Работна тема писма

• 27 381
  • 467
  •   1
Отговори
# 450
https://www.secure.europarl.europa.eu/parliament/public/citizens … .do?cmLanguage=bg

Това е форма за запитване към евро /еуро/ парламента. Ако питаш на него защо Румяна Желева не  си отваря писмата  може да има някакъв ефект.  newsm78

# 451
Коси, благодаря. В понеделник разчитам градината да работи и ще седна да си търся отговорите и причината за изхвърлянето на писмата ми. Хем до тогава може да си напряв колекция от неумеещи да четат.

# 452
Лично аз, пазя варианта с Евро Парламента като крайна мярка. Все пак не е изкючено.

По-важното за момента е, че се вдигна шум и някои хора пожелаха да чуят за какво иде реч. Ситуацията на специализираните институции у нас, не е тайна за международните и нашите организации. По-важното е сега, как да излезем с конкретни и изпълними предложения.

Извинете, че зарязвам темата за известно време, но в противен случай, няма как да смогнем. В момента, общо трима души работим по предложенията за "раздел" Осиновяване и Приемна грижа, като се опитахме да вместим всички сигнализирани и от вас неуредици.

# 453
DarZaMen извинена си  Laughing
Труди се, ако има задачи за среднощно вършене мятай насам, че аз до понеделник май само по това време ще творя. А и за тогава не е сигурно, както се закучи стачката.
Боже, къде отидоха бабите, дето толко си обичаха внуците /на снимка/ Сори за оф-а, ама съм издивяла и това върнато писмо ме снерви допълнително.

# 454
И така, днес бяха депозирани официалните ни предложения за промени в съществуващите нормативни уредби, касаещи осиновяването и приемната грижа, събрани в общо двадесет точки.

Това се случи, благодарение на двете работни срещи, проведени в МТСП, като на втората, бе решено, именно – всяка група от трите основни (майки на деца с увреждания; осиновени и осиновители; ДБМ), да предостави в писмен вид, вижданията и предложенията си.

Можем да ви уверим, че някакво желание за съдействие, сътрудничество и конструктивен диалог има, затова в очакване на реакция от съответните министерства, искахме да ви зарадваме предварително, че много от досегашните ни проблеми, дискутирани тук, са вече достояние на чиновниците, от които зависи решаването им.

В процес на регистрация е и организацията, която представлява интересите на децата и на бъдещи, и настоящи осиновители.
Надяваме се, че в скоро време, ще имаме национално представяне и сред вас ще има и други ентусиасти, желаещи да се включат в работата (само звучи страшно, но всъщност не е) на тази организация.

Засега в общи линии е това.
А, да. И това с палците, знаете си…  Wink

# 455
DarZaMen   newsm10 newsm10 newsm10

# 456
Дар за мен, поздрави за успеха! Всъщност, поздрави за всички!

# 457
Разбира се, стискаме всички възможни палци, подкрепяме ви във всички предприети действия, макар и отдалече.
И знаеш, с каквото мога, готова съм да помогна с каквото мога.

Hug

# 458
Някой от вас, дето сте в София, ако сте пращали вече писмата, да е получил обратната си разписка?
Защото при мен още нищо не се е върнало  newsm78

# 459
 newsm10 newsm10 newsm10

smile3501  за Дарзамен и другите. Дано тръгнат нещата вече и с каквото може ще помагаме.

# 460
като начало желаещите да работим заедно ако обичат да пуснат на лични професиите си. или на дар или на мен. естествено, че това ще остане за външни хора скрита информация. и езиковите познания също ме интересуват. да направим една картотека Mr. Greenне се биите, място има за всички. и работа.

# 461
  • София
Аз искам да благодаря на Дар за мен, съпругът на матакосмата и на самата мата. Извинявам се, ако пропускам някой Hug

# 462
  • Враца
Тъй като гледам, че се обсъждат нови неща, които ще са продължение на темата с писмата, мисля да откова тази тема +темата с адресите и на тяхно място да закова нова работна тема, но ще помоля да ми кажете каква да е точно, за да се включат повече надявам се хора. Изпращам на лични какво уж мога Simple Smile

# 463
  • София
Като стана въпрос за отковаване - много заковани теми имаме тук, може би част от тях трябва да се отковат, че сега за да прочета какво ново-вехто има в незакованите теми, трябва всеки път да ходя почти до края на първа страница.

# 464
  • Враца
Ами и аз това гледах, ще помисля как да ги послея малко Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт