи компа в къщи изгоря. А в работата не мога да отделя време и да се заема сериозно да ги пращам. Непрекъснато има хора (разбирайте шефове) около мен и куп задачи. Днес ще го карам на ремонт, но кога ще е готов???
Мисля да пускам по пощата - препоръчани писма, а по ел.поща - може би ще остана за "втората вълна". Какво мислите? Като решат управниците че офанзивата е отшумяла, да ги залеем с нова порция писма (старите + още няколко нови). А и сигурно още хора ще решат да се включат.

# 444
Работи ли работната тема?
Имам предвид с писането и ращането на писма, а не останалите задачи.
Къде се изпокрихте всички?

# 445
Тук сме, Галке  Stop
Аз моите писма ги прати във вторник, сега чакам обратните разписки, че да видим...

# 446
Четох в Клюкарника за срещата на "ударната група" в МТСП. И пак се възмущавах на онези дето хал хабер си нямат как стоят реално нещата, ама се напъват да ни докажат, че видите ли - те са по- и най-, а какви сме ние, че ще им даваме акъл, че и искания някакви ще имаме?
Голяма пасмина, ей!

# 447
Огромно благодаря на говорителя на групата на осиновителите и единствения мъж в тази инициатива!

Благодаря и на вас момичета, че наред с ежедневните си проблеми, намерихте време и хъс да дадете своя принос в борбата за "другите деца"!

За тези, които не успяват да следят обобщителната тема в "Клюкарник":
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230750.msg5289741#msg5289741

Аз съм "скрита" под купчините закони, законопроекти, доклади, декларации, конвенции и т.н. Тонове с документация, доказваща основанията да търсим незабавни решения на проблемите в сферата "деца в специализирани институции". Сигналите постъпват от десетки НПО и други наши и международни организации от години. Резултатът? Нулев... или - нека бъдем справедливи - нищожно малък...

# 448
Чета, но времето за писане ми е кът.
Браво на Галин и останалите.
Може да са се сблъскали със стена, обаче май на стената й е било ясно, че подлежи на разбиване.
Ей, няма по-голям инат от настъпени по мазолите майки и бащи, повярвайте ми.

Апропо, някой очаква ли да получи писмено известие на писмата по пощата? Аз лично бих искала, но малко се съмнявам. Така като гледам 2-3 души сме атакували в писмен вид министерствата.

# 449
И тази дама си изхвърля пощенската кутия, заедно с писмата. Срамота!
JELEVA Rumiana Russeva <rumiana.jeleva@europarl.europa.eu>

Общи условия

Активация на акаунт